WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ciwiczycie jeszcze w ciąży? Też zrobiło wam sie na maksa niewygodnie. Kurde jeszcze ze 2 tygodnie temu brzuszki skosnie bez problemu szly normalnych po 6 tez robiłam a teraz masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:31
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Ja dziś znów mam śpiący dzień. Słabo się czuję i nie mam na nic siły....
Jeszcze ZUS mnie trochę niepokoi tzn. któraś z Was też niedawno pisała, że coś takiego miała na PUE: mam niby datę decyzji niby 100% ale nie ma kwoty daty wypłaty nic. Od 2 dni. A zwolnienie od 5go więc już też trochę. Wiecie o co może chodzić? Nie chcę znów do nich dzwonić...mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Ja mam reczny laktator medela dwufazowy i dokupilam do niego 3 buteleczki 150ml na przechowywanie sciagnietego do nich pokarmu. Laktator dostalam od kuzynki uzywany ale wyparzylam. Mam tez woreczki ale sceptycznie do nich podchodze, chyba wolalabym dokupic kolejne buteleczki sa przynajmniej wielorazowe i w promocji trzy za 23zl. Docelowo do karmienia mam butelki lovi i bede przelewala odciagniety pokarm. Chce karmic piersia, ale przy nawale moge cos odciagnac na zapas i zamrozic, wkoncu zapisalam sie do szkoly, a maz musi mala nakarmic jak mnie nie bedzie. Chyba ze nie pyknie to mm zostanie. Ale w pojemnikach na mocz bym nie trzymala pokarmu. Skad wiesz czy nie zawieraja BPA? Lapiej kupic dedykowane do pokarmu pojemniki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWózka nie podaruję, mąż też się wkur... i dzisiaj jedziemy, jak trzeba to sie tam będziemy kłócić, pisać pisma i dążyć do odszkodowania. Inne dziewczyny z rejonów Polski podostawały jakoś wózki od producentów na czas i bez akcji cenowych!!
Moje samopoczucie dzisiaj słabe, nie mam energii, brzuch twardy i pogoda okropnie szara, bura, ponura i mży deszcz
Coś mnie piersi i klatka piersiowa pobolewa ostatnio, chyba to wszystko na koniec się kumuluje. -
nick nieaktualny