WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki pestka. Niby wiem, że może się obrócić, ale poprzednie dziecko od 6 mies. było dobrze odwrócone, więc mam jakieś takie przeświadczenie, że się nie obróci. Cała ciąża pod górkę, więc zakładam od razu najgorsze..
Little red fox tak zus ci wypłaci cały macierzyński i rodzicielski, który zostanie do wypłaty po zakończeniu umowy. -
Ulfe mój spał w łóżeczku do 11 mc, a potem powędrował na wersalke i tam spał
łóżeczko poszło do piwnicy.
Sarcia dobrze, że Twój mąż otworzył oczy, bo mój były nigdy ich nie otworzy matka kuchta-sprzataczka jest wygodna, tatuś w garści kasą trzyma, więc dupa nie umie się postawić.
Bisacz u moich ex teściów trochę unna sytuacja. Teściowa zakochana w młodszym synusiu, który moeszka 300km od nich, teść widzi autorytet też w młodszym, zawsze się.nim szczyci ile osiągnął.
A starszy jest potrzebny, jak coś trzeba pomóc, załatwić, dupe zawieźć, działkę posprzątać. Dla tego tatuś do śmierci mu mieszkania nie przepisze, które synuś opłaca od 11 lat, bo tatuś się boi, że chłopca na posylki straci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaraz uciekam do swojego gina
badanie reczne tez wazne
Ostatnio siedziałam ponad 30 min-myslałam, ze pacjentki wzrokiem mnie zjedządzis tez mam numerek 1
trzymajcie kciuki, bo liczę , ze już dziś umówią mi termin ccPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Ej pirelko czemu grubo, body z krótkim rękawem + cienki pajacyk i taki ciut grubszy to nie tak znowu grubo a u mnie to już będzie polowa września więc może być różnie.
ja myślałam o jednej warstwie z długimi rękawkami i nóżkami i coś do nakrycia
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zaraz uciekam do swojego gina
badanie reczne tez wazne
Ostatnio siedziałam ponad 30 min-myslałam, ze pacjentki wzrokiem mnie zjedządzis tez mam numerek 1
trzymajcie kciuki, bo liczę , ze już dziś umówią mi termin cckamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatia mój M ma dwie siostry czyt.harpie
, i dla teściowej to zawsze im trzeba pomóc, pożyczyć pieniądze na wieczne oddaj, przepisać mieszkanko itp bo przecież syn sobie dobrze radzi i dzwoni do niego najczęściej jak potrzebuje, żeby ją zawieźć do lekarza bo ma wizytę 200km dalej a na paliwo biedna też nie ma.
Sabina lubi tę wiadomość
-
No to mała ma jeszcze trochę czasu na obrócenie się.. Może jak pójdę na L4 to trochę mniej będę siedzieć i będzie miała więcej okazji do fikołków
Little red znajdziesz pracę, teraz na naszym terenie coś się ruszyło i nie jest tak źle jak dawniej. Teraz widzę dużo ofert dla kobiet. Tak nawet sobie myślałam, że jak mi nie przedłużą umowy to bez łaski, ale już tu wtedy nie wrócę. Szkoda by mi tylko było kolejnego roku zmarnowanego, bo bez kredytu nie ma mowy o ruszeniu z budową, a starość nie radość - chciałoby się już iść na swoje. Zwłaszcza z dwójką maluchów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam nadzieję że już mi powie kiedy będę mieć cc, wizyta za niecały tydzień! na dodatek lekarz u którego byłam na prenatalnych stwierdził że termin mam o tydzień wcześniej niż mi moja gin wyliczyła
albo teraz już ciężko stwierdzić wiek ciąży, bo wszystko się rozjeżdża w czasie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja 25-26 sierpnia cc w zależności kiedy ginka będzie miala dyżur. Choć przez puchniecie obie z ginka zakładamy opcję, zer Młoda będzie wcześniej na świecie.
Jao będzie ciepło to tylko bodziak z długim rękawem, spodenki, czapeczka i finito
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka, ja też płakać nie będę, bo nawet miałam w planach wrócić tylko po to, aby mieć ciągłość zatrudnienia i szukać czegoś lepszego, nawet nie wiem czy chciałabym pracować w tej samej branży. A boję się na rozmowach o pracę wspominać że mam małe dziecko i miałam przerwę, a z drugiej strony mogą się połapać że miałam przerwę, bo to tak dynamicznie rozwijająca się działka, że z tygodnia na tydzień jakieś zmiany. Zobaczymy...