X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się bardzo dobrze śpi na plecach, własnie w ciązy zaczełam, ale jak łapie sie na tej pozycji, to kłade sie na bok przez kota :) zaraz sobie mysle, ze przeze mnie przeskoczy do swojego pancia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• AJrin Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe moja kicia dala popis w nocy M byl na nocke i o 3 miałki i placz, 2 razy ja do lozka zabieralam a ona uciekala mialczec pod drzwi. Jak wrocil M nad ranem to oczywoscie z nim na podusi zasnęła. Wredota normalnie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    to moja kotka az taka nie jest, ale odkąd z panciem zasypia, to w nocy robi kilka kursów na jego strone łózka, a wiąże się to z kic kic przeze mnie :) 5,5 kg kota skaczacego po bioderku sie czuje :D i przez sen wtedy myslę, że przeskoczy mi po brzuszku ...

hi hi
    ty będziesz dziudziusia bawić a mąż kota :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 08:50

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett mam zrobice białko calkowite z krwi, albuminy i mocz. Z synkiem nie miałam opuchlizny, a teraz mi wyłazi. Ale już blizejr niż dalej :)

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam siły się dzisiaj nigdzie ruszać, że też ta drukarka musiała się popsuć akurat teraz, nawet zapomniałam gdzie w moim mieście są punkty ksero w centrum :P a jest dziś tak śnięta i słaba, że to będzie wyzwanie dnia, mąż mi tego nie zdąży załatwić, bo zaraz po pracy mamy wizytę :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    porób zdjęcia monitora z wynikami i zrzuc wine na nagłą awarie tuz przed wizytą :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, już to widzę jak ona obcego pendrive'a podłączy pod swojego wycackanego laptopa :P
    pierwszy raz mam idealne wyniki to musiało się popsuć :P

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super wieści :)

Zabcia Agata już po oxy jak z nią rozmawiałam była w trakcie podawania no i już teraz czekam aż urodzi :)trafiła na naszego lekarza bo ma dziś do 14 dyżur także może coś w końcu ruszy :)
    No mały mały :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku współczuje Wam z tym puchnieciem. Mnie na szczescie to ominęło :D ale pamietam moja siostrę w 9 miesiącu ciazy. Kostek nie było jej widac w ogole, a palce wyglądały jakby miały wybuchnąć... Straszne to było. Wiec Dziewczyny bardzo Wam współczuje tej opuchlizny :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, już to widzę jak ona obcego pendrive'a podłączy pod swojego wycackanego laptopa :P
    pierwszy raz mam idealne wyniki to musiało się popsuć :P

dltego porób zdjecia i je pokaz na komórce :) udaj głupią :D np awaria, zapomnienie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my wlasnie wstalysmy bedziemy jesc sniadanie. :)

angela, zabcie wszystko bedzie dobrze i dzidzie napewno wyjda w terminie duzo lezec oszczedzac sie bo inaczej na goly tylek !! :)

Ale mam dzis lenoa....a to dopiero sroda

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    dltego porób zdjecia i je pokaz na komórce :) udaj głupią :D np awaria, zapomnienie ;)
    kamcia, wiem że mogę kogoś zdziwić, ale mam archaiczny telefon, który nie robi zdjęć, a smartfonem męża nie potrafię się obsługiwać, wiem - jestem dinozaurem technologicznym o.O
    w sumie pojadę na to miasto, kupię coś dla Filipa, ja muszę sobie kosmetyczkę do szpitala sprawić, może dokupię pieluchy. Ile macie pieluch? Tetrowych/flanelowych?

Teraz to dopiero będzie jazda - zabieram się za ogarnięcie paznokci u stóp :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz musze też sie ruszyc zalatwic sukienke na ślub bleee w ten upał ale muszę.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    ja lubie takie technologiczne dinozaury!
    sama juz sie nauczyłam, ze tel mi do szczescia niepotrzebny i tak np zapominam po nocy właczyc w nim dzwieki ;)

wyniki spisz recznie haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 09:42

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja się tylko boję skąd wezmę nowy-stary telefon jak moja ukochana nokia się zepsuje na amen :( ale prawda jest taka że jak się zdenerwuję i rzucę telefonem w ścianę to gorsze obrażenia będzie miała ściana, a telefon powinien działać nadal :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    stare nokie były nie do zdarcia :)
    w razie potrzeby będziesz szukała takiego telefonu po rodzinie w srednim wieku :D ja wiem u kogo miałabym znaleźć jeszcze taki w pełni sprawny tel

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to jestem gadzeciara i na telefonie robie wszystko. Moge wszystko zapominać wychodząc z domu ale telefon zawsze jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 09:49

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ja jeszcze wtrace do Angeli - naprawde Ci zazdroszcze... Moj malz to malo poradny i w domu dlatemu ja dreptalam nawet jak cos gorzej sie mialam i na jedno to sie ciesze, ze leze tu, bo mam spokoj! Nie patrze na balagan, gary w zlewie o ktore sie dopraszam by umyc, nie gotuje i mam wszystko w d... :p

Ja pisałam, męża wychowałam a może go też dobrze teściowa wychowała? :P Sama nie wiem. Wiem tyle że posprząta, zajmie się mała ( 4 miesiące pierwsze ciąży zmieniał jej ciągle pampersy bo ja jak widziałam już pampersa rzygałam) gary umuje, okna. Obiad zrobi. Nawet jak zrobi coś "niechlujnie" to go pochwale i nawet nie poprawiam.

Mi dr mówił że na oddział by mnie położył to by to gorszy skutek mogło przenieść bo stres by mogł nakręcić akcje. A tak jestem w domku córkę mam obok (bym mi serce pekło jakbym miała siedzieć w szpitalu)

Mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko spokojnie. Jakiś plan oprócz antybiotyku mają?

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 1717 1718 1719 1720 1721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ