Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:06

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia dobre :) cud

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 10:17

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi od 3 wizyt lekarz powtarza, że mam idealnie zgodnie termin porodu z om z usg, ale czy tak jest? zdjęc nie daje pomiarów nie podaje. Zobaczymy, Szymek będzie decydował.

Ja czekam na materiał na zasłony w słoniki ma mi przyjść i krawcowa mi obszyje ładnie, jeszcze tylko firankę musze kupić ale oczywiście nie mają gładkich na 180, zawsze pod górkę.

A macie jakie sprawdzony przepis na tarte z malinami> albo stronkę chcodzi m,i najbardziej o ten krem bo chciałam dla męza zrobić:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia ważne, że się udało. Ja czekałam ponad 3 lata ze swoją endometriozą. Za to mogę dzieciom ze szczegółami opowiedzieć kiedy powstały ;D

Ani termofor, ani przybornik nie były mi potrzebne i uważam, że są zbędne więc nie pomogę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 10:30

• Sophia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pco owulacja występuje jak chce. Sama miewalam owulację i 3 miesiące po krwawieniu. I weź tu człowieku wylicz termin porodu. Znam dziewczynę, która miała absolutnie bezobjawowy pierwszy trymestr i o ciąży zorientowała się w 4 miesiącu jak zaczęła tyć.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo my też jesteśmy z połowy września ;) nie będziecie same ;)
    U nas upał. Zaraz jadę na chwilę do pracy. Szeryf ma imieniny . My kupujemy mu storczyka a on mam kebaba ;) taka tradycja ;)
    Dzięki temu i ja mam już piękna kolekcję storczyków :)

olka30, A_n_k_a_80, Skali89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja z polowy wrzesnia, tzn. 12 :)
    Ale od samego poczatku usg pokazuje 2 tygodnie wczesniej, choc to wcal nie oznacza, ze maly szybciej zechce wyjsc, po prostu jest wiekszy ;)

Ehh mam dni, ze marze o cc, a kiedy indziej mysle, ze dam rade sn i wszytsko bedzie dobrze. Oszalec mozna :p

Kurcze sliczne te ciuszki w Next, ale czemu takie drogie? Masakra.

Ja tez wczoraj prasowalam na dwa razy i nawet poloqy sie nie udalo. Nogi mi spuchly okropnie, stopy mialam jak slon, do tego lydki i kolana. Nawet mi ta opuchlizna nie zeszla przez noc i teraz znowu pokrzywe pije.

Za to dzisiaj jade do galerii, moze zajde do smyka, popatrze na jakis kocyk jeszcze i spiworki.

W weekend moze uda sie zalatwic w koncu Ikee, to bysmy kupili przewijak, wanienke i organizery. Do tego zamowie na allegro niebieskie zaslonki, te lampki kulki i chyba byloby wszystko.

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    sarcia123

Pochwal się jakie stoły i krzesła kupiłaś :)

Ja też niedługo będę kupować :)

Kornelia, zjem sniadanko i sie ogarne wejde na kompa to wrzuce linki do tych zestawow co ja zamowilam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, czy kazda z Was kupuje laktator?
    Bo nie wiem jak to jest, chce karmic naturalnie, ale to zawsze trzeba go miec? Nie ogarniam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole do dzien dobr wszystkim, mnieo 7 rano obudzil....koszmarny skurcz lewej lydkim !!! Auuuuc jak to boli ! I teraz chodze jak pokraka

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wstalam o wiele lepiej sie spalo niz wczoraj :).
    Ide zjes poprasowac reszte bielizny malej, wlaczyc swoje pranie, rozejrze sie za karmnikiem i popoludniu z mezem idziemy na pizze, odebrac paczke w Smyku z kocykiem i rajstopkami i kupic malej sowke na pieniazki to beda jej pierwsze oszczednosci:). Jak ktos da kaske to pojdzie do sowki :) potem sie je przeznaczy na potrzeby malej jakis prezent zabawka cos specjalnje dla niej.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Acha, czy kazda z Was kupuje laktator?
    Bo nie wiem jak to jest, chce karmic naturalnie, ale to zawsze trzeba go miec? Nie ogarniam :D
    Nie. Ja nie kupuję . A tez mam zamiar karmic cycem
    Jak miałam nawal to sciagalam ręcznie Ale tylko odrobinę . Potem mie byl mi do niczego potrzebny.
    Termoforu nie miałam i nie mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia z obrusami nie pomoge, sama szukalam i jakos nic mi nie podpasowalo, niedawno kupilismy duzy stol i mniejszy stolik i stoja puste.
    Jak znajdziesz cos ciekawego daj znac :)

A ja jestem na etapie wybierania zaslon do pokoju Jasia. Juz w kazdym innym pomieszczeniu mam, u Jasia jest jasnokremowy kolor scian i mysle o blekitnych zaslonkach, widzialam juz nawet cos na allegro. Ale nie wiem czy meczyc meza, zeby nam jakies niebieskie lub szare dodatki na scianie wymalowal, nie mam pomyslu na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet Jasio sliczne imię :) mi się szalenie podoba w wersji Jasiek :) szkoda, ze kuzyn sobie zaklepal dla swjego synka :) a mamy ten sam termin porodu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj nie zdążyłam poprasować tyle ile zamierzyłam, jak córeczka się obudziła to przytuliła się do mnie i koniec było prasowania :P słodziak mój mały :)
    Dzisiaj dokończę pierwszą turę.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja bym nie kupowała póki nie wiesz czy się przyda, w tamtej ciąży oczywiście kupiłam ręczny w razie czego.. I niedawno udało mi się go opchnąć, może dwa razy użyłam.. Mimo, że miałam zamiar karmić cycem to mój mały niestety miał problem z przystawianiem i w końcu musiałam kupić laktator elektroniczny, bo na ręcznym bym się zajechała. Ale to naprawdę idzie ogarnąć na szybko po porodzie i najlepiej patrzeć za używkami na necie, bo dużo dziewczyn kupuje właśnie przed porodem, bo może się przydać, a potem wystawiają użyte kilka razy, a czasem wcale..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Sabina, to jedyne imie, ktore podobalo sie i mi i mezowi :) i tez pewnie bede mowic Jasiek :):)

Wlasnie chyba sobie odpuszcze, najwyzej tak jak mowicie, ogarne po porodzie, a juz boje sie, ze za duzo wydaje i na niepotrzebne rzeczy :p taki szal zakupow dla pierwszego dziecka ;)

olka30 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett u mnie przy drugim tez jest szał zakupowy ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1654 1655 1656 1657 1658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ