X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiście znowu jem że z wami pisze :D
    Dużo rzeczy już ma miejsce ale jutro będę raczej kończyć. Dziś chce jeszcze zasłony prasować. Z firanami nie mam pomysłu która powiesić czy może nowa,??ale nowej tez nie mogłam wybrać. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ja sobie zrobiłam kładzione z serka homo. Polane jogurtem, malinami, borówkami i ananasem.
    Dogadzać sobie na słodko pod nieobecność M, bo On nie uznaje takich obiadów ;)
    Na kolacje bedzie polski hambuks tez z ananasem :)
    A jutro pizza i moje pol tez bedzie z ananasem!

Odbiło :)
    Lubię kładzione z serka, choć w ciąży nie jem.
    A ananasa i kukurydzę mogę jeść do wszystkiego po prostu uwielbiam :) nawet przy cukrzycy nie zrezygnowałam z tego, jedynie zmniejszyłam ilości :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się prasowanie skończyło, aż nie wiem za co się zabrać :D zostanie tylko kołderka minky jak wyschnie i to tylko bawełniana strona, więc raz dwa i po problemie. Więc może wkrótce zaczną się ubranka :D

ja uciekam do koleżanki po bujaczek dla Małego :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy w piwnicy leżaczek bujaczek mam wyprany??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie się prasowanie skończyło, aż nie wiem za co się zabrać :D zostanie tylko kołderka minky jak wyschnie i to tylko bawełniana strona, więc raz dwa i po problemie. Więc może wkrótce zaczną się ubranka :D

ja uciekam do koleżanki po bujaczek dla Małego :)
    Myślałam, że już wszystko wyprasowalas i chciałam Ci wysłać moje ;)
    Jaki będziesz miała leżaczek? Ja mam hustawke-leżaczek, ale na razie jej nie tacham z piwnicy :) poczekam aż niunia 2 mc będzie miała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wy jestesciw ciagle o jedzeniu, a z tym zdjeciem o plackach to zdrowo przesadzilyscie o tej porze haha xD

chcialam dzis odpuscic bo juz 19 ... ale przez was nie moge IDE SOBIW ZROBIC KILKA PLACKOW !!! :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam kupic ten bujaczek tiny love bo wydaje sie byc fajny macie cos podobnego, sprawdzonego :)?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Prześlij mi choć jeden placuszek ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciq wpqdaj za 15 minut beda gotowe :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja mam tylko jedną kolorową, więc chyba zamówię te z bobobaby, wyglądają na lepszej jakości niż te z allegro. Dodatkowo chyba kupię jakieś bambosze na 3+ bo są przeurocze <3 zaraz wyciągam pranie, aż boję się pomyśleć w jakim stanie będzie kocyk z pepco...
    LRF ja wpisalam bobobaby, ale tam sie jakby kupuje hurtowo. Podaj mi linka :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja mamm huśtawko-bujak Graco, działa na prąd więc husta sam i mogę coś porobić ;) tiny jest fajne, bo chyba też ala łóżeczko.

• Bratek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia - hihi, też czasem się kłuję więcej ;)
    Zwłaszcza, gdy zjem coś niekoniecznie wskazanego :P albo wynik wydaje mi się podejrzany...
    Bo to się zdarza ;/ Niby mam ten najnowszy glukometr z One Touch (Select Plus), który jest czuły, dokładny i w ogóle.... Ale sprawdziło się, że lepiej krwi porząąąądnie z palucha wycisnąć, bo pieron potrafi obniżać o 20 jednostek. Nie wiem, o co chodzi, ale jeśli jest rozbieżność, to zwykle właśnie o 20 jednostek :-O

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    Może i nie powinnam tak pisać, ale to jest takie podłe........... Coś czuje, że teście nie będą traktowali mojej Małej poważnie... Dla nich liczą się pierwsze wnuki (od mojej kuzynki) i teraz ciągłe interesowanie się ciąża drugiej synowej. Szkoda, że mną i moją małą się tak nie interesują...
    Moi tesciowie dali na wozek :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja chcialam kupic ten bujaczek tiny love bo wydaje sie byc fajny macie cos podobnego, sprawdzonego :)?
    Ja mam bujak tiny love 3w1 i warty swojej ceny :) zwłaszcz że jest możliwość ustawienia kołyski, a później dobrze sobie radził na początku jak mała jeszcze nie siedziała a już wcinala swoją pierwszą marcheweczkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była mowa o literkach, czekałam na nie 10 dni tyle samo czekałam na te które teraz zamawiałam
    Takie kiedyś wybrałam córce
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7de9fb63b4af.jpg

A takie wybraliśmy Kubie
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee02138bd7c.jpg

Bratek, kamciaelcia, Pysiaczek89, Sabina, Ulfenstein, megg, Behemottka, mysza0406 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia

Z drugiej strony ci powiem, ze na twoim miejscu nawet bym sie cieszyla ze tescie sie nie interesuja inochala w nie swoije sprawy nie wtykaja,bo ja wrecz marze o tym zeby przestali sie o wszysyko wypytywac, bo juz ostatnio jestem dla nich chamska bo meczy mnie to wpieprzanie sie w nie swoje sprawy, kupilismy grzejniki i juz obczaj co to jest , stal karton z gemini w korytarzu i o malo co tesciowa nie dostala skretu karku i zeza rozbieznego probojac przeczytac na tasmach co to jest imysli ze nikt tego nie widzial...

Ja nie jestem z domu czegosc takiego nauczona bo moi rodzice mnie wychowywali, rozmaaiali ze mna ale sie noe wpieprzali i nie wypytywali jesli o czyms mowic nie chciaam, a ci jak jacys nawiedzeni ludzi w naszym wieku chca kontrolowac a co my dzieci po 15 lat mamy ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Toba sarcia. Moj wujek mieszka z narzeczona i synem u babci i non stop "a na co wam to", "a po co takie drogie" ,itp. ja bym kurwicy dostala. Jak kupilam pierwsze body dla Antka to poszlam sie pochwalic i babcia "a na co Ci to jak Twój brat ci odda po swoim dziekcu", a ja mowie ze oni beda mieli dziewczynke, a zreszta fajnie sie kupuje dziecku to babcia skwitowala "co za roznica czy chlopiec czy dziewczynka". Tak wiec od dzis moge mowic do babci "dziadku"?

Sama sie tym wkurwiłam (przepraszam, ale doslownie mowe mi wtedy odebralo)....
    Ale czasem chcialabym zeby szwagerka wpadla na kawe - nie mowie o tesciach bo to inna bajka, ale siotra do brata (moja szwagierka do swojego brata - mojego meza) nie zachodzi!!! a to czasem jest przykre.

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

masz racje, to jest przykre bo mojego meza brat czyli moj szwagier jest mzoe u nas z 4 razy w roku na imeniny, urodziny i od swieta jak mu sie cos przysni a mieszka km dalej ....
    nie wiedziec czemu facetowi nic nie zrobilam naprawde totalnie nic a gosc mnie nie lubi i miny wiecznie na mnie stori i cil wie o co mu chodzi... wiesz moze mnie niw lubic ma prawo nie wszystkich sie lubi ale zeby swojego brata nie odwiedzac i chrzesnicy ? Dla mnie no comments na temat takich ludzi.

wole siedsiec sama w 4 scianach i sluchac ciszy niz z falszywymi gebami i sluchac klamstw i uprzejmosci na sile

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zjadłabym takie placki mniam mniam ale ostatnio mam takie problemy z trzustka ze nie daje rady :( wczoraj na śniadanie zjadłam pączka to do wieczora mi się odbijało. Ogólnie czuje ciągle bol żołądka i trzustki gdzieś na plecach po lewej stronie :-o zwykle rumianek pomagal ale to już nie pomaga :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na knoppersa :D
    A więc znowu przerwa

Ale, sarcia, przegapilam placuszki :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1765 1766 1767 1768 1769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ