WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . U nas dzis malowanie kuchni . A w niedziele sypialni i po kolei kolejnych pomieszczen bo robi to piotrek po pracy albo dzien wolny .
Jejku ja tez nie nawidze prasowac i lepiej prasuje mi sie wieksze niz miejsze ubranka .
Ja musze jeszcze torbe do szpitala wyprac . Bo czas sie spakowec bo to juz 33t4d tydzien starsza niz na sowaczku .
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a72c7746f00.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cf78dca760.jpg
Taka torba skip hop byla na limango za 119zl, oryginalna cena jest o 50% wieksza.
QUOTE=mmargol]Bisacz to zaraz sie okaze czy mi tez gladko pojdzie
Stanowisko do prasowania gotowe, zelazko sie grzeje
A tak zapytam, bo widze juz ktorys wpis o jakiejs torbie z limango, a nie jestem w tym temacie, pochwalicie sie jaka zamowilyscie?[/QUOTE]
mmargol, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a72c7746f00.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cf78dca760.jpg
Taka torba skip hop byla na limango za 119zl, oryginalna cena jest o 50% wieksza.
QUOTE=mmargol]Bisacz to zaraz sie okaze czy mi tez gladko pojdzie
Stanowisko do prasowania gotowe, zelazko sie grzeje
A tak zapytam, bo widze juz ktorys wpis o jakiejs torbie z limango, a nie jestem w tym temacie, pochwalicie sie jaka zamowilyscie?
Nie umiałem znaleźć -
nick nieaktualnyviolett wrote:Dzieki dziewczyny. Pierwsze pranie nastawione, 40 sopni, obroty 800, lewa strona, mam nadzieje, ze bedzie ok. Haha stresuje sie, glupia jestem, jakbym pierwszy raz w zyciu pranie robila
violett lubi tę wiadomość
-
Hej:)
wróciałam z polowania, obkupiłam się po pachy:) i wszytsko za 200 zł, a mam zapas chyba na 2 lata wszystkie produkty były po 3-5 zł. Kupiłam tez pierdoły dla małego, typu smoczki z lovi 2 za 12,49 o połowę,dobrze ze byłam już o 7 bo wszytsko było przecenione a ludzi malutko. Może coś sprzedam po rodzinie to jeszcze zarobięA popołudniu jeszcze wybieram się za tymi pamperasmi bo nie przecenili teraz.
-
Mi do prasowania zostało tylko milion koszulek/kaftaników.
własnie skończyłam z pajacami.
Reszta kiedy indziej, bo mi zaraz dupa odpadnie
ja chcę spakować 2x body K, 3x body D, 3x pajacyk, 2x śpiochy, 2x półśpiochy. rozmiary 56/62.
będzie git?
w szpitalu nie zakłada się podwójnej warstwy? raczej jest ciepło, nie?
co do spania pod jedną kołdrą to się męczyliśmy na początku, M strasznie na to naciskał.
kiedyś po kłótni wyciągnęłam drugą kołdrę, a po pogodzeniu już tak zostało. jest nam po prostu wygodniej -
ulfenstain
ja doskonale rozumiem wygode na dwie kołdry, sama czasem u siebie tak gości kładę
ale dla mnie osobiście dwie kołdry byłyby jakby łózkowym rozwodempod jedną mam szansę, ze mąż przytuli i mi też łatwiej na niego nogi zarzucać
wy nie mozecie zabrać sie za prasowanie a mi tyle zajmuje zebranie sie w sobie i zejscie na dół (100m od bloku) do mięsnego, żeby zobaczyć czy sa moje serca -
nick nieaktualnyCzuje sie taka zmeczona, a zrobilam zwykle pranie nasze i wywiesilam, piore recznie sukienke, bo w sobote ide na slub i teraz wlaczylam dzieciece.
Wy tez sie tak latwo meczycie juz?
Ja jeszcze nie wiem, co wezmedo szpitala, na 56 prawie nie mam ciuszkow, glownie 62, bo mnie wszyacy nastraszyli, ze 56 maly nie ponosi.
Ale czuje przelom, zaraz prasowanie, ukladanie w szafie i popakuje torby do szpitala w tym tygodniu chyba
Coraz blizej, ekscytuje sie jak przed swietami -
nick nieaktualnySkali89 wrote:Hej:)
wróciałam z polowania, obkupiłam się po pachy:) i wszytsko za 200 zł, a mam zapas chyba na 2 lata wszystkie produkty były po 3-5 zł. Kupiłam tez pierdoły dla małego, typu smoczki z lovi 2 za 12,49 o połowę,dobrze ze byłam już o 7 bo wszytsko było przecenione a ludzi malutko. Może coś sprzedam po rodzinie to jeszcze zarobięA popołudniu jeszcze wybieram się za tymi pamperasmi bo nie przecenili teraz.
-
nick nieaktualnyUlf, znalazlam w jakims poradniku ze szkoly rodzenia co warto zabrac dla dziecka do szpitala:
3 cienkie kaftaniki,
3 grubsze kaftaniki lub body,
2 czapeczki bez wiazania,
2 pary spioszkow,
2 pary skarpetek,
Cieply kocyk lub rozek,
2 duze reczniki.
Ja chyba wezme body krotkie i dlugie po 2 szt. I 2 pajace jeszcze do tego.
Kurde, mam tylko jeden recznik, chyba czas dokupic. -
nick nieaktualny
-
mam serduszka-świeżutkie z kurczaka
panie o mnie pamiętały
później sie okaże czy je przełknębo zachcianka to jedno, a zjeść drugie
miałam ostatnio tak z ryba w puszce-dorsz w oliwie z oliwek, zajadałam sie na początku, a jak teraz otworzyłam, to myślałam, ze zwymiotuję...mąż zjadł z daleka ode mnie
męcze się , męczę, od poczatku ciązy, dysze jak parowóz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle akurat podroby to najbardziej zanieczyszczone i smieciarskie mieso jakie jest ja osobiscie akurat tego sie wystrzegam, ja mam ciagle chec na tatara a surowjzna jest zakazana zupelnie w ciazy. Ja tam niektorych produktow odmowilam soebie przez ten krotki czas
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny