WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy w szkole rodzenia dostalismy numery do srodowiskowych i do jednej z nich mamy zadzwonic i powiedziec ze urodzilysmy. I maja 6 wizyt w domu....
Ja tez mam problem z wyborem lekarza rodzinnego. Albo zapisze do swojej pani doktor albo do mojej poprzedniej... Obie sa bardzo wyrozumiale i kochane ale nie znam ich wiedzy i kompetencji...
I na wrazie w na lodowce wisi juz u mnie numer do prywatnej pediatry ktora przyjmie nas o kazdej porze dnia i nocy (ponoc). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i witam się z Wami kończąc dzisiaj 29 lat
Nie mogę uwierzyć, że tyle lat już minęło
Mam nadzieję, że córeczki zrobią mi dzisiaj miły prezent i kryć się nie będą
Dzierzba dobrze,że się odezwałaś w końcu ! Bo już się martwiłam.. Faktycznie nie masz kolorowo, ale dasz radęjuż tak mało zostało!
A chłopcy wcale nie są tacy duzi, moje chyba powoli ich doganiajątylko, że mój brzuszek jakiś mniejszy
ale moje pewnie ułożone inaczej, a może chłopcy Ci się tak rozpychają
Jak się dzisiaj uda, to jedziemy odebrać regał do garderoby, to mogłabym powoli przenosić ciuchy i robić miejsce na dziecięce rzeczy -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:czyli jak szpital wysyła wszystkie papiery to się automatycznie dziecko zapisuje?
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny my po weekendzie
wczoraj straszna paskudna pogoda była
U nas w szpitalu się pytają do jakiej przychodni chodzimy podajemy i tam papiery przesyłają i Pani z Przychodni przychodzi.
Pamiętam, jak przy Kubie zaczełam komentować nasze mieszkanie wrrr ze to łazienka nie zrobiona , że balkonu nie ma ( mieszkanie poddaszowe )
Dzisiaj ostatni dzien w pracy od jutra urlop i zwolnieniejupi !
alinka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Też myślałam, że jestem jedyna, która nie robi USG III trym., ale widzę że jest nas więcej
Wizyta już we wtorek nie mogę się doczekać, niestety cały czas czuję małą poprzecznie, mam nadzieję, że to mylne odczucia.
Przez Was napaliłam się na tą torbę ze Skip Hop. Co prawda już od kilku koleżanek słyszałam, że lepiej zainwestować w lepszą torbę, tzn wytrzymałą i z dużą ilością przegródek, bo z wiekiem maluszka, ilość przenoszonego towaru rośnie
Ja też mam jutro. Nie mogę się doczekać, nie widziałam Karola od 4 tygodni. I jestem ciekawa jak tam moja szyjka
Ps. Dzień dobry! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się trochę boję, że trafi mi się jakieś babsko starszej daty i wszystkiego będzie się czepiać
tak poza tym nie wiem co mój młody wyprawia od rana, ale siedzi zwinięty pod prawymi żebrami i jakieś dzikie akcje, tak mnie zaczęło boleć że nie wiem jak siedzieć -
lrf
mi po cc połozna srodowiskowa sie przydała-i do mnie i do pępuszka Emilki
ale ona była tez u mnie 6 razy przed porodem i fajna babka. po mieszkaniu nigdy mi nie przeszła, nawet kawy jej nie robiłam
teraz mysle, czy ją chcę-ale z jednego najważniejszego powodu-smierci Emilki...dla mnie to krepujące, bo te wszystkie położne nas pamietaja i razem ze mną płaczą -
nick nieaktualny