WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A_n_k_a_80 wrote:Ja ide dzisiaj na KTG bo mala w 30,2dni miala 1400g, i tetno 165, a zawsze mialantetno ok zobacze dzisiaj czego sie dowiem, mam nadzieje ze rosnie, z wodami tez mam jazde bo mamy afi 8.
To daj znać jak po. U mnie z tętnem nie ma zastrzeżeń, jedynie z brzuszkiem.
Trzymam kciukiA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Anka AFI 8 to dobre AFI
pij więcej i niech Ci je sprawdzają regularnie, bo dzidzia mogła się nie wysikac i już afi chwilowo mniejsze.
.
agatia lubi tę wiadomość
-
Maz sie smieje ze pije jak glupia. Dzisiaj do szpitala wieczorem na ktg i po ktg dam wam znac jak tam. Dzisiaj sie mala tak dziwnie trzesla przez chwile, albo to bylo szybkie bicie serca...sama nie wiem powiem lekarzowi to mi doradzi co to, bo napewno nie czkawka bo bym poznala.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak wy dajecie rade tyle pic ja 2l to max wody do tego kawa i 2 herbaty z pokrzywy plus szklanka mleka. Ale ponad 4 litry wody wow!
-
Ja zaczelam pakowac torbe do szpitala juz wiekszosc popakowana, rzeczy dla malej dam mezowi do auta w osobnej toebie i jak beda potrzebne to maz je doniesie, maz sobie tez w reklamowke zapakuje swoje klapki i ciuchy na zmiane, bo ja nie wyrobie w malej torbie
. Zmniejszylam wszystko do minimum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 18:46
AJrin lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Maz sie smieje ze pije jak glupia. Dzisiaj do szpitala wieczorem na ktg i po ktg dam wam znac jak tam. Dzisiaj sie mala tak dziwnie trzesla przez chwile, albo to bylo szybkie bicie serca...sama nie wiem powiem lekarzowi to mi doradzi co to, bo napewno nie czkawka bo bym poznala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:30
-
Witam
My po wizycie.
Mam piasek w moczu .Przepisała furagine i nospe przez 5dni i 3l wody dziennie pic.Mam uczucie pełnego pęcherza a leci po 3krople.
Miałam też wg giny trochę wysokie ciśnienie.Kazala mierzyć mi ciśnienie codziennie.Wizyty teraz co 2tygodnie.Strasznie stopy i łydki mi puchną oraz prawa ręka.Mówiła.,że to od ciśnienia może być.
Mały waży 2.600 .Poplakalam się bo gina zrobiła zbliżenie na buźkę a Mały ziewal
Nos ma po mnie jak widać po zdjęciu i miny robi takie same jak ja jak się obrażam
A to ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:53
Anulka01, bbeczka91, marta258, bisacz, Żabcia_, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff, za chwile bede zbierac moje pranie. Wypralam wszystkie ciuszki, i biale i kolorowe. Pralam na programie dzieciecym, ale za drugim razem dalam podwojne plukanie i tak juz bede robic, bo to tylko 18 minut wiecej, a zawsze lepiej.
Sliczne sa takie male ubranka, pieknie pachnie lovella
A jutro prasowanie, tez najlepiej mi idzie przy filmach, wlacze jakas komedie romanryczna, a co.
Dzis juz nie damrady, zaraz planuje zrobic parowki w ciescie francuskim i salatke z kurczakiem i ananasrm, bo slodkie za mna chodzi caly dzien, a celowo nic w domu nie mam.
Maz uciekl do garazu, bo juz nie moze mnie sluchac, jak marudze o czekoladzie
Aaa, mam czekolade do picia, to zrobie przed snem
Anka daj znac po ktg i co Ci lekaz powie, bo koj maly raz na jakis czas, ale w miare czesto taksie wlasnie trzesie przez 2-3 sekundy. Tez sie zastanawiam co to jest.
Agatia, super, ze wszystko ok.
Ja tez bede kombinowac, zeby maly wyszedl przed terminemtak bardzo bym chciala go na koniec sierpnia, ciekawe czy mnie poslucha
Znajac zycie moze byc na odwrot ehh, wtedy to nie wiem jak doczekam konca wrzesnia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:53
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, my bylismy na zakupach i u tesciow i od dzis relacje moje i mojego meza z tesciami/rodzicami diametralnie ulegly zmianie. od dzis sa chlodno-poprawne, jestem taka na nich wsciekla ze sobie nie wyobrazacie czytaj.sprawy rodzinne, przegieli i to ostro! ale nie bede na forum sie zalic o co chodzi, ale az sie poplakalam i nie mam humoru.
-
nick nieaktualny