WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja wiem że wrocilabym do swojej wagi (50kg) gdybym zaczęła palić. ..ale nie warto wracać do tego
Ja sie bardzo boje ze wroce.... Tzn. W ciazy mnie w ogole nie ciagnie... Ale mam takie chwile gdzie z mezem balkonik, swieczuszka, winko i.... Wlasnie... Papieros... Chociaz bardzo wypieram sie slowa "bylam w nalogu" to pamietam jak chcialam raucic i na drugi dzien nowa paczka byla w torebce...
Ale mam nadzieje ze nie wroce... Maz pali i uswiadamia mi codziennie jak to cuchnie... On nawet po kapieli smierdzi fajkami!!! -
Sabina nie wiem czy ja 100 nie dobije w tej ciąży! Mam nadzieje ze nie ale niewiele zostalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle kamcia!
Wiem jakie psy sie wiesza na Chodakowskiej, ale gdy jej funpage mial zaledwie 2 tys fanow a nie kilkaset tysiecy to zaczelam z nia cwiczyc... Moge Ci podrzucic zdjecia z 3 msc cwiczen. Efekt mnie powalil....! I dodam ze to tylko to pierwsza, podstawowa plyta.kamciaelcia, Pysiaczek89, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:pytanie dot. tej apteki gemini
widze ze wsyzscy robia w niej zamowienia, faktycznie maja tak tanio czy zamawiacie przez neta ze wzgledu na wygode? Bo sie wlasnie zastanawiam czemu wsyzscy stamtad tak zamawiaja;)
Co do cen. Js sprawdzałam, porownywalam z tymi na allegro. W mojej aptece też zazwyczaj wszystko droższe. A skoro płacę za przesyłkę to wrzucam więcej. Bp i tak muszę kupić i tak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja 94 i systematycznie 2 co miesiac przybieram. Najgorsze to, ze nie jem duzo slodyczy tez nie jeny jak bym jadla ptasie mleczko i to w takich ilosciach to bym z 50 przytylam! Oby dziecko zdrowe z waga powalcze po. Poki co mam wszytkie wyniki w normie zylakow nie widac rozstępy oby pod koniec nie wyszły no cellulit mam straszliwy jednynie.
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek
Wole pizze
Ale kebab to biała bułka, trochę niewiadome mięsko, kupa warzyw i sosnajgorsza to ta biała bułka
ale raz na jakiś czas. ..mój rekord bez przekroczen (a mierze cukier po wszystkim ) to 33 dni. Teraz świadomie przekraczam kebabem raz na jakiś czas.
A pizza juz troszkę innao dla mnie pół co najmniej
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia - pozostaje mi zatem mieć nadzieję, że też się uspokoją
W sumie już się kiedyś z kimś sprawdziło np.zamieszanie z cerą w 5.miesiącu - przyszło, poszło
Oby tak było i teraz!!!!
agatia - zerkam co jakiś czas, podglądam, czy nie ma katastrof it. - ale lecicie gaduły niemiłosiernie i nie sposób nadrobić
Heh, no u mnie do tej pory cukry były dobre, albo wręcz niskawe. I dzieciak rósł, jak na drożdżach, potem lekko przyhamował. teraz cukry się rozbujały - z przełożeniem na wyniki wzrostowe, jak wspomniałam, jest problem.
Hm, no nic, zobaczymy
Ale duzi na pewno nie będziemy
Sabina wrote:Chce ktoś ogórka malosolnego?Co rusz ląduję w warzywniaku po kiszone i małosolne
Co do odwiedzin - a widzicie, a zawsze mnie zastanawiało, czego sobie matki życzą... Bo mnie nie ciągnęło do nachylania się nad dzieckiem, brania na ręce itd. Nie tylko dlatego, że nigdy nie miałam mega instynktu do dzieci, ale po prostu wydawało mi się, że to jest taki mały ludek, poznaje dopiero świat... I chyba niekoniecznie musi być zachwycony wyciąganiem do niego łapek, nachylaniem się, dziwnymi odgłosami etc