WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:jeszcze nawet go nie odfoliowałam, ale ma trzy kieszenie, mam nadzieję że nie będzie za mało
najwyżej jutro zrobię jakieś zdjęcia
teraz sobie tak myślę, że mogłam zamówić coś jednokolorowego, bo póki co u nas wszystko z innej parafii, pościel od znajomych w owieczki, minky w sowy, a śpiworek w samoloty
Poproszę fotę
U mnie tez wszystko z innej parafii: miętowe słoniki, pomarańczowe sówki i szare szopy
-
Mi sie zdarza co kilka dni. Nigdy wczesniej nie miałam.
Nie Wolno odchylać głowy do tylu. Trzeba pozwolić spłynąć. I zimny okład i uciskanie nosa, jak pisała Anulka.
Nie ma sie czym przejmować. Wg internetu i wg lekarza. -
kamciaelcia wrote:Anulka
Nic nie biorę
a już mam wizję braku krzepliwosci przy cc
Na początku krew w nosie znajdowałam ale to ciurkiem leciało z jednej tylko dziurki a tyle krwi nie wspomnę jak wielkie skrzepy w nosie były
Teraz czystyMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Madziuula to Ty miałaś białko w moczu? Robiłaś badanie jeszcze raz?
Kamcia o fuck tu to ja bym spanikowała, nigdy mi tak krew nie leciała, nigdy. Pewnie by mi się słabo zrobiło z samego widoku. Współczuję!
Poukładałam wszystko, uprany wózek, fotelik. Tylko jak zamówię resztę rzeczy z gemini i dla mnie do szpitala, śpiworek, spakuję torbę i gotowa:) -
nick nieaktualny