X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam ten problem ze lubie wszystko.....
    Nie jadam tylko watrobki i kaszanki....
    Nawet do tatara sie przelamalam!!!
    I jeszcze ohydne sa małże... A tak to uwielbiam wszystko!
    Slone, slodkie, gorzkie, kwasne (zelki <3), ostre!

Ciaza na szczescie odebrala mi chec do mies, a zdwoila do owocow i warzyw, ale poza tym dalej slodkie wpieprzam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z 1 ciazy mam nauczke zeby sie nie onzerac bez namysłu, bo w 1 ciazy tez jadlam ile weszlo a to a tamto a zachcianki bo w ciazh itd. I gadali eeee tam jedz pl ciazy moment schudniesz, bedziesz karmic moment schudniesz ! Ehh i tyle po gadaniu.... 10 kg pl ciazh mi zosyalo i przez 4 lata zgunic tego nie moglam....dlatego teraz sie nie glodze, nie odchudzam, jedynie jem tyle ile musze bez zbednego obzarstwa i tlumaczenia sie ciaza, bo przez moja wage 84 kg teraz to zrobil mi sie wstetny zhlak na nodze i wysiada mi kręgosłup. I doszlam do wnioski ze ciaza to jesy przestroga dla kobieyy zebynie byc gruba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rozpakowałam paczkę od gemini, trochę się namęczyłam, bo była spora, a wszystko popakowane w folię bąmbelkową, że musiałam użyć siły żeby ją roztargać :P nie mam miejsca na wszystko, więc część zostawiam w łóżeczku :P te podkłady na łóżko faktycznie są wielkie, a do majtek spodziewałam się mniejszej paczki i dobrze że wkładki laktacyjne są pakowane oddzielnie :) a jak mąż zobaczy te sexi majtki to padnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i musze powiedziec - z odrobina zazdrosci, ze moja bratowa 1,5 msc po narodzinach wyglada przepieknie. Przytyla 20kg a teraz brakuje jej juz tylko 4 do wagi sprzed ciazy...
    Promienieje i ma swoja figure (ok 55kg obecnie). Az jej zazdroszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatar mniaaaam ... odkąd jestem w ciazy nie odwazylam sie go zjesc, a tak mi za nim teskno, uwielbiam ! Aleee jeszcze 3 miesiace wytrzymam i napewno z0calego zjem sama prosto ze swieza bulka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazdroszcze wszysykim ktorzy waza mniej jak 70 kg, bo ja przed ciazami wazylam w wahaniu 60-64 kg przy 165 cm wzrostu a traz jestem szersza jak wieksza i zronil mi sie celulit na udach, o zgrozo !!! Nigdy nie kialam celulitu fuujjjjjj

Ksosia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywieźli kebaby
    I pani pyta : to już państwo pizzy nie jedzą? ?

Ale się uśmiałam. Bo pizza bywała 1-2 razy w tygodniu a w ciąży nic :D mąż tylko odp ze juz niedługo :D

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie szanowam rodzicow za jedzenie surowego miesa. A pote mialam zachcianke (nie ciazowa) i od tamtej pory nie odpuszczam okazji :)
    Chociaz pamietam ze malenka ilosc zjadlam w ciazy ale nie wiedzialam ze jestem w ciazy.... Jednak byly to znikome ilosci i toxo nie wykazano wiec jest ok :)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    120 to jednak największy brzucholek :D
    Moje 107 juz tak wielgasno nie brzmi

No cóż... później będzie nad czym pracować tylko ciekawe na ile motywacji i cierpliwości mi wystarczy.
    Może i jakieś tendencje genetyczne do tych brzuszków bo babcia, mama i ciocia też brzuszki pokaźne miały i też im tak zostało. Mam nadzieje że ja sobie z tym jakoś poradzę bo jak narazie to załamka...

To muszę się przerzucić na lody sorbetowe zamiast karmelowych i ciasteczkowych.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ale kusisz kebsem! o Ty niedobra!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja zazdroszcze wszysykim ktorzy waza mniej jak 70 kg, bo ja przed ciazami wazylam w wahaniu 60-64 kg przy 165 cm wzrostu a traz jestem szersza jak wieksza i zronil mi sie celulit na udach, o zgrozo !!! Nigdy nie kialam celulitu fuujjjjjj
    Przepraszam, nie lubie...
    Ale chcialam napisac ze ja mam 164 i wazylam 60-63kg... Mam nadzieje wrocic do tej wagi ...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki kebab dobry

Pysiaczek89, martta lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stworzymy grupe "poporodowek" :) i bedziemy cwiczyc :D
    I zamiast zdjec brzucha to zdjecia miesni :D

_izunia_, claudiuszek lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    To ja też miałam 164 wzrostu a wagi oj dużo więcej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha
    Ha o ćwiczenia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Stworzymy grupe "poporodowek" :) i bedziemy cwiczyc :D
    I zamiast zdjec brzucha to zdjecia miesni :D
    O mamo !

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra! Bede zalozycielka !
    I bede wam wrzucac motywatory!

Ok, ok wygralyscie. Nie proscie mnie juz tak... A za rok z dziecmi polecimy sobie na tydzien do cieplch krajow zeby pokazac innym jak mozna wygladac rok po porodzie <ojej jak sie rozmarzylam> :)

kamciaelcia, Pysiaczek89, mysza0406, _izunia_, mmargol, Angela89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz ostatnio mowilam ze stworzymy taka grupe i bedziemy cwiczyc :) Chociaz ja licze ze po 2 ciazy moment zgubie kilogramy , ot glupie marzenie ciezarnej :D bo chce w koncu wchodzic w jakis ludzki rozmiar a zwlaszcza w moje sukienki ktore schowane sa poza moim widokiem bo az na placz mnie zbiera:)

AJrin, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie dot. tej apteki gemini

widze ze wsyzscy robia w niej zamowienia, faktycznie maja tak tanio czy zamawiacie przez neta ze wzgledu na wygode? Bo sie wlasnie zastanawiam czemu wsyzscy stamtad tak zamawiaja;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że wrocilabym do swojej wagi (50kg) gdybym zaczęła palić. ..ale nie warto wracać do tego

Ksosia lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1602 1603 1604 1605 1606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ