X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Jesli Wasze pociechy nie beda jeszcze spaly pod kolderkamj to i tak ubieracie posciel czy na razie zostawiacie wyprane w szafkach?
    Ja zostawiam wyprane i wyprasowane w szafce :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja noc ciężka ale to już bezsenność zawiniła.
    Ja dzis wstawilam kocyki rozek i podusze z ochraniaczem z minky i biore sie dalej za prasowanie. Walcze z leniem obiacałam że codziennie chociaż godzine do 2 musze poświęcić bo sie nie wyrobie :/
    Co do spania miałam dziś w nocy luke 3 godzinną.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis kolejny dzien prania :)
    Pogoda swietna, sloneczko swieci, wiec korzystam.
    Sasiedzi pewnie mysla, ze zwariowalam z tym praniem, ale co tam :p

Kurcze, ja to myslalam zeby na wyjscie zalozyc body dlugi rekaw, polspiochy i wziac w razie czego kaftanik i czapeczke. Do tego, gdyby bylo zimno to wlasnie jakis pajacyk cieplejszy, mam takie dwa.

A bierzecie swoje ciuszki do szpitala? Bo mi byloby szkoda, gdyby zaginely. Ewentualnie wezme takie najzwyklejsze, ostatnio w Auchan kupilam za grosze, chociaz wszystko kupuje sama i nowe i szkoda mi, bo to jednak sporo kosztuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym razem problemy ze spaniem można zwalić na pełnię ;) u mnie coraz ciężej znaleźć wygodną pozycję i mam nadzieję, że mały uciska na żołądek przez co mnie mdli :/
    dzisiaj wybitnie nie mam weny twórczej, a pogoda tak że można byłoby wywiesić rzeczy na polko ;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Nie martwimy sie wiec :)
    A powiedział moze co to?
    Bo ja miałam wrażenie, jakby młody nagle szybko boksował albo wlasnie trząsł sie albo miał drgawki.
    I to na dole raczej niz na gorze, czyli przy główce (i rączkach).

Pytanie całkiem z innej beczki. Temat juz był.
    Łóżeczko :)
    Na ile starcza takie 120x60? Na dwa lata mniej wiecej?
    A potem juz sie kupuje zwykle 160?
    Nic nie mowil powiedzial ze to sie zdarza bo slyszal, ale to jest noe zbadane :)
    Moje lozeczko ma zdejmowany jeden bok strzebli i wklada sie specjalna belke i wtedy mala moze w nim spac do 7 lat.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett, jeśli szpital zapewnia swoje ciuszki, które nie uczulą dziecka - zostaw swoje w domu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:

A bierzecie swoje ciuszki do szpitala? Bo mi byloby szkoda, gdyby zaginely. Ewentualnie wezme takie najzwyklejsze, ostatnio w Auchan kupilam za grosze, chociaz wszystko kupuje sama i nowe i szkoda mi, bo to jednak sporo kosztuje.
    Ja biorę swoje bo u Nas jest to wymagane, nie dają szpitalnych. Biorę jednak używane i najbardziej zniszczone po bratanku, żeby szkoda mi nie było. ładniejsze mąż na wyjście przywiezie maluszkom :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pracuje przescieradelek.

U nas znowu upał :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej nie mogę się zebrać i wyprać pościeli i kocykow- ciągle przecież mam czas :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja dzisaj cala noc nie moglam spac, katastrofa. Jakby mnie podbrzusze troche pobolewalo. Od rana poruchawa. Przyszli mnie przesluchac z okazji potracenia rowerem. Teraz kurier przyszedl z skiphopem jest jeden do jeden jak na zdjeciu. Wstawilam ostatnie dwa prania z bielizna, bo ladna pogoda wiec szybciej poschna :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:42

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja dalej nie mogę się zebrać i wyprać pościeli i kocykow- ciągle przecież mam czas :)

Angela, ja mam nowa pralke i wpadlam w wir prania :D
    Maz sie smieje, ze jak juz wypiore wszystko to zlapie dola ehh, ale to fakt, ze mam przynajmniej zajecie.

Dzisiaj to nawet wrzucilam nasza ulubiona posciel i poszewke z cebuszki na szybkie pranie, mam na dzieje, ze ladnie przeschnie na slonku, wyprasuje i zaloze spowrotem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie musze podzwonic do szpitali, mam na oku 3 i chcemy sie przejsc pozwiedzac, maz mi o to suszy glowe, a ja mam jakas blokade :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o to trzesienie maluszkow, ja tak mysle, ze moze to taka proba gwaltowna obrotu, hmm. Bo juz tak duzo miejsca nie maja i moze byc ciezko. Ale sama jestem ciekawa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:35

Sabina, Żabcia_, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrzuciłam ręczniki do prania, mam nadzieję że nic się z nimi nie stanie :P

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Mój maluch tez czasami jakby sie tak trzęsie, szybko kopie? Nie wiem jak to opisać, ale tez czasami tak robi i tez mnie to zastanawiało, ale chyba to normalne, bo u paru z naszych bobasów to występuje.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w brzuchu czasem takie piruety odstawia, że się zastanawiam jak ja przez ten miesiąc się nie przekręcę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja tez mam już torbę :) Ale synchronizacja :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nadal zastanawiam czy zamówić jakąś torbę i mieć już coś swojego czy czekać do końca miesiąca, aż rodzice wrócą z urlopu i pożyczą mi swoją, ciągle się martwię czy zdążę się spakować, niby wszystko mam naszykowane w jednym miejscu, ale gdzie to zapakuję jak się zacznie wcześniej?

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Anka ja tez mam już torbę :) Ale synchronizacja :)
    I co zadowolona? Troche sztywna, ale pewnie sie wyrobi :) mi sie podoba jak za 50% ceny to jest ok

Sabina lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1641 1642 1643 1644 1645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ