WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF
Pan się bardziej boi niż ty - ja sama siebie na cc zawiozłam. ( Po cc nie wsiadłam za kierownicę przez lek) . W zimowej kurtce się miescilam. Pan juz miał wizję ponownego egzaminu z tobą
Teraz ci kasy szkoda a co dopiero będzie jak na lata to się rozłoży??przy dziecku zapał maleje. Ja bym próbowała. Przemysl to sobie chociaż jeszcze. Tak łatwo się nie poddawaj. Ja na egzamin z poduszka pod dupe poszłam (tak się uczyłam wiec tak chciałam zdawać ). Na wszystko znajdzie się metoda by chociaż wygodniej zasiąść za kierownicą -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Ostatni dzień w pracy uważam za zakończony!!!
Możecie mi pogratulować wytrwałości (albo głupoty, jak kto chce).Ja poszłam w ten sam dzień co byłam u lekarza i nie wyobrażam sobie pracować, ani godziny dłużej
ale gratuluję zakończenia
-
nick nieaktualnyFoxik
inwestycja w siebie zawsze jest dobra inwestycja i nigdy nie mow ze zmarnowalas czy cos, bo to pozniej ci sie zwroci bo becziesz mogla dzidzie zawiezc podwiezc odebrac w ten sposobmpomysl. Na dziexko jeszczs zdazysz wydac kupe kasy bo dziecko to nieustajace wydatki imco chwila cospirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam taki pojemniczki http://allegro.pl/babyono-pojemniki-na-pokarm-mleko-4-szt-ustnik-i5560949061.html
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no dziewczyny bez jaj pojemniki na mocz nie sa przeznaczone do kontaktu z zywnascia co za kretynski pomysl ! Juz lepiej kupic zwykla butelke z avwnta taka 330 ml i w niej ttzymac mleko niz jakies absurdy wymyslac,przeciez tez nie bedziecie po 5mlitrow mleka sciagac na raz bo przeciez dzieci musze ja wypic to tez nie moze stac nie wiadomo ile
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Nie no dziewczyny bez jaj pojemniki na mocz nie sa przeznaczone do kontaktu z zywnascia co za kretynski pomysl ! Juz lepiej kupic zwykla butelke z avwnta taka 330 ml i w niej ttzymac mleko niz jakies absurdy wymyslac,przeciez tez nie bedziecie po 5mlitrow mleka sciagac na raz bo przeciez dzieci musze ja wypic to tez nie moze stac nie wiadomo ile
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Nie no dziewczyny bez jaj pojemniki na mocz nie sa przeznaczone do kontaktu z zywnascia co za kretynski pomysl ! Juz lepiej kupic zwykla butelke z avwnta taka 330 ml i w niej ttzymac mleko niz jakies absurdy wymyslac,przeciez tez nie bedziecie po 5mlitrow mleka sciagac na raz bo przeciez dzieci musze ja wypic to tez nie moze stac nie wiadomo ile
Mrożone mleko w odpowiednich warunkach może trochę stać w zamrażalcea jak się ma oddzielną zamrażalkę to nawet i pół roku
Ale masz racje lepiej trzymać w butelce niż w pojemniczku przeznaczonego do moczu
-
nick nieaktualny
-
LRF
Wierzę i wiem że nic na siłę się nie da. Ale mogę ci tylko podpowiedzieć ze warto jeszcze teraz zawalczyć. Później może być jeszcze trudniej. Dziś jest smak porażki. Ale pomysl jeszcze jutro. Bez prawka tez dasz rade. Ale ta niezależność jest super pomocna -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:LRF
Wierzę i wiem że nic na siłę się nie da. Ale mogę ci tylko podpowiedzieć ze warto jeszcze teraz zawalczyć. Później może być jeszcze trudniej. Dziś jest smak porażki. Ale pomysl jeszcze jutro. Bez prawka tez dasz rade. Ale ta niezależność jest super pomocnajak znowu zaczęłam kiedy auto się pojawiło to zaszłam w ciąże i mąż nie pozwolił
znowu sobie nie wyobrażam jak wsiąść za kierownicę
Haha.. jeszcze w starym aucie, ale ciesze się że zdałam i mam to za sobą, bo będzie coraz trudniej z czasem.
-
nick nieaktualnypirelka wrote:zamrożone 3 miesiące może być, a w lodówce 48h
Nie prawdamrożone w zamrażalce gdzie jest oddzielona drugimi drzwami i jest tam temperatura poniżej -4 stopni może stać pół roku
w lodówce przy temperaturze 0-4 stopni nawet 3-4 dni ale mówię o świeżym ściągniętym mleku. Rozmrożone może 24 godziny stać w lodówce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 14:28
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nie prawda
mrożone w zamrażalce gdzie jest oddzielona drugimi drzwami i jest tam temperatura poniżej -4 stopni może stać pół roku
w lodówce przy temperaturze 0-4 stopni nawet 3-4 dni ale mówię o świeżym ściągniętym mleku.
i weź człowieku bądź mądry
Haha!!
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam 4 pojemniki z tommy tippe jskos za 20 pare zeta. Poki co nie dokupie poki sytuacja sie nie wyjasni czy dziecko bedzie jadlo z butelki i jak czesto bedzie potrzeba mrozenia. Ale zgodze sie, że zainwestujcie z atestem albo chociaz dedykowane do mrozenia chodzi o plastik i chemię, która przenika do jedzenia.
-
Jestem zła, wściekła i wkur. ..
Wiedziałam ze tak będzie ale szok i tak jest. A dokładnie - dostałam pismo z sądu a dokładnie odpis apelacji z zusu! !!!zepsuli mi humor. I standard . Gra na zwłokę. Tzn teraz napisali ze sąd powinien wezwać do sądu zainteresowanego tzn pracodawcę Hahaha ciśnienie na pewno mi urosło. I jeszcze zus chce bym ja poniosła koszta apelacji Hahaha
w poniedziałek przejdę się do radcy by apelacje przetłumaczył mi na prosty ludzki językWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:02