WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Angela, probowalas rutinoskorbin? Ja bralam nawet 3x2 na poczatku.
A moze Ty mi cos podpowiesz jak rozpoznac te saczace sie wody plodowe, bo juz sie troche martwie, a nic oprocz bolu plecow sie nie dzieje i nie wiem czy nie przesadzam.
Ja już nie chce żadnych leków brać, biorę tego za dużo.
A co do wód..ja nie miałam żadnych objawów. Pewnego ranka wstałam i moje spodnie od piżamy były mokre jakbym popuściła. Wtedy nie byłam na tyle już doświadczenia i nie wiedziałam o paskach ph. Teraz bym sprawdziła poprzez te paski. Mi się sączyły tylko po leżeniu, przy chodzeniu było sucho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sobie tego nie wyobrazam. I nie dziwie sie Darusia, ze sie wkurzasz.
Ale pamietaj, nie stresuj malej, szkoda nerwow.
Dzieki Angela, jutro najwyzej podejde do Rossmana. Ja to zauwazam przy siusianiu na papierze, wiec mysle ze to sluz, ale ze jest go dosc sporo to panikuje. Ale bede obserwowac.
Agatia, wspolczuje upadku. Lez i odpoczywaj najlepiej. -
Darusia
Nie dziwie sie ze sie wkurzasz, ale postaraj sie uspokoić. Pamiętaj o Małej. A wiem niestety ze kłótnie potrafią spowodować skurcze i spinanie brzucha. Ja sobie powtarzam ze nikt nie jest wart tego, zebym zaczęła przedwcześnie rodzic. Pamiętaj o Małej.Liley lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Angela
Wlasnie chyba rossmann wycofał te testy pH, przynajmniej u nas w Łodzi m. Wracając od lekarza ostatnio zatrzymalismy sie w dwóch i w żadnym nie było. Dopiero w aptece kupiłam ten gina intima. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez bym mu spokojnie bez krzyku ale dosadnie powiedziala co mysle na ten temat, dala mu jasno, do zrosumienia ze nie mam nq to ochoty i powiedziala co wyb7era zakonczyla temat poszla apac do drugiego pokoju i nie odzywala sie dopoki nie zmadrzeje.
-
sarcia123 wrote:Ja tez bym mu spokojnie bez krzyku ale dosadnie powiedziala co mysle na ten temat, dala mu jasno, do zrosumienia ze nie mam nq to ochoty i powiedziala co wyb7era zakonczyla temat poszla apac do drugiego pokoju i nie odzywala sie dopoki nie zmadrzeje.
przy niektórych chłopach zatem milczenie na.wieki
Choć są odstępstwa od reguły na szczęściebisacz, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to był długi dzień i mega pracowity aż mi nogi w d... wchodzą a mały się rozpycha aż miło. Część imprezy ogarnięta i zostały naczynia do mycia a ja niestety z tych nie posiadających mechanicznych marysiek a tak mi się nie chce.
Mysza czyżbyś była Martusią?mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
hahaha masz racjeczasami tak trzeba nawet jesli bedzie to trwalo wieki..
moj maz tak samo rodzice traktują go jak cielaka i dziecko male, a jefo brata jak wielce dorosego...a moj maz by im jeszcze do dupy na stojaco wlazl i geby nie umie otworzyc zeby powiedziec co mysli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz być może chodzi o mnie... Jednak u mnie to normalnie jak woda wyglada. Czasem z czymś białym ale głownie woda wiec tez zaczęłam sie martwić ze to wody płod. Jak dam radę to jutro skocze do rossmana...
Darusia moja ciąża rozpoczęła sie kłótnia o jaka panienkę. A nawet nie panienkę tylko kobietę z dwójka dzieci...
Maz ma tez dziecko ze swoją była (właściwie to wzięła go na dziecko bo ze sobą juz nie byli a bzykać im sie chciało). Co ja przeżywałam przez to wszystko.... Chyba dopiero teraz widzę ze troszkę moje nerwy były przesadzone. A jeśli mój maz zrobi głupotę to wiem ze z dzieckiem sobie poradzę, bo nie ja pierwsza byłabym w takiej sytuacji. I jakoś tak historie dzierzby i Agatii mi pomagają wierzyć w siebie
Ultimatum nie ma co stawiać bo to może spowodować dalsze kłótnie, ale porozmawiaj z nim i po prostu powiedz ze sie nie wybierasz na to spotkanie ani ślub.
Przede wszystkim zaufaj mu... Bo jak nie ufasz to nie ma sensu dawać ultimatum tylko trzeba spier....
Na ukojenie nerwów duży buziak dla Ciebie i malutkiej ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:51