WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Dziewczyny myślicie, że do szpitala dla bobasa wystarczą same pajacyki bawełniane czy lepiej body na długi rękaw + półśpiochy? Muszę mieć swoje a nie chce brać za dużo.
Muszę jeszcze podjechać do szpitala i zapytać co u nas każą mieć że sobą -
nick nieaktualny
-
violett wrote:Dziewczyny szybkie pytanie, jakie obroty pralki ustawiacie na pranie dzieciecych ubranek?
Kolory ciemne na program 30*lub40*800obr
koce pralam na delikatny 30*400obr.
posciel i pieluchy chce prac na bawelna 60* 100obr
Prasuje wszystkno na 2 kropki jedynie do sukienek do zalaman dodalam pare.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Wszystko zamknięte, napięcie macicy prawidłowe. Nie zrobiła mi jeszcze wymazu, ale zrobiła mi usg! hoho, nie spodziewałam się
wg niej Karol waży 2111gram. ciekawe czy za dwa tygodnie i drugiej ginki też będzie tak rósł
kamciaelcia, mmargol, A_n_k_a_80, pirelka, violett, Pysiaczek89, marta258, Żabcia_, martta, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie skłaniam się ku pajacykom - mniej miejsca, całe rozpinane więc wygoda użytkowania. Biorę też linomag+pampersy i ze 3 pieluszki tetrowe, okrycie kapielowe i cienki kocyk. U nas myje pod kranem i parafinują więc myślę, że to starczy.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Dzieki! A odwracalyscie ciuszki na lewa strone?
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja po wizycie. Wszystko zamknięte, napięcie macicy prawidłowe. Nie zrobiła mi jeszcze wymazu, ale zrobiła mi usg! hoho, nie spodziewałam się
wg niej Karol waży 2111gram. ciekawe czy za dwa tygodnie i drugiej ginki też będzie tak rósł
Sabina lubi tę wiadomość
-
ja tez piore w 40* i 800 wirowanie
ja mysle, ze wziac do spzitala wlasnie spiochy i body ale takie zapinane z przodu, zeby na poczatek bylo mi latwiej
dziewczyny jest przelom - biore sie wlasnie za prasowanie! len jest, ale juz nie moge patrzec jak leza i czekaja na moje checi
mialam zaniesc zwolnienei do pracy, ale w koncu moj P je dostarczyl dzisiaj, bo przez to przeziebienie nie cuzje sie jeszcze zdrowa, katar juz nie plynie sam z nosa, jest gesty i czuje ze gdzies tam siedzi glebiej. -
nick nieaktualny
-
Kusi mnie zeby wozek rozpakowac wieczoremnz meze, mamy go od 2 tyg w kartonie oryginalnie zapakowany i zastanawiam sie czy wszystko bedzie w skladzie. Moze poczekam az torba z limango przyjdzie i wtedy razem to sprawdze, bo niby do wozka mam torbe ale taka jak dla kangura z jedna kieszenia
.
-
Hej dziewczyny
Termin mam na 6 stycznia. Chciałam się Was o coś zapytać. Nigdzie nie moge znaleźć na to odpowiedzi. Bardzo się martwię... A więc chodzi o to że od 5 tygodnia ciąży do dziś 16 tydzień boli mnie zoladek,nadbrzusze na środku. Dzień w dzień,od rana do wieczora jedynie jak śpię to mam święty spokój. Lekarze mówią że to normalne w ciazy,nie wydaje mi się,nawet mnie nie badali. Picie herbatek,jedzenie papek, no spa,leki na zgage nie pomagają. Każdy dzień jest udręką,jak stoję więcej niż 5 minut muszę kucac bo czuje dyskomfort w żołądku ,ucisk. Objawy przypominają raka zoladka,jestem młoda mam 19 lat... miała może któraś z was podobne objawy i był to tylko zwiekszony poziom hormonów w ciazy? Jestem w Niemczech,do Polski zjezdzam 11 sierpnia,muszę wytrzymać. Bardzo się martwię