WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykończy mnie słownik w telefonie. Już i tak mega uważam a i tak na koniec bzdury wychodzą.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    To niestety zależy od oka giną. Jeden się mniej czepia zmian inny bardziej.
    Tak mnie to zastanowiło po przeczytaniu na belly kilku wątków :) czyli to zależy od oka gina :)
    Ha ha ha też "kocham" słownik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sluchajcie dziewczyny! jak to jest z tym GBS placicie cos dodatkowo za pobranie wymazu i danie tego do badania?? bo teraz juz zglupialam w ktorym tygodniu to sie robi i nie wiem czy na wizyte mam wiecej kasy brac czy cos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasny szlag mnie trafi z wózkiem!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Jasny szlag mnie trafi z wózkiem!

co sie dzieje ?? jeszcze do ciebie nie dotarł? ;/

• agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia płacę 40 zl z gbs

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    anka
    tez mielismy kupe sukienek i rajstopek :) i serio męzowi najbardziej chciało sie stroić córcię :)
    Zobaczymy jak mu sie bedzie udawalo rajstopki zakladac :).

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa witam sie w 29 tygodniu :) (28+0) , zapominam ze zawsze w srody rozpoczynam nowy tydzien :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiem. Przecież sobie kupiłam ;) Ale chciałam.pokazać i nie potrafiłam ;)

Czaje teraz, juz chyba zeszla z tapety :) promocji.
    Umowilam się na jutro do fryzjera!!!!!!

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurczaka wogole nie moge jeść doataje mega uczulenia nawet na minimalna ilość. Niestety jest tak nafaszerowany antybiotykami, że nikomu nie polecam jeść czesto chyba że zagrodowy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia u mnie dodatkowo za wymaz 30 zl
    Co do podrobów, jeść ale nie za często jak dla mnie szkoda bo uwielbiam wątróbkę drobiową de facto bogate źródło żelaza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin z kurczakami masz rację ale muszę ci powiedziec, że taki kurczak typowo ze wsi jest tak odmienny w smaku, że jak kiedyś ugotowałam na takim rosół to rosół został zjedzony ale kurak już nie bo nikomu nie smakował. Po prostu przyzwyczailiśmy się do fermowego mięsa :(

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Sarcia u mnie dodatkowo za wymaz 30 zl
    Co do podrobów, jeść ale nie za często jak dla mnie szkoda bo uwielbiam wątróbkę drobiową de facto bogate źródło żelaza.
    Polecam daktyle czytalam ze 7 szt dziennie to dzienne zapotrzebowanje na zelazo.

bisacz lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to u mojego lekarza tez bedzie w granicy 30-40 zł pewnie, a w ktorym tygodniu ciazy mialoyscie lub bedziecie mialy robiony gbs? bo ja czytalam ze niby sie robi dopiero po 37 tc,

Mi gbs robili w szpitalu jak bylam w zeszlym miesiacu i wyszedl ujemny, nie wiem czy trzeba wtedy to drugi raz powtarzac czy jak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie pić sok z buraków, kupuje takie naturalne soki w butelkach szklanych 250 ml-3zł kosztuje ale naprawde sa dobre w smaku ;) z Marwita czy cos takiego

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka
    mojemu właśnie swietnie szlo zakładanie rajstopek, on sie pierwszy odważył :D zawsze powtarzał, ze co to za problem dziecko ubrać o.O twierdzi, ze wszystko pamieta bo siostre młodsza wychowywał, ja osobiscie uważam że nie ma co 13-latka porównywać do dorosłego tatusia ;)
    u mnie daktyle odpadaja-cukier :(

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    a no to u mojego lekarza tez bedzie w granicy 30-40 zł pewnie, a w ktorym tygodniu ciazy mialoyscie lub bedziecie mialy robiony gbs? bo ja czytalam ze niby sie robi dopiero po 37 tc,

Mi gbs robili w szpitalu jak bylam w zeszlym miesiacu i wyszedl ujemny, nie wiem czy trzeba wtedy to drugi raz powtarzac czy jak ;)
    Ja mam dzisiaj pobierany czyli 34tc. W poprzedniej ciąży nie zdążyli u dostałam antybiotyk przed cc. Ginka stwierdziła, że w razie W już będzie pobrany. Jeśli wyjdzie + to antybiotyk, jeśli - to niewielkie prawdopodobieństwo, że się jeszcze zaraze skoro do tej pory czysto. Nawet nie wiem ile na wynik się czeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie zastanawia czy jak mialam robiony ten gbs miesiac temu w szpitalu i wyszedl ujemny, to czy powtarza sie drugi raz to badanie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem za daktylami nie przepoadam za bardzo, jakies takie mkiekkie one sa jak dla babci bez zebow :D tak mi sie to kojarzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już poprana i poprasowana. Poszło gładko i przyjemnie, wręcz z frajdą - mój sposób to zawsze włączam sobie film! Ale najlepiej jakiś, który znam i lubię, żeby mnie nie wciągał za bardzo, bo wtedy zamist na ubranka wgapiałam bym się w monitor. Dla mnie najlepszy Harry Potter:)

Ja muszę żelazo podrasować, bo mam 10,8.

A nie macie tak, że sobie zestawiacie ubranka. Ja sobie przykładam - o ten bodziak do tych spodenek, a do tego te skarpetki i idę do męża i karzę mu się cieszyć razem ze mną;)

mysza0406, kamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1631 1632 1633 1634 1635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ