WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sophia wrote:To niestety zależy od oka giną. Jeden się mniej czepia zmian inny bardziej.
czyli to zależy od oka gina
Ha ha ha też "kocham" słownikWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja kurczaka wogole nie moge jeść doataje mega uczulenia nawet na minimalna ilość. Niestety jest tak nafaszerowany antybiotykami, że nikomu nie polecam jeść czesto chyba że zagrodowy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin z kurczakami masz rację ale muszę ci powiedziec, że taki kurczak typowo ze wsi jest tak odmienny w smaku, że jak kiedyś ugotowałam na takim rosół to rosół został zjedzony ale kurak już nie bo nikomu nie smakował. Po prostu przyzwyczailiśmy się do fermowego mięsa
-
bisacz wrote:Sarcia u mnie dodatkowo za wymaz 30 zl
Co do podrobów, jeść ale nie za często jak dla mnie szkoda bo uwielbiam wątróbkę drobiową de facto bogate źródło żelaza.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no to u mojego lekarza tez bedzie w granicy 30-40 zł pewnie, a w ktorym tygodniu ciazy mialoyscie lub bedziecie mialy robiony gbs? bo ja czytalam ze niby sie robi dopiero po 37 tc,
Mi gbs robili w szpitalu jak bylam w zeszlym miesiacu i wyszedl ujemny, nie wiem czy trzeba wtedy to drugi raz powtarzac czy jak -
nick nieaktualny
-
anka
mojemu właśnie swietnie szlo zakładanie rajstopek, on sie pierwszy odważyłzawsze powtarzał, ze co to za problem dziecko ubrać
twierdzi, ze wszystko pamieta bo siostre młodsza wychowywał, ja osobiscie uważam że nie ma co 13-latka porównywać do dorosłego tatusia
u mnie daktyle odpadaja-cukierA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:a no to u mojego lekarza tez bedzie w granicy 30-40 zł pewnie, a w ktorym tygodniu ciazy mialoyscie lub bedziecie mialy robiony gbs? bo ja czytalam ze niby sie robi dopiero po 37 tc,
Mi gbs robili w szpitalu jak bylam w zeszlym miesiacu i wyszedl ujemny, nie wiem czy trzeba wtedy to drugi raz powtarzac czy jak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja już poprana i poprasowana. Poszło gładko i przyjemnie, wręcz z frajdą - mój sposób to zawsze włączam sobie film! Ale najlepiej jakiś, który znam i lubię, żeby mnie nie wciągał za bardzo, bo wtedy zamist na ubranka wgapiałam bym się w monitor. Dla mnie najlepszy Harry Potter:)
Ja muszę żelazo podrasować, bo mam 10,8.
A nie macie tak, że sobie zestawiacie ubranka. Ja sobie przykładam - o ten bodziak do tych spodenek, a do tego te skarpetki i idę do męża i karzę mu się cieszyć razem ze mną
mysza0406, kamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość