X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Przypomnij mi prosze jaki Ty bierzesz ten probiotyk dopochwowo? Lactovaginal? I cały czas go bierzesz? Tzn codziennie? Czy co pare dni?

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Trzeba się oszczędzać. Ja naprawdę parę dni prasowalam : otwarty balkon, włączony wiatrak, tv i ciągle przerwy ( u mnie na jedzonko obowiązkowe )
    A to bylo miesiąc temu. Dziś mam mniej sił
    A tak po troszeczku jest też frajda

mysza0406 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zmywarke rozpakowuje codziennie mąż a ja sobie ja powoli pakuje a to co do kosza na dole sie wklada i mam z tym problem to tez wzywam meza, chociaz poki co daje rade:)

P.s moj maz dzis wypral sam naroznik naszej córki z pokoju bo wymagal odsiwezenia, normalnie ostatnio jestem z niego dumna!:)

agatia, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już 10.08 :)
    nadal się nie czuję gotowa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza

no duze prawdopodobienstwo jest ze urodze w pazdzierniku, ale bardziej licze na koniec wrzesnia, bo ogolem wszytsko bedzie zalezalo jak zdecydujemy z lekarzem o cc czy sn :) bo jak cc to pewnie zrobia jesczze we wrzesniu bo planowane to nie wiem w ktorym tygodniu sie robi

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Angela
    Przypomnij mi prosze jaki Ty bierzesz ten probiotyk dopochwowo? Lactovaginal? I cały czas go bierzesz? Tzn codziennie? Czy co pare dni?
    Dopochwowo lactovaginal i co 2-3 dni. trivagin dosutnie codziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:36

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Foxiku u mnie też 10.08 :-D
    Mysza uwielbiam ubranka dziecięce z next, ale chyba nawet nie wejdę na stronę, bo na pewno na coś bym się skusiła ;)

Nie mam problemu ze zmywaniem naczyń przy zlewie :) Jedyne w czym przeszkadza mi brzuch to dokładne ogolenie. A tak nie czuję się w ciąży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam donoszoną 13 sierpnia więc na moje szczęście - za każdym razem coś się dzieje 13tego, w lipcu dostałam informacje o posiewie że coś wyszło. A co gorsza 13 lutego odeszły mi wody :/ Tak więc jak coś się zacznie dziać 13 sierpnia to mam ciąże donoszoną uffff. I po 13 sierpnia biorę się za mycie okien ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz na szczescie w kuchni nie rzadzi i tam wsyztsko jest tak jak ja powiem , jak by to powiedziec kuchnia to jest moja odskocznia od codziennosci, relaks i miejsce niemalze swiete w domu i wsyztsko jest zrobione po mojemu :) Nawte w lodowce jest chronologia ukladania produktów co gdzie stoi lub gdzie lezy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolna półka e zmywarce to jeszcze pikuś
    Plamki na podłodze juz nie zetre. Lubie w ogóle myć podłogi siedząc po turecku (takie generalne mycie raz na jakiś czas ) ale z tym już się poddalam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolu nie ma sie co bac, to przeminie i w ogole sie o tym nie pamieta :) no co nie ma co sie oszukiwac bo porody niektorzy maja super inni calkiem do d.... ale kazdego tak samo diabelsko boli jak rodzi sn, i sie gada takie glupoty ze swiat nie slyszal :D i kazde wrzaski i darcie geby na cala porodwke sa normalne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

AJrin lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Agatia: ja się nie mogłam powstrzymać i kupiłam 3 pajacyki i sukienkę z muchomorkiem czerwoną (z body i rajstopkami) Drogi ten next i też się szczypię już, żeby nie zbankrutować
    Ja mam już mase ubranek z NEXT, dla synka też miałam multum. Ich jakośc jest genialna i są piękne :) Ale mam za chwilę wizyty u ginki co tydzień, KTG, USG z dopplerem, więc kasę muszę przyoszczędzić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez wsyztsko wypada z rak nie martw sie az nie raz zaklne pod nosem bo zla na siebie jestem i na ta niezdarnosc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego lekarza za ktg sie nie placi i za usg takie 5 minutowe tez nie :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dopochwowo lactovaginal i co 2-3 dni. trivagin dosutnie codziennie.
    Dziekuje Ci bardzo :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ