X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli brac:P?

claudiuszek lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    zażywaj duphaston i się oszczędzaj. Mnie lekarz nie zrobił ostatnio cytologii bo powiedział, że mogę plamić, a nie ma zamairu mnie na tym etapie dodatkowo stresować- wiec to może od badania
    Ja cytologię już miałam w 6 tyg. i nie było żadnych podrażnień ani nic. Teraz miałam w poniedziałek usg, a we wtorek podczas wypróżnienia zauważyłam śluz brązowy jak czasami końcówka @, potem to samo choć mniej, wczoraj i dzisiaj też mniej, ale jednak więc poszłam..
    Oszczędzać się oszczędzam bo już od 1 lutego nie pracuję, nie ćwiczę.. tylko jakiś spacer, zakupy i tyle..

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia ja też nie brałam pod uwagę używanego...ale spacerówka w ogóle nie uzywana a gleboki i fotelik kilka razy...z racji ze bogata rodzina mieli 2 wózki...więc zero śladów używania ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde biorę! Póki mąż się nie rozmyśli :P

Skali89, claudiuszek, YvonnElizabeth, żabka04, bbeczka91 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    Cześć dziewczyny, rzadko tu zaglądam, ale zauważyłam, że jest utworzony nowy wątek. Ja mam dwa terminy jeden na 05.09. drugi na 01.09 w poniedziałek się dowiem który bardziej realny. Ale możecie mnie wpisać na listę, nie udzielam się za bardzo, z braku czasu, bo mam 16mc córkę i chodzę do pracy więc niestety mam bardzo ograniczone możliwości. Teraz jestem w 13tc i od tygodnia codziennie słucham sobie serduszka maluszka, uwielbiam ten odgłos :) pozdrawiam was serdecznie :)
    Jaki masz detektor? Można tak czesto tetno badać?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny....mam mega dylemat...

Pamiętacie wózek który wam w południe pokazywałam na olx bebetto torino? Moj gada że to okazja i mam się zastanowić bo miejsce w garażu jest a tysiąc zl zaoszczędzić na prawie nowym wózku to różnica...

I nie wiem czy brać? Argument też taki ze teraz mamy kasę potem jak będzie kredyt to nie wiem...moj m gada ze zawsze można sprzedać...choć wole nie brać tego pod uwagę.. Cóż począć???

według mnie jak twój m namawia cie już do kupna i macie kasę na kupno to bym kupiła bo
    po 1. jak piszesz masz miejsce gdzie go narazie przechowasz
    po 2 ktoś cie wyprzedzi z kupnem i będziesz troszkę żałować tej okazji
    a po 3 to zgadzam się z twoim m ze zawsze można sprzedać jeśli coś by było nie tak z wózkiem.
    wygląd tego wózka mi tez podoba się ale nie jestem przekonana co do koloru. wole troszkę ciemniejsze kolory.
    na olx tez zaglądam na wózki z mojej okolicy i prawdę powiedziawszy bym kupiła gdybym miała gdzie przechowywać (mieszkam narazie w bloku a w piwnicy jest spory zaduch i wilgoć)

• megg Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym brala:)

pirelka odpoczywaj

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe te wasze love story:)
    pochwale tez się swoja.
    swojego partnera poznałam gdy odbywałam staż w urzędzie miejskim, a on przyszedł po coś do swojego ojca który tam pracuje. tak naprawdę to powinnam go znać całe życie bo nasi rodzice znają się dłużej niż my. nasze matki to koleżanki z szkolnej ławki, a nasi ojcowie przez jakiś czas pracowali razem jak istniały PGR-y. od tego spotkania pod koniec października (para jesteśmy od 10 listopada)w tym roku mija 11 lat "męczarni".
    choć czasami na niego jestem porządnie wkurwiona i mam go dość to i tak kocham mocno tego mojego wariata <3 :)

Żabcia_, Behemottka, Skali89, żabka04, bbeczka91, szpilka lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:21

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne wszystkie dzisiejsze dzieciaczki!!!!!!!!
    OGROOOMNA RADOŚĆ :)))))

Co do poznawania się - my też internetowi :))))) <3 <3 <3

Behemottka - u nas było to samo. Ojciec twardo, aż do ślubu, kwękał na pomysły spania podczas odwiedzin u nich w jednym łóżeczku. Stwierdził, że u siebie w domu możemy robić, co chcemy, ale u Niego to jest Jego dom... i On się nie zgadza ;) :P

Macioszczyczka, ja ciągle łapię fazy, że brzuch mam, jak w połowie ciąży co najmniej ;) Ale nie przejmuję się tym, mam wrażliwy układ pokarmowy ;)

Żabcia, można Espumisan.

mycha, wózek bym brała, jeśli Wam się spodoba i żaden to problem podjechać i obejrzeć. Wózki są koszmarnie drogie, więc skoro jest w dobrym stanie, czemu nie.

Żabcia_, Behemottka, Angela89 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz pora na moj glod. Zapijam woda... Bede silna.

Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 03:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez głodna... Spac nie moge bo mój tak kaszle ze mi wyrem trzęsie:(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Chyba kochana wszystkie spia... A ja jestem glodnaaaaa
    Tez się budzę w srodku nocy z mega glodem, juz nie wiem co z tym robić.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    Wstałam z energią nie wiadomego pochodzenia, córka śpi ojciec śpi. A ja nie wiem co ze sobą zrobić.
    Wczoraj debatowalismy nad imionami i mąż wybrał 2 i ja 2

Mamy Mikołaja, Kacpra, Kubę, Bartosz. Teraz długa droga do wyboru. Przynajmniej z drugim imieniem problemu nie mamy bo juz odgórnie wiedzieliśmy że damy po tacie męża.

miłego dnia :)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniała bym dziś zaczynam 2 Trymestr! 14 tydzień!

Behemottka, Ksosia, Broszka, martta, Pysiaczek89, Dzierzba, Sabina, violett, bisacz, Bratek, szpilka, claudiuszek lubią tę wiadomość

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ