WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza0406 wrote:Dzięki dziewczyny za oświecenie mnie trochę już będzie łatwiej. Nie mam takiego kombinezonu małego przejściowego ale mam kurteczkę i jak pójdzie welurowy komplet ew. kurteczka i kocyk będzie ok? Wiem, ze to od pogody zależy. Ciągle mam nadzieję,że będzie jeszcze super ciepło i nie trzeba będzie kilku warstw ubranek, ale jak znam życie...
Kurteczka, albo bluza polarowa będzie ok. No i najłatwiej jak będzie rozpinana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj robię na obiad leczo, wieczorem idziemy na spektakl teatralny do biblioteki, bo jest taki darmowy tydzień przedstawień. Mam nadzieję, że będę miała gdzie usiąść
Zamówiłam sobie fotoksiążkę na pamiątkę z sesjinie mogę się doczekać aż dojdzie !
W piątek odbieramy ten wózek, w końcu i mam nadzieję, że już nic się nie zmieni !! -
sabina
to raczej woda , ta pogoda tez nam nie służy...ja w pierwszej ciązy na końcówce poznałam, co to obrzeki, skóra ledwo dawała radę
a organizm wręcz musi w sobie wodę zmagazynować
u mnie byłoby podejrzane tycie (nie puchnięcie)z racji cukrzycySabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:sabina
to raczej woda , ta pogoda tez nam nie służy...ja w pierwszej ciązy na końcówce poznałam, co to obrzeki, skóra ledwo dawała radę
a organizm wręcz musi w sobie wodę zmagazynować
u mnie byłoby podejrzane tycie (nie puchnięcie)z racji cukrzycy -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Behemotka pisała o szybkim tyciu. Ja też tak mam. Od piątku rano do soboty tyje kg. Nie jem więcej. Widzę ze ręce sa napuchniete, ale nogi nie. I nie wiem czy się martwić czy nie...
Podobno dziecko przybiera teraz ok pół kilo tygodniowo, więc nic w tym dziwnego.Sabina lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Haneczka a Ty nie szalej! Dobrze ze gorzej nie wyszło, bo mogłaś sobie zrobić krzywdę
No wiem:/ Popłakałam się oczywiście, wskoczyłam w ciuchach pod prysznic i lałam na siebie przez 15 minut lodowatą wodę. Mąż powiedział, że od teraz na zawsze on dokręca słoiki i je wyciąga z kociołka. Miałam pecha, dobrze, że miałam długie spodnie a na brzuchu 2 warstwy ciuchów... -
Dziewczyny jakoś nie jestem gotowa jeszcze urodzić. Nie wiem dlaczego, ale nie dociera do mnie, że zaraz będzie dwójka małych dzieci w domu. Może to dlatego, że ta ciąża mi tak szybko przeleciała przy synku. Myślałam, że to szykowanie i prasowanie wyprawki coś zmieni, ale tak nie jest. Jakoś nie umiem się nastroić. Co poradzicie?
-
Ale się rozpisalyscie
Zabciu dostajesz fenoterol na wyciszenie skurczy?
No i wróciłam bez pralki, bo w oko wpadła mi jeszcze LG i teraz muszę poczytać, która ma potrzebniejsze funkcjeObydwie mają smartservice a na tym mi w sumie też zależy. W takim tempie to ha do porodu się nie zdecyduję
-
ja po wizycie, szału nie było tylko gbs mi pobrała, szyjkę zbadała ręcznie mówi ze faktycznie skrócona, ale usg nie robiła. Teraz czekam na wynik, może pod koniec tygodnia będzie i uda mi się odberać przed powrotem do krk. A za 2 tygodnia wizyta u doktora:)
W ogóle to jestem mega zła, zamówiłam sobie materiał na zasłonki dla Szymka, ja raczej nie lubię takich tematów, no ale spodobał mi się w słoniki, więc stiwerdziłam ze zamówię, i było 1,6 szerokośc, wziełam na 1,8 długość. Wzór był pokazana że one idę w poziomie na szerkość, przyszedł, że słonie idą na długośc czyli od góry zasłonki do dołu. no myslałam ze mnie trafi. Jedna rzecz jaką sobie wymyśliłam. Szlak. Ale jak się nie zgodzi na odesłanie to jakos doszyje bo jest 1,6 i 20 cm doszyje i zmarszcze na dole, tak ze będę jakby podpinae bo chyba się popłacze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
Ja też bym zjadła kebabikaale u mnie był tydzień temu i zakładam ze następny będzie juz ostatni (przez cukry) wiec z grzeszkiem poczekam bliżej terminu cc
ale gdyby nie cukrzyca nie krepowalabym się z zamówieniem
w pierwszej ciąży to ciągle pizze jadłam
Mojego kota burza nie rusza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się dość późno, ale prawie do teraz miałam urwanie głowy, a to szybko obiad, a to wizyta u lekarza, a to sprzątanie.
Tak więc...
Mała waży 2321gSzyjka poszła do tyłu... ale nie wiem co to znaczy, czy się skróciła, czy wydłużyła?? GBS pobrany - wyniki za tydzień do odbioru.
Pysiaczek89, kamciaelcia, Sabina, mysza0406, bisacz, Anulka01, A_n_k_a_80, Malutka92 lubią tę wiadomość