WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A zapomniałam powiedzieć, przysłali mi start od bebiko czyli dostałam już od bebiko i bebilonu ( poprzednio o mnie zapomnieli) jeszcze hipp został ale oni chyba wysyłają jak już dziecko się urodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciliśmy do domu, koło biedronki wystawili namiot, ciekawe co tam w środku będzie
miałam nic nie kupować małemu, ale dokupiłam jednak jeszcze jedną pieluchę flanelową, bo podobał mi się wzórto jeszcze tylko chustka pod szyjkę na wszelki wypadek i krem na wiatry/mrozy. Paczka odebrana, prześcieradło nie ma tak wstrętnie niebieskiego koloru, tylko baby blue, więc super
organizer też całkiem ok, może nie do końca odpowiada mi wzór, ale to mąż z bratem wybierali więc dałam im wolną rękę, grunt że niektóre rzeczy będą pod ręką
-
nick nieaktualnyjeszcze nawet go nie odfoliowałam, ale ma trzy kieszenie, mam nadzieję że nie będzie za mało
najwyżej jutro zrobię jakieś zdjęcia
teraz sobie tak myślę, że mogłam zamówić coś jednokolorowego, bo póki co u nas wszystko z innej parafii, pościel od znajomych w owieczki, minky w sowy, a śpiworek w samolotyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny