X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nasz wózek koleżanka wydała innej pani bo potrzebuje na już, a nasz będzie z pałąkiem i folią w poniedziałek-wtorek :O
    czaicie...?
    dzisiaj tam jedziemy i najwyżej będziemy się kłócić..
    Niezly zart :/ sorry burdel jakich malo :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, ja bym nie darowała, tak się po prostu nie robi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę pepsi i już w brzuchu dyskoteka, teraz nie usiedzę spokojnie, nie wiem co ze sobą zrobić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:36

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    trochę pepsi i już w brzuchu dyskoteka, teraz nie usiedzę spokojnie, nie wiem co ze sobą zrobić :P
    Ja nie lubię pepsi ani coli, ale w ciąży jak nie mogę przy cukrzycy to bym całą butlę wywaliła ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja nie piję, ale mąż mnie skusił :P
    nie dość, że mnie od rana spojenie boli to tak teraz mam skopany całą górę brzucha.
    I okrutnie mi się odbija bąbelkami :P

zastanawiam się czy ogarnąć jakieś pranie bobasowe, ale chmury się zbierają...

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciwiczycie jeszcze w ciąży? Też zrobiło wam sie na maksa niewygodnie. Kurde jeszcze ze 2 tygodnie temu brzuszki skosnie bez problemu szly normalnych po 6 tez robiłam a teraz masakra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:31

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Ja dziś znów mam śpiący dzień. Słabo się czuję i nie mam na nic siły....
    Jeszcze ZUS mnie trochę niepokoi tzn. któraś z Was też niedawno pisała, że coś takiego miała na PUE: mam niby datę decyzji niby 100% ale nie ma kwoty daty wypłaty nic. Od 2 dni. A zwolnienie od 5go więc już też trochę. Wiecie o co może chodzić? Nie chcę znów do nich dzwonić...
    Pojawi się za kilka dni spokojnie.

mysza0406 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam reczny laktator medela dwufazowy i dokupilam do niego 3 buteleczki 150ml na przechowywanie sciagnietego do nich pokarmu. Laktator dostalam od kuzynki uzywany ale wyparzylam. Mam tez woreczki ale sceptycznie do nich podchodze, chyba wolalabym dokupic kolejne buteleczki sa przynajmniej wielorazowe i w promocji trzy za 23zl. Docelowo do karmienia mam butelki lovi i bede przelewala odciagniety pokarm. Chce karmic piersia, ale przy nawale moge cos odciagnac na zapas i zamrozic, wkoncu zapisalam sie do szkoly, a maz musi mala nakarmic jak mnie nie bedzie. Chyba ze nie pyknie to mm zostanie. Ale w pojemnikach na mocz bym nie trzymala pokarmu. Skad wiesz czy nie zawieraja BPA? Lapiej kupic dedykowane do pokarmu pojemniki.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciazy jestem prozna fizycznyie nawet z seksem slabo :/

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos juz posal o bpa...chodzi o butelki i pojemniki bez bpa, a nie z bpa ;) to wlasnie bpa jest szkodliwe.

Sophia lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ćwiczyłam, chodziłam nawet na specjalne zajęcia fitness dla ciężarnych, ale lokalizacja z czasem przestała mi pasować, bo daleko od domu i trzeba było się wspinać pod ogromną górkę :P teraz tylko spacery :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nie wiecie na jak długo wystawiają te namioty wyprzedażowe koło biedronek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mrozilam pokarm przed powrotem do pracy. Pamiętam ze kupiłam sterylne woreczki z campola. Za 10szt jakieś 20zł placilam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zagotowalam wode w garnku wdzucilam smoczki i nakladki pl chwili wylalam a jak osyygly to dpadxylam wrzatkidm i wylozylam na recznik papierowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na stronie TXM jest promocja -23% VAT w weekend, wiem, że kupowałyście tam już coś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózka nie podaruję, mąż też się wkur... i dzisiaj jedziemy, jak trzeba to sie tam będziemy kłócić, pisać pisma i dążyć do odszkodowania. Inne dziewczyny z rejonów Polski podostawały jakoś wózki od producentów na czas i bez akcji cenowych!!

Moje samopoczucie dzisiaj słabe, nie mam energii, brzuch twardy i pogoda okropnie szara, bura, ponura i mży deszcz :/
    Coś mnie piersi i klatka piersiowa pobolewa ostatnio, chyba to wszystko na koniec się kumuluje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja smoczki, butelki wygotowywalam. Zarówno przed pierwszym użyciem jak i potem co jakiś czas :)

‹‹ 1660 1661 1662 1663 1664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ