WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
ale na twoich zdjeciach nie widać tej setki
Bo u mnie to się rozkłada wszystko175 wzrostu robi swoje, mam cycki i to nie małe. No ale waga pokazuje swoje. Pomyśleć że jeszcze w liceum walczyłam z niedowagą.
AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Dlatego ogólnie tak fajnie wyglądasz I tej wagi nie widać. ..
Mi cycki nie urosłyto moje ostatnie wnioski. Przeciez noszę stare staniki. Pod biustem mam ciut weżej wiec haftki ciasnej zapinam
DziekujeMi chyba cycki urosły wczoraj mój ulubiony stanik odmówił posłuszeństwa. Rozumiesz pekł fiszbin w pół!
kamciaelcia, Sabina, inzynierka, martta, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTemat wagi mnie w ciazy przerasta :p
Ja wazylam rok temu jakies 69 kg przy 168 cm. Niby bez tragedii, ale zle mi ylo, bo zawsze ylam szczupa. Przeszlam na diete o niskim ig i w jakies pol roku schudlam do 58 kg. Czulam sie swietnie, figura fajna. A teraz mam 76 kg, pilnuje sie z jedzeniem, wrocilam do diety, ale od czasu do czasu jem cos niedozwolonego.
Ciagle sie zastanawiam jak to bedzie po porodzie, czy przy maluszku szybko zrzuce te kg.
Dodam, ze calosciowo, oczywiscie oprocz brxucha wygladam lepiej niz rok temu jak wazylam prawie 70, wiec troche sie ludze, ze duzo wody w orgqnizmie robi swoje, ale zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisalyscie cos o otulaczach, ale one tez sa dobre do spania, czy juz nie bardzo?
Na stronie motherhood.pl jest wlasnie promocja na wybrane kolory, zamiast 39 zl sa po 19 zl. Tak mysle, czy bedzie mi potrzebny.
A na spiworki tez jest przesena z 99 zl na 49 zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:48
-
Violett
To nie trudnenajważniejsze są ogórki i chęci
Ja malosolne właśnie Lubie solne (więcej soli )ale ja na wszelkich kiszonkach wychowana wiec to moje smaki dzieciństwa
a jak ciąża mobilizuje do nauki to tym bardziej będzie efekt murowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny