WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . U nas dzis malowanie kuchni . A w niedziele sypialni i po kolei kolejnych pomieszczen bo robi to piotrek po pracy albo dzien wolny .
    Jejku ja tez nie nawidze prasowac i lepiej prasuje mi sie wieksze niz miejsze ubranka .
    Ja musze jeszcze torbe do szpitala wyprac . Bo czas sie spakowec bo to juz 33t4d tydzien starsza niz na sowaczku . :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a72c7746f00.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cf78dca760.jpg
    Taka torba skip hop byla na limango za 119zl, oryginalna cena jest o 50% wieksza.

QUOTE=mmargol]Bisacz to zaraz sie okaze czy mi tez gladko pojdzie :D
    Stanowisko do prasowania gotowe, zelazko sie grzeje :D

A tak zapytam, bo widze juz ktorys wpis o jakiejs torbie z limango, a nie jestem w tym temacie, pochwalicie sie jaka zamowilyscie? :)[/QUOTE]

mmargol, Sabina lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Pierwsze pranie nastawione, 40 sopni, obroty 800, lewa strona, mam nadzieje, ze bedzie ok. Haha stresuje sie, glupia jestem, jakbym pierwszy raz w zyciu pranie robila :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a72c7746f00.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cf78dca760.jpg
    Taka torba skip hop byla na limango za 119zl, oryginalna cena jest o 50% wieksza.

QUOTE=mmargol]Bisacz to zaraz sie okaze czy mi tez gladko pojdzie :D
    Stanowisko do prasowania gotowe, zelazko sie grzeje :D

A tak zapytam, bo widze juz ktorys wpis o jakiejs torbie z limango, a nie jestem w tym temacie, pochwalicie sie jaka zamowilyscie? :)
    [/QUOTE]
    Nie umiałem znaleźć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Dzieki dziewczyny. Pierwsze pranie nastawione, 40 sopni, obroty 800, lewa strona, mam nadzieje, ze bedzie ok. Haha stresuje sie, glupia jestem, jakbym pierwszy raz w zyciu pranie robila :D
    też się wczoraj stresowałam :D

violett lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    wróciałam z polowania, obkupiłam się po pachy:) i wszytsko za 200 zł, a mam zapas chyba na 2 lata wszystkie produkty były po 3-5 zł. Kupiłam tez pierdoły dla małego, typu smoczki z lovi 2 za 12,49 o połowę,dobrze ze byłam już o 7 bo wszytsko było przecenione a ludzi malutko. Może coś sprzedam po rodzinie to jeszcze zarobię:) A popołudniu jeszcze wybieram się za tymi pamperasmi bo nie przecenili teraz.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi do prasowania zostało tylko milion koszulek/kaftaników.
    własnie skończyłam z pajacami.
    Reszta kiedy indziej, bo mi zaraz dupa odpadnie :/

ja chcę spakować 2x body K, 3x body D, 3x pajacyk, 2x śpiochy, 2x półśpiochy. rozmiary 56/62.
    będzie git?
    w szpitalu nie zakłada się podwójnej warstwy? raczej jest ciepło, nie?

co do spania pod jedną kołdrą to się męczyliśmy na początku, M strasznie na to naciskał.
    kiedyś po kłótni wyciągnęłam drugą kołdrę, a po pogodzeniu już tak zostało. jest nam po prostu wygodniej :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulfenstain
    ja doskonale rozumiem wygode na dwie kołdry, sama czasem u siebie tak gości kładę
    ale dla mnie osobiście dwie kołdry byłyby jakby łózkowym rozwodem :) pod jedną mam szansę, ze mąż przytuli i mi też łatwiej na niego nogi zarzucać :D

wy nie mozecie zabrać sie za prasowanie a mi tyle zajmuje zebranie sie w sobie i zejscie na dół (100m od bloku) do mięsnego, żeby zobaczyć czy sa moje serca

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie taka zmeczona, a zrobilam zwykle pranie nasze i wywiesilam, piore recznie sukienke, bo w sobote ide na slub i teraz wlaczylam dzieciece.
    Wy tez sie tak latwo meczycie juz?

Ja jeszcze nie wiem, co wezmedo szpitala, na 56 prawie nie mam ciuszkow, glownie 62, bo mnie wszyacy nastraszyli, ze 56 maly nie ponosi.

Ale czuje przelom, zaraz prasowanie, ukladanie w szafie i popakuje torby do szpitala w tym tygodniu chyba :)

Coraz blizej, ekscytuje sie jak przed swietami :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my przed ślubem też mieliśmy 2 kołdry. A po ślubie dostalismy od rodziców jedną 2 x2,20 m i się doskonale mieścimy oboje:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hej:)
    wróciałam z polowania, obkupiłam się po pachy:) i wszytsko za 200 zł, a mam zapas chyba na 2 lata wszystkie produkty były po 3-5 zł. Kupiłam tez pierdoły dla małego, typu smoczki z lovi 2 za 12,49 o połowę,dobrze ze byłam już o 7 bo wszytsko było przecenione a ludzi malutko. Może coś sprzedam po rodzinie to jeszcze zarobię:) A popołudniu jeszcze wybieram się za tymi pamperasmi bo nie przecenili teraz.
    Gdzie takie promocje? :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, znalazlam w jakims poradniku ze szkoly rodzenia co warto zabrac dla dziecka do szpitala:
    3 cienkie kaftaniki,
    3 grubsze kaftaniki lub body,
    2 czapeczki bez wiazania,
    2 pary spioszkow,
    2 pary skarpetek,
    Cieply kocyk lub rozek,
    2 duze reczniki.

Ja chyba wezme body krotkie i dlugie po 2 szt. I 2 pajace jeszcze do tego.
    Kurde, mam tylko jeden recznik, chyba czas dokupic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfi ja tez myślę, że w szpitalu ciepło i jedna warstwa wystarczy, dlatego spakowałam 5 pajacyków, w razie czego mąż będzie dowoził.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam serduszka-świeżutkie z kurczaka :D panie o mnie pamiętały
    później sie okaże czy je przełknę :D bo zachcianka to jedno, a zjeść drugie
    miałam ostatnio tak z ryba w puszce-dorsz w oliwie z oliwek, zajadałam sie na początku, a jak teraz otworzyłam, to myślałam, ze zwymiotuję...mąż zjadł z daleka ode mnie

męcze się , męczę, od poczatku ciązy, dysze jak parowóz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czytalam ze w ciazy:podrobow nie powinno sie jesc,i od poczayku ciazy omijam je szerokim lukiem

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    dlatego ja nie czytam (co tez gin mi wciąz gada)
    od zawsze wierzę, ze wszelkie ochoty czy zachcianki to wołanie organizmu o coś
    pewnie dlatego jeszcze nie suplementuję zelaza czy magnezu

Ksosia, Sophia lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale akurat podroby to najbardziej zanieczyszczone i smieciarskie mieso jakie jest ja osobiscie akurat tego sie wystrzegam, ja mam ciagle chec na tatara a surowjzna jest zakazana zupelnie w ciazy. Ja tam niektorych produktow odmowilam soebie przez ten krotki czas :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez biore witaminy te ktore zalecil mi lekarz i nic pozatym sama na wlasna rekw nie biore :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem tiramisu w którym są surowowe jaja ;) jakoś już na tym etapie przestałam świrowac

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zadnym etapie ciazh nie swiruje anie nie swirowalam,ale sa rzeczy na ktore uwazam i niepotrzebnie nie narazam siebie ani dziecka

‹‹ 1629 1630 1631 1632 1633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ