WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja już się nieciekawie czuję, a co dopiero za 3 tygodnie, dziś mnie od rana ciągnie w podbrzuszukamciaelcia wrote:LRF
Wielka szkoda
naprawdę wierzyłam ze tym razem się uda
A jeśli terminy są na połowę sierpnia to w twoim przypadku jeszcze przed terminem - ha bym się pisała
Poprzednio byłam kierowca do ostatniego dnia przed cc. Fizycznie dasz rade.
a jak coś się wydarzy to nikt tej kasy za egzamin mi nie zwróci
-
nick nieaktualny
-
U nas wywalasz, nie ma prawa trafić do innej mamy. A po sobie sterylizacja to Pikuś bo sama siebie nie zarazęAngela89 wrote:Kochana ale ja właśnie taki lejek zapakowany zafoliowany dostałam. I go oddaje się. Oni to strelizują w takiej maszynie jak dentyści mają czy ogólnie szpitalach do narzędzi.
-
nick nieaktualnyU nas będzie 18 miesięcy różnicypolkosia wrote:Przy okazji, jak się czujesz?
Są tu jeszcze mamy, które spodziewają się drugiego dziecka rok po roku? U mnie będzie 14 miesięcy różnicy. Trochę panikuję, jak to będzie z brzuchem.
olka30, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGeneralnie dla mnie nie ma znaczenia, bo przecież będa wygotowane i nie po moczuolka30 wrote:Już trochę nie wydalam poklosia, ale jak się to mówi: jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B. Bardziej się boję organizacji po porodzie z moim małym ADHD, ale jakoś musimy dać radę.
Pirelka szwagierka mi podpowiedziała, że kupowała sterylne kubeczki na mocz i powiem ci, że u mnie też się sprawdziły. Chociaż nie wiem czy każdy przełknie to, że teoretycznie są do moczu..
a faktycznie np. te Aventa są drogie.. ale mi dentystka poradziła, że zwykłe woreczki do mrożenia są dobre.
-
nick nieaktualny
-
LRF
Ale ja naprawdę bym próbowała. Wiem ze później juz tak łatwo się w sobie nie zbierzesz i nie pójdziesz na egzamin. Odwlecze się w czasie. Będzie szkoda kasy na zakup dodatkowych godzin...warto jeszcze teraz. We dwoje sila - dzidziuś pomoże. A warto przy dzidzi mieć prawko. Ha życia sobie bez tego juz nie wyobrażam -
nick nieaktualnyagatia wrote:U nas wywalasz, nie ma prawa trafić do innej mamy. A po sobie sterylizacja to Pikuś bo sama siebie nie zarazę

No tak, dlatego mówie każdy zrobi jak uważa. Można kupić droższy laktator typu medela, spectra,ameda lactaline i dokupić do nich nowe części a można kupić nowego canpola za 150 zł i mieć nowiutki. Ja tylko mówię jakie są możliwości i to czystego zakupu laktatora używanego
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogolem jestem fanem wysoko pojetej j0higieny w kzadym miejscu z zachowaniem wszelakich norm, bezpieczenstwa dla naszego zdrowia, a nie sterylnosci bo by trzeba bylo chodzic ubranym w worki hermetyczne zeby czyms sie nie zarazic.
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboję się trochę iść na tydzień przed terminem cc

nie dość że jestem niska i mam problem żeby ustawić fotel, to jeszcze mi ten brzuch przeszkadza, z kierownicą się już prawie styka, a sam instruktor powiedział, że by się o mnie bał i powinnam w sierpniu sobie odpuścić jazdę samochodem
najgorsze, że mam teraz wyrzuty sumienia, że tą kasę którą wywaliłam na jazdy i egzaminy mogłam odłożyć na dzidziusia
-
Dużo dziewczyn używa woreczków, ja nie używałam, więc nie wiem. Przy pojemniczkach wiedziałam ile pokarmu jest w każdym i miałam takie porcyjki porobione, ale może na woreczkach też są miarki. W każdym razie kubeczki są po 50 gr, więc też nie majątek.
U nas różnica między dziećmi będzie 15 mies. z hakiem, ale mam znajomych co mają praktycznie taką samą różnicę i sobie chwalą
Wszystko zależy od tego jak starsze będzie się zachowywało w stosunku do młodszego, ale to już wyjdzie u każdego "w praniu"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

kurde blaszka. Do trzech razy sztuka, jak to mówią 

[