WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też w sumie nie mam przychodni do której chodzę, bo chodzę prywatnie z pracy do enel medu do lekarza. a tematu załatwiania tego raczej przed porodem na leżąco nie ogarnę.
kurczę troszkę się wkurzyłam na h&m, złożyłam wczoraj zamówienie na 200 zł ubrań dla męża, po czym po zapłacie, zorientowałam się że on z h&m to inny rozmiar zamawia ubrań... a że przez internet nie miałam opcji anulowania zamówienia to złożyłam kolejne takie same znowu na 200 zł z inną rozmiarówką. To było wczoraj o 18 i dzwonię do nich dzisiaj żeby jedno anulować przed wysłaniem, bo po co mi dwie bluzki w różnych rozmiarach, a pani do mnie mówi że to za późno i niemożliwe. ehhh... teraz moje 200 zł na 3 tygodnie u nich zawiśnie pewnie. zła jestem
pirelka sto lat!!
pirelka lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ja się trochę boję, że trafi mi się jakieś babsko starszej daty i wszystkiego będzie się czepiać
tak poza tym nie wiem co mój młody wyprawia od rana, ale siedzi zwinięty pod prawymi żebrami i jakieś dzikie akcje, tak mnie zaczęło boleć że nie wiem jak siedziećnapisałam jej papier, że dziękuję, zeby miała czysto w dokumentach. Dla mnie to zbędne wizyty, teraz od razu zgłaszam w przychodni, że dziękuję za patronaz
-
Little Red Fox wrote:jeszcze jak zobaczy naszego kota śpiącego w łóżeczku to fiknie na zawał
ja naprawde mialam fajna babkę
mnie cieszyło, ze za każdym razem sprawdzała moja macicę i pępuszek-to były dwie kwestie nie tyle sprawiajace problem, co jednak nie przebiegały standardowo np słabo sie obkurczałam i przewidziała mi krwotok (wiec jak juz miałam krwotok, nie spanikowałam) a kikut był aż 24 dni; tematu karmienia nie było (u nas było mm, deklarowała nawet pomoc przy pierwszej kapieli (ale odmówilismy-to miała być nasza przygoda) -
Witam się z rana
Pirelko sto latmój ma jutro 30 imprezka była w sobotę ale jutro mamy też nasza rocznicę więc może i ja skorzystam a za miesiąc rocznica ślubu
mój się wkurzasz ze tyle świąt obchodzę hehe
Za tydzień wizyta
Macie może jakiś sprawdzony nocleg w Gdańsku sam pokój może być bo i tak nas cały dzień nie Bedzie
Miłego dniapirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia, Sabina, alinka i Skali dziękuję
Właśnie dostałam od męża piękne kwiaty, nigdy takich ślicznych nie dostałami czekoladę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfa781811368.jpgkamciaelcia, alinka, violett, Skali89, Sabina, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w 31 tygodniu
Ale teraz fajnie leci
A wiecie, ze ja juz mialam usg III trymestru i u nas w standardzie robi sie tez drugie ok 34-36 tc, zeby juz konkretnie oszacowac wszystko przed porodem. Do tej pory oprocz epizodu ze skracajaca sie szyjka nic niepokojacego nie wychodzilo, wiec zastanawiam sie czy sobie tego usg nie odpuscic, bo to znowu 200 zl...
Niby jestem zapisana na sierpien, ale zastanawiam sie czy nie zrezygnowac, pogadam moze z moim lekarzem o tym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela to fajowo, teraz sobie odetchniecie od lekarzy, tez nie lubie takiego latania, a co dopiero z malenstwem.
Ja dzis wybieram sie do ortopedy z tymi moimi bolami kregoslupa, zastanawiam sie co mi powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 10:31
-
nick nieaktualny
-
chyba musze was sie poradzić odnośnie firany do salonu
bo juz mam nerwy z powodu niezdecydowania, a "kupuje " ja juz od tygodnia...
salon mam brązowo-bezowo-czerwony (po odmalowaniu tez beda takie kolory, choc inne odcienie bezu)
w oknie wisi firana do podłogi szyta do kompletu zasłon - ecru z pasami brąz/beż
ogólnie nie lubie firan białych, bo po kilku praniach tracą ten blask...
i teraz waham sie czy wybrać tkaninę białą ze srebrna nicią (co niby ostatecznie daje efekt arktycznej bieli/błekitu) czy jednak wybrać tkaninę taka sama ale ecru??? (tez srebrne nici). zasłony będa czerwone
pomożcie dziewuszki...róznica w cenie niewielka (15zł)
inna różnica-jedna dotrze do mnie w ciągu 2 tyg a druga jeszcze w tym tygodniu powinna być... -
No i weź tu przynieś cos dla dziecka do domu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/357eba1ece58.jpgSabina, bbeczka91, _izunia_, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja bratowa trafiła na taką położną, co to jej po chacie łaziła i sprawdzała co i jak... a jak na korytarz wystawili torbe z butami to zapytała czy ktoś się wyprowadza. Bratowa odpowiedziała "nie, nie" i się uśmiechnęła, na co ta do nich "to co to za torba i po co ona na korytarzy?".
O wszystko dopytuje...
A mojemu wujkowi wpisala polozna w karcie ze warunki mieszkaniowe ponizej standardu, bo mieszkali w kawalerce (kawalerka swiezo po remoncie! i na prawde na poziomie!) -
nick nieaktualnykamcia ja się kocham w beżach i brązach, więc "w ciemno" wybrałabym beż, ale moja wyobraźnia znacznie odbiega od tej Anny Shirley, więc mam problemy z wizualizacją. Gdybym zobaczyła łatwiej byłoby podjąć decyzję...
Sama wymieniłam firanki na białe... ale nigdy wiecej tego nie zrobie bo są SZARE na górze karnisza...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:kamcia ja się kocham w beżach i brązach, więc "w ciemno" wybrałabym beż, ale moja wyobraźnia znacznie odbiega od tej Anny Shirley, więc mam problemy z wizualizacją. Gdybym zobaczyła łatwiej byłoby podjąć decyzję...
Sama wymieniłam firanki na białe... ale nigdy wiecej tego nie zrobie bo są SZARE na górze karnisza...
urok białych...albo szre z kurzu zza okna (a zima to sadza z kominów patologii!) i przy praniu traci biel ...
twoje ostatnie zdanie najwiecej do mnie przemawiaja mam w domu (na 7 okien) tylko jedna białą krótka firanę