WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9764b59a665.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc0c4cf185ce.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c4e4e472364.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a5ea15ca138.jpg
Tak wyglada nasza komoda i szafa, w tej pustej czesci jest miejsce na kocyki przescieradla spiworki sliniaczki, otulacze i pieluchy tetrowe i flanelowe dam nad szuflady w komodzie w segregatorach zeby miec pod reka. Duzo tego ale zasilily mnie 3 zrodla plus to co ja zakupilam, mam plan prac raz na tydzien i bardziej zajac sie mala na poczatku, ubranka od 50-74. Kosmetyki tez z zapasem na miesiac. Sowke chce kupic malej na oszczednosci
moze ktos w nia cos wcisnie oprocznas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 15:12
kamciaelcia, bisacz, Anulka01, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaa musze sie pochwalic! Dzisiaj bylam z mezem na zakupach budowlanych
Zamowilismy drzwi wejsciowe do domu, oraz drzwi do pokojow, lazienki.
Panele tez zamowionebo na wszystko trzeba czekac! panele beda na jutro, ale na drzwi 3 tygodnie te co chcemy bo robione sa na zamowienie buuu... mam nadzieje ze przed corci urodzinami zdaza z tym wyztskim
No i zostalo mi zamowic stoly i krzesla, ale to musze z tesciami pogadac bo oni chca tez zamawiac dla siebie z tej samej firmy to zrobimy jednym zamowieniem i jednym kosztem transportu, ale tez sie czeka 2-3 tygodnie bo to tez na zamowienie wrrr.. wszytsko na osttania chwile bedzie robione kurcze!
Po 7.08 zamowie jesczze meble do salonu i korytarza te co mam upatrzone, ale na nie tez sie czeka dwa tygodnie!
Dobra juz sie wiecej nic nie chwale bo to nie ładnie byc chwalidupą -
Hej dziewczyny
Podczytuję Was sobie, bo też mam termin na wrzesień, a dokładnie na 21.09.To moja druga ciąża, synek ma niedługo dwa lata
A chciałam zapytać, czy u którejś z Was stwierdził gin, że dziecko ma za mały brzuszek? Miałam usg tydzień temu w szpitalu, gdzie byłam na pomiarze wód. Brzuszek różnił się o około półtorej tygodnia od główki i nóżki, które były idealnie w termin porodu. Dziś byłam na wizycie u swojej gin i znowu( 2 raz już) wyszedł jej z 2 tygodnie mniejszy brzuszek. Dwóch innych lekarzy stwierdziło, że jest wszystko ok, tydzień ponad różnica jest w porządku. A u niej znów za mały...szału dostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 15:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza nie Twoja wina z tym upadkiem, a Maluchy mają tam kokonik że hoho, podusia, amortyzatory, w najlepszym samochodzie nie ma takich zabezpieczeń. Na pewno wszystko ok!
Kamcia co do spania pod jedną kołdrą to ja mam tak samo. Musi być jedna dopóki jesteśmy małżeństwem:) Mąż się ostatnio dopominał, bo przez poduchę to jakby trzeci człowiek był między nami, ale wystarczyło spojrzenie, żeby wiedział co o tym myślętaka zołza ze mnie.
kamciaelcia, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
Witaj
Ja na badaniu trzeciego trymestru tez mam meksyk z mala, wszsyttko z innego tygodnia, ale w normie
Nie przejmoj sie na zapas nic nie zrobisz na tym etapje ciesz sie szykowaniem gniazdapestka wrote:Hej dziewczyny
Podczytuję Was sobie, bo też mam termin na wrzesień, a dokładnie na 21.09.To moja druga ciąża, synek ma niedługo dwa lata
A chciałam zapytać, czy u którejś z Was stwierdził gin, że dziecko ma za mały brzuszek? Miałam usg tydzień temu w szpitalu, gdzie byłam na pomiarze wód. Brzuszek różnił się o około półtorej tygodnia od główki i nóżki, które były idealnie w termin porodu. Dziś byłam na wizycie u swojej gin i znowu( 2 raz już) wyszedł jej z 2 tygodnie mniejszy brzuszek. Dwóch innych lekarzy stwierdziło, że jest wszystko ok, tydzień ponad różnica jest w porządku. A u niej znów za mały...szału dostanę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:co sie dzieje ?? jeszcze do ciebie nie dotarł? ;/
Jak przy odbiorze będzie coś znowu nie tak, lub babka zmieni zdanie to normalnie się z mężem wkurwimy!!
Taka w porządku babka się wydawała i sklep, jak pozory mylą.. czuję, że kręcą i zmieniają zdanie ciągle. -
bisacz wrote:Pestka ale co na to lekarz, że czym może być spowodowana dysproporcja i czy faktycznie masz teraz na to jakiś wpływ?
-
nick nieaktualny
-
Ah no i miesiąc temu lekarka nie straszyła hipotrofią. Teraz nic nie mówiła. W szpitalu ani ten inny lekarz nic takiego absolutnie nie mówili, dla nich wszystko było w normie. Ehhh...przepraszam, chciałam chyba się wyżalić trochę, bo mnie to już zaczyna męczyć.mam dość trochę 'podejrzeń' i stresu.
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Pirelka mam nadzieję, że was nie wystawią z tym wózkiem bo to już późno trochę się robi.
-
nick nieaktualnywróciłam do domu z jazd, padam na twarz,znowu się gorąco robi
a tak swoją drogą rozśmieszyła mnie sytuacja, bo brat pisze że jakieś dzieciaki kręcą się przed ich domem po podwórku i chyba zbierają pokeomny, to już świat zwariował, myślałam że w naszej okolicy unikniemy tego szaleństwa
OK, zamawiam koszule i czekam na męża i jedziemy do kina, po drodze odbierzemy przesyłkę z paczkomatu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPestka mój gin nie chce mierzyć mojego bobasa co trzy tygodnie bo twierdzi, że to za mały upływ czasu między usg i pomiary nie bedą miarodajne.
Bedziesz jutro na tym mierzeniu to powiedz co mówi twoja gin i dopytaj ewentualnie co się może z tym wiązać czy czym skutkować.
Osobiście myślę,że taki urok twojej dzidzi i jest zdrowa