WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja dziś robię biszkopt z masą i galaretką
do teog malinki, borówka, truskawki
Zrobiłam 2 bo znajomi mają wpaść i im dam jedno ciachoale u nas wichura ise zerwała. leje, grad pada taki że mam nadzieje, ze autko całe będzie i w dodatku grzmi... brrr... nie lubie, ale przynajmniej tej parówy nie bedzie, bo było dziś 30 stopni!!!!
-
pirelka wrote:Faktycznie moja tetra bez prasowania już po samym praniu widać, że nie najlepszej jakości. Dlatego cieszę się, że mam flanelki, które są cudowne po praniu z Motherhood i to je będe miała na ważniejsze wyjścia okazje, a tetrówki taki to ulewania, czy coś
Jak mogee doradzic na gemini jest tetra'lux'i 90/90cm ona po wypraniu jest idealna sa pakowane w paczce po 10 lub 5 szt koszt to jakies 34,99zl jak dobrze pamietam za 10szt.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po wizycie Kuba wazy 2800, no i zaczęło coś się już dziać tak jak myślałam bo od 2 dni nie ciekawie się czuje. Szyjka zrobiła się miękka i pojawiło rozwarcie ale z tego wszystkiego nie spytałam jak duże i czy zewnętrzne czy wewnętrzne. Dostałam sporą dawkę magnezu i no spy. Aby wytrzymać do 13 sierpnia. Dziś wymiarowo wychodzi na 37 tc dr jest bardzo zadowolony. Bo mówi że błąd pomiaru to w 10%. Dostałam już skierowanie na termin 29 sierpnia no ale dr mówi że coś czuje że będzie szybciej. Oby tylko nie wpakował się w kanał rodny bo wtedy o cc mogę zapomnieć
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co faceci są różni, więc proszę nie generalizujmy tak, bo mi osobiście źle się czyta takie obrazy pod ich kontem. Nie róbmy z tego forum wieszania psów na nich. Pewnie zaraz padnie tekst, że jak mi się nie podoba to mam nie czytać, ale każdej z Nas zależy, żeby móc pogadac o wszystkim, no ale na pewnym poziomie. Chyba, że się ze mną nie zgadzacie to wtedy mój problem.
Haneczka u mnie jest jeden szpital z zzo i będę się tam pchała drzwiami i oknami:)
Sophia, mysza0406, martta, Ksosia, haneczka, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie jest tak parno i duszno, że zaraz padne kreci mi sie w glowie i nie mam na nic siły jakaś porażka
Na szczescie M dzis obiad ogarnia bo zalatwił kartacze od znajomej
-
Haneczka
Mój szpital robi planowane cięcia po 38 tc
Córkę miałam w 38+4
Wtedy również kazali się zgłosić dzień wcześniej. Ale okazało się ze dzień wcześniej zrobili cczawsze to mniej stresu. Koleżanka natomiast z innego miasta zglaszala się na oddział w dniu cesarki. Stąd zamierzam jeszcze te kwestie przedyskutować z gin
Termin juz ustalony. I to mnie cieszy
. Mąż dni odlicza (28)
W moim szpitalu chcą cc robić zanim skurcze się pojawia i zanim dziecko zejdzie do kanału - wtedy łatwiej im ciąćhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF
Sama pamiętam ze tego prania było tak dużo. ..niby prasowanie szlo szybko ale góra ubranek nie chciała malećjak dobrze ze mam to z głowy. Mnie zmeczylo leżenie na lezaczku na działce
pokój Piotrusia poczeka na weekend. ..na działce porobione. Obzarlam się śliwkami mniam mniam. I to bez ważenia ile
cukrów nawet nie mierze tyle mojego!
-
nick nieaktualnyHaneczka ja mam cc planowana 5 dni przed terminem. Mam stawić się rano na czczo z badaniami i wtedy tego samego dnia mnie kroja. Tydzień wcześniej mam ktg. Taki jest plan zobaczymy jaki plan ma Kuba. Cieszy mnie fakt ze mam skierowanie.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze ale fajnie macie ze juz niekotre z was wiedza kiedy dzidzie przyjda na swiat
a mi dzis przyszedl materacyk dla małego, narazie lezy w szafie zpaakowany, bo lozeczko musze dopiero wyprac, a rozlozymy je dopiero we wrzesniu.
Angela date masz ekstra -to dzien urodzin mojej córci! -
nick nieaktualnywg terminu ustalonego przez mojego lekarza to do porodu mam 2 miesiace 2 tygodnie i 2 dni
ale cos czuje ze najdalej do konca wrzesnia bedzie juz po sprawie...takie mam przeczuciaJutro zaczynam kolejny nowy tydzien 29+0, i od tego czasu bede liczyc rowne 2 tygodnie do wizyty lekarskiej
-
nick nieaktualnyja jutro z gabinetu nie wyjdę, dopóki mi nie powie chociaż przybliżonego terminu cc,
ostatnio tylko w kółko mówiła, że jeszcze za wcześnie, przecież nie chce pani wcześniaka, a ja się jej dopytuję o tydzień ciąży, a nie że chcę już
z resztą jakaś taka niemiła się dla mnie zrobiła, odkąd jej powiedziałam że nie będę rodzić w szpitalu, w którym ona pracuje
niby lekarz ok, ale jak im bliżej końcówki tym dziwniej się robi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny