WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:LRF
Wielka szkodanaprawdę wierzyłam ze tym razem się uda
A jeśli terminy są na połowę sierpnia to w twoim przypadku jeszcze przed terminem - ha bym się pisała
Poprzednio byłam kierowca do ostatniego dnia przed cc. Fizycznie dasz rade.a jak coś się wydarzy to nikt tej kasy za egzamin mi nie zwróci
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kochana ale ja właśnie taki lejek zapakowany zafoliowany dostałam. I go oddaje się. Oni to strelizują w takiej maszynie jak dentyści mają czy ogólnie szpitalach do narzędzi.
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Przy okazji, jak się czujesz?
Są tu jeszcze mamy, które spodziewają się drugiego dziecka rok po roku? U mnie będzie 14 miesięcy różnicy. Trochę panikuję, jak to będzie z brzuchem.
olka30, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Już trochę nie wydalam poklosia, ale jak się to mówi: jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B. Bardziej się boję organizacji po porodzie z moim małym ADHD, ale jakoś musimy dać radę.
Pirelka szwagierka mi podpowiedziała, że kupowała sterylne kubeczki na mocz i powiem ci, że u mnie też się sprawdziły. Chociaż nie wiem czy każdy przełknie to, że teoretycznie są do moczu..a faktycznie np. te Aventa są drogie.. ale mi dentystka poradziła, że zwykłe woreczki do mrożenia są dobre.
-
nick nieaktualny
-
LRF
Ale ja naprawdę bym próbowała. Wiem ze później juz tak łatwo się w sobie nie zbierzesz i nie pójdziesz na egzamin. Odwlecze się w czasie. Będzie szkoda kasy na zakup dodatkowych godzin...warto jeszcze teraz. We dwoje sila - dzidziuś pomoże. A warto przy dzidzi mieć prawko. Ha życia sobie bez tego juz nie wyobrażam -
nick nieaktualnyagatia wrote:U nas wywalasz, nie ma prawa trafić do innej mamy. A po sobie sterylizacja to Pikuś bo sama siebie nie zarazę
No tak, dlatego mówie każdy zrobi jak uważa. Można kupić droższy laktator typu medela, spectra,ameda lactaline i dokupić do nich nowe części a można kupić nowego canpola za 150 zł i mieć nowiutki. Ja tylko mówię jakie są możliwości i to czystego zakupu laktatora używanegoolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogolem jestem fanem wysoko pojetej j0higieny w kzadym miejscu z zachowaniem wszelakich norm, bezpieczenstwa dla naszego zdrowia, a nie sterylnosci bo by trzeba bylo chodzic ubranym w worki hermetyczne zeby czyms sie nie zarazic.
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboję się trochę iść na tydzień przed terminem cc
nie dość że jestem niska i mam problem żeby ustawić fotel, to jeszcze mi ten brzuch przeszkadza, z kierownicą się już prawie styka, a sam instruktor powiedział, że by się o mnie bał i powinnam w sierpniu sobie odpuścić jazdę samochodem
najgorsze, że mam teraz wyrzuty sumienia, że tą kasę którą wywaliłam na jazdy i egzaminy mogłam odłożyć na dzidziusia -
Dużo dziewczyn używa woreczków, ja nie używałam, więc nie wiem. Przy pojemniczkach wiedziałam ile pokarmu jest w każdym i miałam takie porcyjki porobione, ale może na woreczkach też są miarki. W każdym razie kubeczki są po 50 gr, więc też nie majątek.
U nas różnica między dziećmi będzie 15 mies. z hakiem, ale mam znajomych co mają praktycznie taką samą różnicę i sobie chwaląWszystko zależy od tego jak starsze będzie się zachowywało w stosunku do młodszego, ale to już wyjdzie u każdego "w praniu"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny