X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś robię biszkopt z masą i galaretką :) do teog malinki, borówka, truskawki :)
    Zrobiłam 2 bo znajomi mają wpaść i im dam jedno ciacho :) ale u nas wichura ise zerwała. leje, grad pada taki że mam nadzieje, ze autko całe będzie i w dodatku grzmi... brrr... nie lubie, ale przynajmniej tej parówy nie bedzie, bo było dziś 30 stopni!!!!

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Faktycznie moja tetra bez prasowania już po samym praniu widać, że nie najlepszej jakości. Dlatego cieszę się, że mam flanelki, które są cudowne po praniu z Motherhood i to je będe miała na ważniejsze wyjścia okazje, a tetrówki taki to ulewania, czy coś :)

Jak mogee doradzic na gemini jest tetra'lux'i 90/90cm ona po wypraniu jest idealna sa pakowane w paczce po 10 lub 5 szt koszt to jakies 34,99zl jak dobrze pamietam za 10szt.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to moj maz tak samo bredzi z tym dochodzeniem....myslalam ze moj juz tylko ma jakies swinskief fanaberie.

a ja nie ubieram ani nie przebieram sie w nic bo nie chce mi sie naweg, bo wiem jak w ciazy w tym wygladam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gemini jak chwilowo maja brak w asortymencie laktatora tego Baby ono co byl za 154 zl, to obnizyli cene canpola easy strat ze 174 na 162 zl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cos sie zbiera podejrzanie....hmmm... slonce zaszlo parno sie zrobilo, pewnie zaraz deszcz lunie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie Kuba wazy 2800, no i zaczęło coś się już dziać tak jak myślałam bo od 2 dni nie ciekawie się czuje. Szyjka zrobiła się miękka i pojawiło rozwarcie ale z tego wszystkiego nie spytałam jak duże i czy zewnętrzne czy wewnętrzne. Dostałam sporą dawkę magnezu i no spy. Aby wytrzymać do 13 sierpnia. Dziś wymiarowo wychodzi na 37 tc dr jest bardzo zadowolony. Bo mówi że błąd pomiaru to w 10%. Dostałam już skierowanie na termin 29 sierpnia no ale dr mówi że coś czuje że będzie szybciej. Oby tylko nie wpakował się w kanał rodny bo wtedy o cc mogę zapomnieć

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co faceci są różni, więc proszę nie generalizujmy tak, bo mi osobiście źle się czyta takie obrazy pod ich kontem. Nie róbmy z tego forum wieszania psów na nich. Pewnie zaraz padnie tekst, że jak mi się nie podoba to mam nie czytać, ale każdej z Nas zależy, żeby móc pogadac o wszystkim, no ale na pewnym poziomie. Chyba, że się ze mną nie zgadzacie to wtedy mój problem.

Haneczka u mnie jest jeden szpital z zzo i będę się tam pchała drzwiami i oknami:)

Sophia, mysza0406, martta, Ksosia, haneczka, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia u Ciebie to już tak blisko, mi się wydaje, że to dalej tyyle czasu:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Nie macie wyjścia ;)
    Musicie przeczekać i dotrwac za co mocno trzymam kciuki! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest tak parno i duszno, że zaraz padne kreci mi sie w glowie i nie mam na nic siły jakaś porażka :/ Na szczescie M dzis obiad ogarnia bo zalatwił kartacze od znajomej :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Mój szpital robi planowane cięcia po 38 tc
    Córkę miałam w 38+4
    Wtedy również kazali się zgłosić dzień wcześniej. Ale okazało się ze dzień wcześniej zrobili cc :) zawsze to mniej stresu. Koleżanka natomiast z innego miasta zglaszala się na oddział w dniu cesarki. Stąd zamierzam jeszcze te kwestie przedyskutować z gin
    Termin juz ustalony. I to mnie cieszy
    . Mąż dni odlicza (28)
    W moim szpitalu chcą cc robić zanim skurcze się pojawia i zanim dziecko zejdzie do kanału - wtedy łatwiej im ciąć

haneczka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się staram dzielnie prasować, ale widzę że to wcale nie będzie takie hop-siup i zajmie mi o wiele więcej czasu :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Sama pamiętam ze tego prania było tak dużo. ..niby prasowanie szlo szybko ale góra ubranek nie chciała maleć :D jak dobrze ze mam to z głowy. Mnie zmeczylo leżenie na lezaczku na działce :) pokój Piotrusia poczeka na weekend. ..na działce porobione. Obzarlam się śliwkami mniam mniam. I to bez ważenia ile :D cukrów nawet nie mierze tyle mojego!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja mam cc planowana 5 dni przed terminem. Mam stawić się rano na czczo z badaniami i wtedy tego samego dnia mnie kroja. Tydzień wcześniej mam ktg. Taki jest plan zobaczymy jaki plan ma Kuba. Cieszy mnie fakt ze mam skierowanie.

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale fajnie macie ze juz niekotre z was wiedza kiedy dzidzie przyjda na swiat :)

a mi dzis przyszedl materacyk dla małego, narazie lezy w szafie zpaakowany, bo lozeczko musze dopiero wyprac, a rozlozymy je dopiero we wrzesniu.

Angela date masz ekstra -to dzien urodzin mojej córci! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg terminu ustalonego przez mojego lekarza to do porodu mam 2 miesiace 2 tygodnie i 2 dni :D

ale cos czuje ze najdalej do konca wrzesnia bedzie juz po sprawie...takie mam przeczucia :) Jutro zaczynam kolejny nowy tydzien 29+0, i od tego czasu bede liczyc rowne 2 tygodnie do wizyty lekarskiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro z gabinetu nie wyjdę, dopóki mi nie powie chociaż przybliżonego terminu cc,
    ostatnio tylko w kółko mówiła, że jeszcze za wcześnie, przecież nie chce pani wcześniaka, a ja się jej dopytuję o tydzień ciąży, a nie że chcę już :/

z resztą jakaś taka niemiła się dla mnie zrobiła, odkąd jej powiedziałam że nie będę rodzić w szpitalu, w którym ona pracuje :/

niby lekarz ok, ale jak im bliżej końcówki tym dziwniej się robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Angela ciekawe faktycznie co twój Kubuś postanowi :)

Foxiku z tym lekarzem to masz rację bo ja mam też swojego dość i nikomu go nie polecę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakupy na gemini dokonczone, zaplacone wyszlo 600,25 zł. ale temat wyprawki na dobra sprawe mam juz zakoncozny,jeszczcze przescieradla na allegro zamowię i chyba tyle z przyjemnosci :)

no ewentualnie po drodze cos jeszcze dokupie jak mi sie spodoba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka zjedzona ...mniam, mąż pomył klosze żyrandolów i uciekł na grzyby chyba się boi moich porządkowych pomysłów :)

‹‹ 1706 1707 1708 1709 1710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ