WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja robie zastrzyki od stycznia. Ale nie mam żadnych stresów czy lęków.
Czasem wejdzie lepiej, czasem gorzej. Teraz jak brzuch coraz wiekszy, to robi sie to coraz trudniejsze, ale dajemy rade -
nick nieaktualny
-
Darusia wrote:I ja, to 5
Ale co jest dziwne według wszystkich aplikacji i belly mam termin na 14 wrzesnia a w karcie ciazy mam wpisany 16 wrzesnia bo licza stara metodą 10 miesiecy minus chyba 2 tygodnie.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
oj ja dzisiaj słabo spałam, Mały kopał jak szalony
właśnie skończyłam zakupy wyprawkowe, ostatnie rzeczy kupione. Teraz wszystko niech poprzychodzi i koniec, kasy wydałam, że jestem prawie spłukana, dobrze, że zaraz nowy miesiąc. Dzisiaj zaczynam pranie rzeczy malucha, bo czuje stres dziwny że jeszcze w polu z tym, pomimo, że jeszcze tyle czasu... ale Wy już w większości ogarnięte to i mi sie przyda tym zająć
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
No dokladnie na kazdym usg mam 2 dni predzej niz na karcie ciąży mysle, ze nie licza roku przestepnego stara metodą i dlatego te 2 dni różnicy. Ale pytałam o to położne i lekarza to nie chcieli zmienić w karcie, wysmiali mnie że to tylko przypuszczalny dzień i tak naprawde przecież nie urodze w terminie nie tak to działa.
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ja też sie nie przejmuje bo zakładam, że urodzę przed terminem, ale jak po to 10 dni vs 12 dni po terminie robi różnicę...
-
Ja znając życie urodzę po terminie więc też się nie przejmuję, zwłaszcza że nie chcę żeby ewentualnie wywoływali za wczas, więc nawet się cieszę, że w karcie jest tak a nie inaczej. A propos, znam sporo dziewczyn, które urodziły dokładnie w wyznaczonym terminie
-
nick nieaktualny