WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa traz wlasnie mam stol debowy i krzesla w obiciu materialowym brazie , a zmieniam wystroj calkowicie i mi nie pasuje wiec pojechal do tesciow do salonu, a ja zamowilam te s linkach akurat, w sumie mi ckotka polecila bo ma od nich stoly i krzesal to tez mowie ze zamowie bo sa ladne
-
nick nieaktualnyDla mnie laktator to tak samo jak podpaski rzecz intymna i wole kipic tanszy a nowy niz uzywany po kims. Ja ogolem jestem takim dziwakiem ze brzydza mnie uzywane laktatory czh ciuchy czh to dla dzieci czh doroslych, az na sama mysl mnie trzesie moze przesadzam i nikogo moim wpisem nie chce obrazic ale ja juz tak mam
-
nick nieaktualny
-
Sarcia dużo osób tak ma, każdy jest inny, mnie to nie uraża. Ja uważam, że wydawanie kasy na zapas do niczego nie prowadzi, więc na zakup niektórych rzeczy warto się wstrzymać do czasu po porodzie, kiedy będzie wiadomo czy się przydadzą. A jak można kupić w zasadzie nówkę za pół ceny to mi w to graj. Nie jestem biedna, ale za bogata też nie, więc jak można na czymś zaoszczędzić to jestem za.
-
sarcia123 wrote:Dla mnie laktator to tak samo jak podpaski rzecz intymna i wole kipic tanszy a nowy niz uzywany po kims. Ja ogolem jestem takim dziwakiem ze brzydza mnie uzywane laktatory czh ciuchy czh to dla dzieci czh doroslych, az na sama mysl mnie trzesie moze przesadzam i nikogo moim wpisem nie chce obrazic ale ja juz tak mam
U nas w szpitalu jest kobyłka elektryczna z jednorazowymi nakladkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ale do laktatora np medela używanej można kupić nowy lejek więc tak jakbyś miała nowy laktator. Ja nie chciałam przepłacać więc wybrałam canpol i się nie zawiódłam.
-
nick nieaktualnypirelka wrote:A do Canpola też można tą końcówkę do odciągania kupić nową? Bo nie mogę nigdzie zlokalizować tych wymiennych akcesoriów do kupienia.
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Niestety on części wymiennych na sprzedaż w zwykły Ale np do nich pisząc możesz w ramach gwarancji dostać membranke która też się zużywa więc warto paragon zostawić
No to wiem, trzymam paragony.. ale chodzi mi o używany właśnie. -
nick nieaktualnyJa się ostatnio jeszcze mówiłam że jak Kuba cyca nie będzie chciał z jakiś powodów i nie uda mi się go karmić piersia to bez wahania podam mu mm. To już nie aktualne nie wiem jak to wszystko pogodze ale będę ściągać przynajmniej na początek 3 miesiące. Będzie zimna więc chce aby trochę przeciwcial złapał. Ale liczę na cyckoholika
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Ja Canpola zamawiałam jakieś 2 tygodnie temu? Wpisałam sobie w ceneo i wyskoczyła mi najtańsza propozycja za 130 zł + przesyłka (15) także zapłaciłam 145 zł
a teraz kosztują widzę po 160 zł+
A widziałam na ich stronie teraz jakaś ulepszoną wersję. Coś ktoś wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:47
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Czyli do niego nie można akcesoriów zmienić? Musiałabym odciągać używać ten, który używała wcześniej użytkowniczka?
No to wiem, trzymam paragony.. ale chodzi mi o używany właśnie. -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Sarcia dużo osób tak ma, każdy jest inny, mnie to nie uraża. Ja uważam, że wydawanie kasy na zapas do niczego nie prowadzi, więc na zakup niektórych rzeczy warto się wstrzymać do czasu po porodzie, kiedy będzie wiadomo czy się przydadzą. A jak można kupić w zasadzie nówkę za pół ceny to mi w to graj. Nie jestem biedna, ale za bogata też nie, więc jak można na czymś zaoszczędzić to jestem za.
Wiesz to moje drugie dziecko pierwsze ma 4 latka, to mam juz doswiadczenie i akurat wiem co bedzie mi potrzebne a co nie. Ja szanuje kazdego opinie i zdanie na jakis temat. Natomiast ja jestem zdania ze pieniadze sa po to zeby je wydawac, a skoro ciezko na nie pracuje to nie mam zamiaru oszczeczedzac i przesadzac, bo dzieci same sie na swiat nie pchaja i maja miec wszystko co jestem im tylko w stanie zapewnic co do zasady:)