WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Jak sobie radzisz?
Musialad brac Boryska zia na wizytę czy ktoś z nim został?
Chłop madrzeje?a Młody został z moją mamą, bo z drugimi dziadkami nie chciał.
Dzisiaj jak pojechałam z nim to zrozumiałam, że kontakty dla dzieciaków, ake nic więcej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aż poszłam się zmierzyć, u mnie w brzuchu 107 cm, waga od przeszło miesiąca stoi w miejscu i wynosi 70kg, czyli 6kg od początku ciązy, na pewno byłoby więcej gdyby nie dieta cukrzycowa.... było już 8kg do przodu, ale na początku diety 2 mi spadły i tak się trzyma. Boję się co będzie potem jak już będę sobie mogła pozwolić na normalniejsze jedzenie (mam nadzieje!) Też mam zamiar wrócić do ćwiczenia jak tylko będzie można, ale zobaczymy jak to będzie....
a za pizze oddałabym dzisiaj baaaardzo dużo! -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Mmargol a tak wizualnie, materiałowo zadowolona jesteś z otulacza? Bo ja tylko tą firmę biorę pod uwagę
Nawet nie są takie dtogiemyślałam, że to droższe
U diab ok, mam skierowanie na KTG od 36tc u kontrolę AFI raz w tyg, jako profilaktykę. Jutro będę na pobraniu na Winiarach to podejde się zapytać, co i jak z tym skierowaniemtylko jeszcze nie prałam, więc nie wiem jak po będzie
A kontrola afi tak po prostu czy masz przygraniczne wartości?
Dobrze, że wszystko ok -
Mysza dokladnie nie moge doczekac sie biegania i chodakowsiej. To ja rok temu waga 66 co robi z czlowoeka brak ruchu dodam, ze diety nie zmienilam mocno.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4726652efa5.jpgsarcia123, mmargol, bbeczka91, kamciaelcia, Angela89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
A te pampersy 0 to chyba są takie mikro mikro, co?
Bo zastanawiam się czy nie zacząć od 1 newborn.
Trafiłam ostatnio na taką opcje zakupu pampersów:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6079324379&utm_source=ceneo&utm_medium=feed_retail
Myślicie, że to dobra cena czy lepiej stacjonarnie kupić? -
nick nieaktualny
-
No i zalapalam doła ze słoń ze mnie vs rok temu to kuzwa mam 31 na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-