X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Śliczne literki
    Więc cierpliwie czekam na swoje

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku
    Po kebabie mierze naprawdę 10 razy :) choć szczerze to nawet nie wiem czemu :D diabetolog chce wynik po godzinie a i tak moje przekroczenie raz na tydzień jej nie rusza :D nawet to po kebabie :Dna czczo ostatnio mierze po 3 razy jak wychodzi w normie i przekroczony (trzeci decyduje :D)
    Ale już niedługo i skończymy z tym kluciem ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego z ogromny przykroscia, ale tez radoscia na chrzestną Antka bierzemy bardzo dobra kolezanke. Osobe z wartosciami, szczerą, kochana, pomocną, a nie meza siostre (ma dwie). Nie potrzebujemy kogoś, kto bedzie bo będzie... chcemy kogos wartosciowego...

Słuchajcie... pamietacie motyw wypadku mojego meza? 2 kregi złamane, szpital, Szczecin, rower, potrącenie, ucieczka z miejsca zdarzenia, 9 dni w szpitalu, operacja, itp.... ZUS odmówił zasiłku chorobowego. Któraś jest w temacie i coś podpowie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:04

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torba w 1/ 4 spakowana :D reszta poczeka bo. ..musze kupić kosmetyczkę. Tę domową mąż wziął do pracy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu zus odmówił? Musi być uzasadnienie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Kamcia ! to już 1/4 sukcesu:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A czemu zus odmówił? Musi być uzasadnienie
    Mhm w sumie nie czytałam pisma zobacyzlam tylko tlustym dtukiem, ze odmawia. zaraz znajde i ogarne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

wpadaj na placki , ja juz zjadlam :) zostawilam dla ciebie kilka :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Już pedze

sarcia123 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, przy okazji zakupy z Lidlu i kilka słodkości kupiłam :)
    okazało się, że oprócz bujaczka koleżanka oddała nam po swoim synku rowerek trójkołowy taki z rączką do prowadzenia ;D jeszcze trochę Mały będzie musiał poczekać na niego ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrą decyzję podjęłam z tym egzaminem, po tym jak się czułam dziś, gdzie tylko siedziałam w aucie. Słabo się czuje, rano znów krew leciała z nosa.
    Kładę się spać, dobrej nocy dziewczyny!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Nie zazdroszczę krwotoku :( miałam raz ale aż się przerazilam
    A ciebie znowu dopadło. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia zgadzam się z Tobą. U nas było tak, że tesc miał wgląd w rachunki bo chata na niego i wiecznie, ale dużo płacicie za prąd... a co mu do tego? Za moimi plecami synusiowi gadał, że to przeze mnie i dzieciaka tyle prądu idzie, a tamten się czepiał... logiczne, że 3 osoby zużywają więcej niż 1.
    Albo, jak mój ex zamówił szafę do pokoju, to tatuś skrytykował, że za taką kasę to.gowno, a mamusia, że mlodszy brat sam zrobił lepszą. Tylko, że ex tego nie widzi, że dla rodziców jest nikim :/ ja się cieszyłam z szafy, zrobiłam projekt, a że firma ciut spaprala w dupie, ważne że była. Ale oczywiście ja byłam winna wszystkiemu.
    40 letniemu chłopy nie przeszkadza, że ktoś steruje jego życiem, a w sumie w ogóle go nie szanuje.
    Jak zdawał na prawko w wieku 33 lat to jego cudowni rodzice od razu skomentowali, że przecież się nie nadaje, mlodszy brat zdał hak miał 18 lat, a ten taki sraki owaki.
    Przykro się tego słuchało, ale jak ktoś sobie na to pozwala, udaje, że nie słyszy to co ja mogę... przestałam tłumaczyć i otwierać oczy. Niech pozwala z siebie robice debila, niech pozwala się wtrącać, widać.niektórym jest to potrzebne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Nie zazdroszczę krwotoku :( miałam raz ale aż się przerazilam
    A ciebie znowu dopadło. ..

Rano było słabiej niż wczoraj na szczęście.
    Dobrej nocy!

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:01

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia przykre to troche, ale podziwiam, ze potrafilas sie od tego odciac i priorytetem sa dzieci. Niezalezna i szczesliwa mama to szczesliwe maluchy ;)
    A Twoj ex pewnie predzej czy pozniej zrozumie swoj blad, zwlaszcza jak rodzicow zabraknie.
    Straszne to jestjak facet nie potrafi byc facetem i jest ciagle pod wplywem rodzicow, bo potem nie potrafi sie w zyciu odnalezc.
    Ja bym zwariowala z kims takim, wiec rozumiem Twoje nastawienie :)

Sarcia, ja tez bym zjadla takie placki, ze tez chcialo Ci sie robic o tej porze :)

A w ogole bylan w aptece, nawetkilku i nie znalazlam tych testow do sprawdzenia wod. Nie wiem juz czy sobie nie wkrecam, Zabcia jak u Ciebia wygladaja te wody??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:50

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj się i nie daj się, oby jutro był lepszy dzień!!!

Ja się też przed chwilą wywalilam i boli mnie mocno podbrzusze. Mam nadzieję, zer przestanie :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka chyba pytałaś kiedy zaczyna się 9 miesiąc - i chyba nikt nie odpowiedział - 36+0 :)

agatia, mysza0406 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia, a czemu on sie chce z nimi spotkac? Chce isc na ten slub?
    Ja Ci sie nie dziwie, nie widze powodu, zeby utrzymywac kontakty z bylymi, bez przesady, do szczescia to nikomj nie potrzebne.
    Ale sprobuj z nim porozmawiac na spokojnie i bez nerwow, zawsze mozesz powiedziec, ze to nie najlepszy czas na takie rzeczy, przeciez jestes w ciazy, a niedlugo urodzi sie dziecko i ciezko byloby w ogole pojsc na ten slub.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, probowalas rutinoskorbin? Ja bralam nawet 3x2 na poczatku.

A moze Ty mi cos podpowiesz jak rozpoznac te saczace sie wody plodowe, bo juz sie troche martwie, a nic oprocz bolu plecow sie nie dzieje i nie wiem czy nie przesadzam.

‹‹ 1766 1767 1768 1769 1770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ