X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Angela, probowalas rutinoskorbin? Ja bralam nawet 3x2 na poczatku.

A moze Ty mi cos podpowiesz jak rozpoznac te saczace sie wody plodowe, bo juz sie troche martwie, a nic oprocz bolu plecow sie nie dzieje i nie wiem czy nie przesadzam.

Ja już nie chce żadnych leków brać, biorę tego za dużo.

A co do wód..ja nie miałam żadnych objawów. Pewnego ranka wstałam i moje spodnie od piżamy były mokre jakbym popuściła. Wtedy nie byłam na tyle już doświadczenia i nie wiedziałam o paskach ph. Teraz bym sprawdziła poprzez te paski. Mi się sączyły tylko po leżeniu, przy chodzeniu było sucho.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violleta w rossmanie masz nie paski a test ph.

violett lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:01

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:02

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia myślę, że kontakty z byłą to nieporozumienie, ja wybiłabym z głowy swojemu jakikolwiek kontakt to zamknięty rozdział i już

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Wlasnie chyba rossmann wycofał te testy pH, przynajmniej u nas w Łodzi m. Wracając od lekarza ostatnio zatrzymalismy sie w dwóch i w żadnym nie było. Dopiero w aptece kupiłam ten gina intima.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie tego nie wyobrazam. I nie dziwie sie Darusia, ze sie wkurzasz.
    Ale pamietaj, nie stresuj malej, szkoda nerwow.

Dzieki Angela, jutro najwyzej podejde do Rossmana. Ja to zauwazam przy siusianiu na papierze, wiec mysle ze to sluz, ale ze jest go dosc sporo to panikuje. Ale bede obserwowac.

Agatia, wspolczuje upadku. Lez i odpoczywaj najlepiej.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia
    Nie dziwie sie ze sie wkurzasz, ale postaraj sie uspokoić. Pamiętaj o Małej. A wiem niestety ze kłótnie potrafią spowodować skurcze i spinanie brzucha. Ja sobie powtarzam ze nikt nie jest wart tego, zebym zaczęła przedwcześnie rodzic. Pamiętaj o Małej. :)

Liley lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia masz zdrowe podejście do tematu, wóz albo przewóz, nie cierpię takiego krętactwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Angela
    Wlasnie chyba rossmann wycofał te testy pH, przynajmniej u nas w Łodzi m. Wracając od lekarza ostatnio zatrzymalismy sie w dwóch i w żadnym nie było. Dopiero w aptece kupiłam ten gina intima.
    Ale w rosmanie też kupowałam te gin intima

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo Pysiaczku, że dzieciaczki najważniejsze tylko w takich sytuacjach emocje biorą górę a najgorsze, że to dzięki najbliższej osobie.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym mu spokojnie bez krzyku ale dosadnie powiedziala co mysle na ten temat, dala mu jasno, do zrosumienia ze nie mam nq to ochoty i powiedziala co wyb7era zakonczyla temat poszla apac do drugiego pokoju i nie odzywala sie dopoki nie zmadrzeje.

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja tez bym mu spokojnie bez krzyku ale dosadnie powiedziala co mysle na ten temat, dala mu jasno, do zrosumienia ze nie mam nq to ochoty i powiedziala co wyb7era zakonczyla temat poszla apac do drugiego pokoju i nie odzywala sie dopoki nie zmadrzeje.
    Ha ha ha dopóki nie zmadrzeje ;) przy niektórych chłopach zatem milczenie na.wieki ;)
    Choć są odstępstwa od reguły na szczęście :)

bisacz, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to był długi dzień i mega pracowity aż mi nogi w d... wchodzą a mały się rozpycha aż miło. Część imprezy ogarnięta i zostały naczynia do mycia a ja niestety z tych nie posiadających mechanicznych marysiek a tak mi się nie chce.
    Mysza czyżbyś była Martusią?

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z dziewczyn pisała o obfitych upławach, też mi się ostatnio zwiększyła ich ilość aż wkładka nie daje rady ale gdzieś czytałam, że na tym etapie ciąży to normalne więc jestem w miarę spokojna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    hahaha masz racje :) czasami tak trzeba nawet jesli bedzie to trwalo wieki..

moj maz tak samo rodzice traktują go jak cielaka i dziecko male, a jefo brata jak wielce dorosego...a moj maz by im jeszcze do dupy na stojaco wlazl i geby nie umie otworzyc zeby powiedziec co mysli

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co , zaraz ide sobie strzelic 0,5 litra .... kakalka xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz być może chodzi o mnie... Jednak u mnie to normalnie jak woda wyglada. Czasem z czymś białym ale głownie woda wiec tez zaczęłam sie martwić ze to wody płod. Jak dam radę to jutro skocze do rossmana...

Darusia moja ciąża rozpoczęła sie kłótnia o jaka panienkę. A nawet nie panienkę tylko kobietę z dwójka dzieci...
    Maz ma tez dziecko ze swoją była (właściwie to wzięła go na dziecko bo ze sobą juz nie byli a bzykać im sie chciało). Co ja przeżywałam przez to wszystko.... Chyba dopiero teraz widzę ze troszkę moje nerwy były przesadzone. A jeśli mój maz zrobi głupotę to wiem ze z dzieckiem sobie poradzę, bo nie ja pierwsza byłabym w takiej sytuacji. I jakoś tak historie dzierzby i Agatii mi pomagają wierzyć w siebie :)
    Ultimatum nie ma co stawiać bo to może spowodować dalsze kłótnie, ale porozmawiaj z nim i po prostu powiedz ze sie nie wybierasz na to spotkanie ani ślub.
    Przede wszystkim zaufaj mu... Bo jak nie ufasz to nie ma sensu dawać ultimatum tylko trzeba spier....

Na ukojenie nerwów duży buziak dla Ciebie i malutkiej ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:51

‹‹ 1767 1768 1769 1770 1771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ