WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaraz mnie trafi z tym zusem. Zanioslam zwolnienie 12 czerwca pracodawca trzymał je u siebie przez 2 tygodnie do ZUS wpłynęło 4 lipca 11 wyskoczyła mu w pue zus decyzja o zasiłki ale tylko wnioskowany bez tych okienek ile mi przyznali, teraz patrzę ze data decyzji się przesunela na 15 lipca a oprócz tego żadnych zmian a kasy ani widu no z czego ja mam żyć ? Najlepsze jest to że już mam kolejną decyzję bo kolejne zwolnienie im sama zanioskam od 13 lipca ale reż jest tylko data decyzji najgorzej ze jestem w innym mieście i nie wiem czy w tym oddziale coś załatwia
-
Co do krwotoków z nosa to mam tę wątpliwą przyjemność mieć splot krwionośny na przegrodzie w jednej dziurce. Laryngolog się za głowę złapał i wysłał na przypalenie ale nie zdążyłam. Krew leci mi regularnie czasem godzinę, czasem dwie i na prawdę żadne zimne okłady nie pomagają. Poza ciąża są leki które można w razie problemu przyjąć ale teraz jest kicha. Ja osobiście znalazłam taki sposób, że smaruje wewnątrz dziurki taka wazeliną do nosa. Nawilża to śluzówkę i krwawienie zdarza się znacznie rzadziej. W czasie krwawienia też upycham palcem sporo tej wazeliny, zatyka krwawiące miejsce i naczynie znacznie szybciej się za.yka i przestaje krwawić. Dodam tylko, że to mój sposób, nie wiem czy dobry ale na bank skuteczny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlescie naskrobaly! Ja jeszcze zasnelam i maz zadzwonil a tu juz 10 :o
Nie wiem do konca co dzis robic bo dosc cieplo jest i obawiam sie upalow popoludniu.
A pranie z poscielami i kocykami zostawiam na nastepny- nastepny tydzien
Jesli Wasze pociechy nie beda jeszcze spaly pod kolderkamj to i tak ubieracie posciel czy na razie zostawiacie wyprane w szafkach?