WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza
Trzeba się oszczędzać. Ja naprawdę parę dni prasowalam : otwarty balkon, włączony wiatrak, tv i ciągle przerwy ( u mnie na jedzonko obowiązkowe )
A to bylo miesiąc temu. Dziś mam mniej sił
A tak po troszeczku jest też frajdamysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie zmywarke rozpakowuje codziennie mąż a ja sobie ja powoli pakuje a to co do kosza na dole sie wklada i mam z tym problem to tez wzywam meza, chociaz poki co daje rade:)
P.s moj maz dzis wypral sam naroznik naszej córki z pokoju bo wymagal odsiwezenia, normalnie ostatnio jestem z niego dumna!agatia, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza
no duze prawdopodobienstwo jest ze urodze w pazdzierniku, ale bardziej licze na koniec wrzesnia, bo ogolem wszytsko bedzie zalezalo jak zdecydujemy z lekarzem o cc czy snbo jak cc to pewnie zrobia jesczze we wrzesniu bo planowane to nie wiem w ktorym tygodniu sie robi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o Foxiku u mnie też 10.08
Mysza uwielbiam ubranka dziecięce z next, ale chyba nawet nie wejdę na stronę, bo na pewno na coś bym się skusiła
Nie mam problemu ze zmywaniem naczyń przy zlewieJedyne w czym przeszkadza mi brzuch to dokładne ogolenie. A tak nie czuję się w ciąży
-
nick nieaktualnyJa mam donoszoną 13 sierpnia więc na moje szczęście - za każdym razem coś się dzieje 13tego, w lipcu dostałam informacje o posiewie że coś wyszło. A co gorsza 13 lutego odeszły mi wody
Tak więc jak coś się zacznie dziać 13 sierpnia to mam ciąże donoszoną uffff. I po 13 sierpnia biorę się za mycie okien
-
nick nieaktualnyMoj maz na szczescie w kuchni nie rzadzi i tam wsyztsko jest tak jak ja powiem , jak by to powiedziec kuchnia to jest moja odskocznia od codziennosci, relaks i miejsce niemalze swiete w domu i wsyztsko jest zrobione po mojemu
Nawte w lodowce jest chronologia ukladania produktów co gdzie stoi lub gdzie lezy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBolu nie ma sie co bac, to przeminie i w ogole sie o tym nie pamieta
no co nie ma co sie oszukiwac bo porody niektorzy maja super inni calkiem do d.... ale kazdego tak samo diabelsko boli jak rodzi sn, i sie gada takie glupoty ze swiat nie slyszal
i kazde wrzaski i darcie geby na cala porodwke sa normalne
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Agatia: ja się nie mogłam powstrzymać i kupiłam 3 pajacyki i sukienkę z muchomorkiem czerwoną (z body i rajstopkami) Drogi ten next i też się szczypię już, żeby nie zbankrutować
Ale mam za chwilę wizyty u ginki co tydzień, KTG, USG z dopplerem, więc kasę muszę przyoszczędzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny