WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi od 3 wizyt lekarz powtarza, że mam idealnie zgodnie termin porodu z om z usg, ale czy tak jest? zdjęc nie daje pomiarów nie podaje. Zobaczymy, Szymek będzie decydował.
Ja czekam na materiał na zasłony w słoniki ma mi przyjść i krawcowa mi obszyje ładnie, jeszcze tylko firankę musze kupić ale oczywiście nie mają gładkich na 180, zawsze pod górkę.
A macie jakie sprawdzony przepis na tarte z malinami> albo stronkę chcodzi m,i najbardziej o ten krem bo chciałam dla męza zrobić
-
Darusia ważne, że się udało. Ja czekałam ponad 3 lata ze swoją endometriozą. Za to mogę dzieciom ze szczegółami opowiedzieć kiedy powstały
Ani termofor, ani przybornik nie były mi potrzebne i uważam, że są zbędne więc nie pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 10:30
-
Z pco owulacja występuje jak chce. Sama miewalam owulację i 3 miesiące po krwawieniu. I weź tu człowieku wylicz termin porodu. Znam dziewczynę, która miała absolutnie bezobjawowy pierwszy trymestr i o ciąży zorientowała się w 4 miesiącu jak zaczęła tyć.
-
nick nieaktualnyHallo my też jesteśmy z połowy września
nie będziecie same
U nas upał. Zaraz jadę na chwilę do pracy. Szeryf ma imieniny . My kupujemy mu storczyka a on mam kebabataka tradycja
Dzięki temu i ja mam już piękna kolekcję storczykówolka30, A_n_k_a_80, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja z polowy wrzesnia, tzn. 12
Ale od samego poczatku usg pokazuje 2 tygodnie wczesniej, choc to wcal nie oznacza, ze maly szybciej zechce wyjsc, po prostu jest wiekszy
Ehh mam dni, ze marze o cc, a kiedy indziej mysle, ze dam rade sn i wszytsko bedzie dobrze. Oszalec mozna :p
Kurcze sliczne te ciuszki w Next, ale czemu takie drogie? Masakra.
Ja tez wczoraj prasowalam na dwa razy i nawet poloqy sie nie udalo. Nogi mi spuchly okropnie, stopy mialam jak slon, do tego lydki i kolana. Nawet mi ta opuchlizna nie zeszla przez noc i teraz znowu pokrzywe pije.
Za to dzisiaj jade do galerii, moze zajde do smyka, popatrze na jakis kocyk jeszcze i spiworki.
W weekend moze uda sie zalatwic w koncu Ikee, to bysmy kupili przewijak, wanienke i organizery. Do tego zamowie na allegro niebieskie zaslonki, te lampki kulki i chyba byloby wszystko.
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wstalam o wiele lepiej sie spalo niz wczoraj
.
Ide zjes poprasowac reszte bielizny malej, wlaczyc swoje pranie, rozejrze sie za karmnikiem i popoludniu z mezem idziemy na pizze, odebrac paczke w Smyku z kocykiem i rajstopkami i kupic malej sowke na pieniazki to beda jej pierwsze oszczednosci:). Jak ktos da kaske to pojdzie do sowkipotem sie je przeznaczy na potrzeby malej jakis prezent zabawka cos specjalnje dla niej.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Acha, czy kazda z Was kupuje laktator?
Bo nie wiem jak to jest, chce karmic naturalnie, ale to zawsze trzeba go miec? Nie ogarniam
Jak miałam nawal to sciagalam ręcznie Ale tylko odrobinę . Potem mie byl mi do niczego potrzebny.
Termoforu nie miałam i nie mam
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia z obrusami nie pomoge, sama szukalam i jakos nic mi nie podpasowalo, niedawno kupilismy duzy stol i mniejszy stolik i stoja puste.
Jak znajdziesz cos ciekawego daj znac
A ja jestem na etapie wybierania zaslon do pokoju Jasia. Juz w kazdym innym pomieszczeniu mam, u Jasia jest jasnokremowy kolor scian i mysle o blekitnych zaslonkach, widzialam juz nawet cos na allegro. Ale nie wiem czy meczyc meza, zeby nam jakies niebieskie lub szare dodatki na scianie wymalowal, nie mam pomyslu na to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violett ja bym nie kupowała póki nie wiesz czy się przyda, w tamtej ciąży oczywiście kupiłam ręczny w razie czego.. I niedawno udało mi się go opchnąć, może dwa razy użyłam.. Mimo, że miałam zamiar karmić cycem to mój mały niestety miał problem z przystawianiem i w końcu musiałam kupić laktator elektroniczny, bo na ręcznym bym się zajechała. Ale to naprawdę idzie ogarnąć na szybko po porodzie i najlepiej patrzeć za używkami na necie, bo dużo dziewczyn kupuje właśnie przed porodem, bo może się przydać, a potem wystawiają użyte kilka razy, a czasem wcale..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 11:04
-
nick nieaktualnyDzieki Sabina, to jedyne imie, ktore podobalo sie i mi i mezowi
i tez pewnie bede mowic Jasiek
Wlasnie chyba sobie odpuszcze, najwyzej tak jak mowicie, ogarne po porodzie, a juz boje sie, ze za duzo wydaje i na niepotrzebne rzeczy :p taki szal zakupow dla pierwszego dzieckaolka30 lubi tę wiadomość