WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku
Po kebabie mierze naprawdę 10 razychoć szczerze to nawet nie wiem czemu
diabetolog chce wynik po godzinie a i tak moje przekroczenie raz na tydzień jej nie rusza
nawet to po kebabie :Dna czczo ostatnio mierze po 3 razy jak wychodzi w normie i przekroczony (trzeci decyduje
)
Ale już niedługo i skończymy z tym kluciem -
nick nieaktualnyDlatego z ogromny przykroscia, ale tez radoscia na chrzestną Antka bierzemy bardzo dobra kolezanke. Osobe z wartosciami, szczerą, kochana, pomocną, a nie meza siostre (ma dwie). Nie potrzebujemy kogoś, kto bedzie bo będzie... chcemy kogos wartosciowego...
Słuchajcie... pamietacie motyw wypadku mojego meza? 2 kregi złamane, szpital, Szczecin, rower, potrącenie, ucieczka z miejsca zdarzenia, 9 dni w szpitalu, operacja, itp.... ZUS odmówił zasiłku chorobowego. Któraś jest w temacie i coś podpowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia zgadzam się z Tobą. U nas było tak, że tesc miał wgląd w rachunki bo chata na niego i wiecznie, ale dużo płacicie za prąd... a co mu do tego? Za moimi plecami synusiowi gadał, że to przeze mnie i dzieciaka tyle prądu idzie, a tamten się czepiał... logiczne, że 3 osoby zużywają więcej niż 1.
Albo, jak mój ex zamówił szafę do pokoju, to tatuś skrytykował, że za taką kasę to.gowno, a mamusia, że mlodszy brat sam zrobił lepszą. Tylko, że ex tego nie widzi, że dla rodziców jest nikimja się cieszyłam z szafy, zrobiłam projekt, a że firma ciut spaprala w dupie, ważne że była. Ale oczywiście ja byłam winna wszystkiemu.
40 letniemu chłopy nie przeszkadza, że ktoś steruje jego życiem, a w sumie w ogóle go nie szanuje.
Jak zdawał na prawko w wieku 33 lat to jego cudowni rodzice od razu skomentowali, że przecież się nie nadaje, mlodszy brat zdał hak miał 18 lat, a ten taki sraki owaki.
Przykro się tego słuchało, ale jak ktoś sobie na to pozwala, udaje, że nie słyszy to co ja mogę... przestałam tłumaczyć i otwierać oczy. Niech pozwala z siebie robice debila, niech pozwala się wtrącać, widać.niektórym jest to potrzebne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia przykre to troche, ale podziwiam, ze potrafilas sie od tego odciac i priorytetem sa dzieci. Niezalezna i szczesliwa mama to szczesliwe maluchy
A Twoj ex pewnie predzej czy pozniej zrozumie swoj blad, zwlaszcza jak rodzicow zabraknie.
Straszne to jestjak facet nie potrafi byc facetem i jest ciagle pod wplywem rodzicow, bo potem nie potrafi sie w zyciu odnalezc.
Ja bym zwariowala z kims takim, wiec rozumiem Twoje nastawienie
Sarcia, ja tez bym zjadla takie placki, ze tez chcialo Ci sie robic o tej porze
A w ogole bylan w aptece, nawetkilku i nie znalazlam tych testow do sprawdzenia wod. Nie wiem juz czy sobie nie wkrecam, Zabcia jak u Ciebia wygladaja te wody??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 20:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia, a czemu on sie chce z nimi spotkac? Chce isc na ten slub?
Ja Ci sie nie dziwie, nie widze powodu, zeby utrzymywac kontakty z bylymi, bez przesady, do szczescia to nikomj nie potrzebne.
Ale sprobuj z nim porozmawiac na spokojnie i bez nerwow, zawsze mozesz powiedziec, ze to nie najlepszy czas na takie rzeczy, przeciez jestes w ciazy, a niedlugo urodzi sie dziecko i ciezko byloby w ogole pojsc na ten slub. -
nick nieaktualny