WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa zapomnialam wam mowic, dzisiaj tescie byli u nas na chwile i tesciowa mnie przeprosila i powiedziala ze trzeba sobie wybaczac bledy ! Uhum szanuje to ze stac ja na gest przeprosin imze wieze przegiela, ale ja nie umiem robic dobrej miny do zlej gry, poczulam sie urazona przez nia i nie jmiem na drugi dzien udawac ze wszystko jesg sspoko. Mam teraz do miej dystans na jej wlasne zyczenie i zanim mk przejdzie to napewno potrwa bardzl dlugo.
-
nick nieaktualny
-
Sarcia jak teściowa przeprosiła to już nie jest źle. Znaczy, że umie przyznać się do błędu, czyli nie jest taka zupełnie zburaczała
Ja się kładę późno i wcześnie wstaję. Z synkiem cierpiałam na bezsenność i kladlam się koło 3 wstawalam o 6. Teraz śpię ciut dłużejnawet dwa razy do 9 pospalam
-
nick nieaktualnyJa po wizycie
Według lekarza wszystko ok ale mały wyhamował, waży 1867g reszta pomiarów prawidłowa.
Jak przyjrzałam się dokładnie wynikom to widzę, że brzuszek został w tyle. Za dwa tyg. wizyta i będę dusić lekarza żeby obmierzył maluszka. Mieszane mam uczucia.Skali89, Sabina lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
Co do pełni to w Krakowie na ujastku jest masakra ale głównie na patologie zapisują przyjęcia na zeszyt koleżanka dziś była jest 2 dni po terminie ciśnienie ma 140/90 lekarka dała jej skierowanie ale Ja odesli, powiedzieli ze nie takie złe na to ciśnienie i ze ma nieaktualne badania ale cały dzyen tam siedziała i jej nie pobrali tyko dali jej skierowanie na badania jakaś paranoja lekarza nie było do 14 no jestem e szoku
-
Pranie skończone :)dziś kuzynka wpadła i eyprasowala mi 56 i 62 bo już ledwo na nogach stałam
Bisacz j też mam na połowę września termin więc będziemy we 2.
Ja od donoszonej zaczynam pić herbatkę z liści malin i wiesiolka.
Lrf na lipcowkach to już mało ich zostało w 2paku bo ich podczytuje także sierpniowki też widziałam zaczęły
LRF chyba widziałam ze masz jutro egzamin powtarzaj sobie w myślach nie dam się ywaluc ja tak cały egzamin myślałam nie dan się uwalic i tak w kółko i zdałam
-
nick nieaktualny
-
O co chodzi z ta pełnia?
Ze niby dzieci sie wtedy rodzą mimo poźniejszych terminów?
Ja bym chciała dotrzymać do wrzesnia, ale do terminu nie
Taki poczatek miesiąca - miodzio.
Zobaczymy co na to moje dziecko
Doczytałam. Badania wręcz mówią ze najwiecej dzieci rodzi sie w nowiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 06:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny