WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agatia

Masz racje, oleje ich bo od dzis z teściowa oprocz relacji formalno chlodnych nic innego nie bedzie.przegieli na calej lini,a my z mezem na to niebedziemy pozwalac
    Ważne, że mąż i Ty tworzycie jeden front, to 99% sukcesu :)
    Niestety też w 90% teściowie to przereklamowana i zbędna instytucja ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a najgorszs jest to, mze tyle lat zyjesz z ludzmi a dopiero jak chodzi k kase to widac kto jest kto..ale dobrze ze wyszlo jak wysxlo bynajmniej wiemy co im w glowie siedzi. A ja jestem człowiekiem który jak sie go kogos zrazi to przy jednym stole siedzial i sie falszyeie usmiechal nie bedzie.sory. ale tesviowa taka katoliczka wielka, a tak blizniemu fogaduje...zalosne

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Moj tez sie czasem trzęsie ale nie pytałam lekarza, wiec daj prosze znac:)
    Lekarz twierdzi ze to nic zlego, wiec sie nie martwmy :).

Ulfenstein lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec po wizycie wyszlo ze ktg jest ok, a te trzesace sie dziecko to wg lekarza nic zlego ze to sie zdarza wiec nie martwimy sie i zyjemy dalej :). Nagle juz trzy maluchy z moja sie trzesa :).kolorowych mamusie :).

agatia, Ulfenstein, violett, kamciaelcia, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej to wstawanie na siku mnie wykończy... Wczesniej jak wstawałam, to zasypiałam, a teraz sie mecze i zasnąć nie mogę :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No a najgorszs jest to, mze tyle lat zyjesz z ludzmi a dopiero jak chodzi k kase to widac kto jest kto..ale dobrze ze wyszlo jak wysxlo bynajmniej wiemy co im w glowie siedzi. A ja jestem człowiekiem który jak sie go kogos zrazi to przy jednym stole siedzial i sie falszyeie usmiechal nie bedzie.sory. ale tesviowa taka katoliczka wielka, a tak blizniemu fogaduje...zalosne
    Sarcia moi ex niedoszli teściowie też wielcy katole, a fałsz, chamstwo i prostactwo, aż kipi. Najważniejsza kasa, więzi rodzinne podtrzymywane zaleznosciami i pozoranctwo na pokaz. Fuuuuj. Ale gówno prędzej czy później wypłynie.

A tak w ogóle witam się z rana :) jakoś spać nie mogę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 05:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)
    My wczoraj z mezem mielismy rocznice 3 lat od poznania sie.
    Milo spedzilismy wieczor przy kolacji i serialu :)

Sie smialam ze 3 lata temu wyrwal mnie proponujac kanapkini mc'D :)

Czasem tak sobie mysle ze tak krotko sie znamy a ja mam wrazenie ze cale zycie :D

Moi tescie sa raczej w porzadku, ale to bardzo prosci ludzie. Nie bardzo dostrzegaja jakies wartosci. Oczywiscie kasa jest wazna i niestety jak cos potrzeba to tylko do mojego meza sie zglaszaja, bo reszta rodzenstwa mieszka dalej.
    Smutno to w sytuacjach ze nie moge za bardzo na nich liczyc, ale jest ok.
    Szanuje ich, ale "mamo", "tato" nie mowie.

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Wiec po wizycie wyszlo ze ktg jest ok, a te trzesace sie dziecko to wg lekarza nic zlego ze to sie zdarza wiec nie martwimy sie i zyjemy dalej :). Nagle juz trzy maluchy z moja sie trzesa :).kolorowych mamusie :).

Nie martwimy sie wiec :)
    A powiedział moze co to?
    Bo ja miałam wrażenie, jakby młody nagle szybko boksował albo wlasnie trząsł sie albo miał drgawki.
    I to na dole raczej niz na gorze, czyli przy główce (i rączkach).

Pytanie całkiem z innej beczki. Temat juz był.
    Łóżeczko :)
    Na ile starcza takie 120x60? Na dwa lata mniej wiecej?
    A potem juz sie kupuje zwykle 160?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz od godziny nie spie, wstalam rano na siku i nie moglam zasnac.
    Jakies marudzenie mi sie wlaczylo, a taki piekny dzien sie zapowiada.
    Nic, dzis mam sterte prasowania, wlacze jakis przyjemny film i moze jakos ten dzien zleci, ale nie chce juz miec tych humorow, ehh hormony :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już na nogach, jak zwykle mąż mnie obudził szykując się do pracy, nie rozumiem ludzi, którzy muszą ze sto razy drzemkę naciskać w telefonie :/
    dziś chcę poskładać kilka rzeczy i zrobić jakieś pranie, ale nie wiem od czego zacząć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:03

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) czekam aż mine czas po eutyroxie dziś udało się trochę dłużej pospac pogoda jest więc prania ciąg dalszy

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Nie martwimy sie wiec :)
    A powiedział moze co to?
    Bo ja miałam wrażenie, jakby młody nagle szybko boksował albo wlasnie trząsł sie albo miał drgawki.
    I to na dole raczej niz na gorze, czyli przy główce (i rączkach).

Pytanie całkiem z innej beczki. Temat juz był.
    Łóżeczko :)
    Na ile starcza takie 120x60? Na dwa lata mniej wiecej?
    A potem juz sie kupuje zwykle 160?
    Może nawet trochę dłużej, bo możesz wyjąć szczebelki i dziecko samo wychodzi. U nas łóżeczko w ogóle się nie sprawdziło jak zaczęła się kręcić. Wymieniłam jej na turystyczne i Śpi cała noc. Za jakiś rok kupimy jej normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z pościelą chcę się wstrzymać jak już przyjdzie śpiworek, może pieluchy?
    Wiem, że ubranka będą najgorsze do prasowania...

• olka30 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U siostry w łóżeczku 120x60 mała spała prawie 4 lata.. Ja mam takie, że całkiem można wyjąć szczebelki z jednej str. i założyć tylko listwę zabezpieczającą. Myślę, że na jakieś 3 lata starczy. Angela co tam u ciebie?

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja
    noc byla jakaś dziwna i niemiła-spalam, ale z kazdym przewracaniem sie na bok miałam wrażenie , ze leci z nosa, a na koniec śniło mi sie , że dostałam drugiego krwotoku...i ojciec mi się snił, i mama...
    poduszka czysta, wiec krew nie leciała, ale nadal w strachu jestem, ze mozna bez powodu tak krwawić. Gdybym stała nad kiblem mogłabym spuscić z siebie krew tą jedną dziurka w nosie...
    dzis wizyta i podpytam, jak nie zapomnę, to tez spytam "dla was" o te drgawki dzidzi ;)

a co do teśció (teściowej)-o swoich pisalam, dla naszego obustronnego dobra dzieli nas 600 km, teściowa sie stara mocno jakieś 2 lata
    ostatnio mąz zapomnial o moich imieninach, jakby nie patrzeć-każdy zapomniał i to dosłownie, koleżanka z pracy zyczenia wysłała...po kilku dniach teściowa zorientowała sie, ze zapomniała, przepraszała kilka razy (a dla mnie niepamięć męża była najbardziej dotkliwa), ze ja o wszystkich pamietam, naleweczkę jej wysłałam ostatnio, a oni nic...wczoraj ponoć jakąs paczkę dla mnie wysłali...ciekawe

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko często ma drgawki w brzuchu.. Nawet się zastanawiałam czy jakiejś padaczki nie ma ze wzgl. na moją chorobę. Ale poprzednie też miało i jest zupełnie normalne.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie najwiecej ciekawi , co lekarze na te "drgawki", jak je wyjaśniają :) (lub co wymyślają)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    U siostry w łóżeczku 120x60 mała spała prawie 4 lata.. Ja mam takie, że całkiem można wyjąć szczebelki z jednej str. i założyć tylko listwę zabezpieczającą. Myślę, że na jakieś 3 lata starczy. Angela co tam u ciebie?
    Turlamy się i walczmy aby Kuba nie był wcześniakiem bo co rusz jakieś infekcje. A co u was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj wybierzemy się nad otwarte morze, bo ładna pogoda, a to mogą być mojej sprawności ostatnie chwile :) Nastawiam kolejne prania z dnia na dzień, a końca nie widać. haha :D

‹‹ 1637 1638 1639 1640 1641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: