WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na tym usg. Marcel wazy 3042g, ale +/- 444g, cały czas 90 centyl. Rośnie proporcjonalnie, przepływy ok, łożysko tez. Ale ja i tak sie martwie... Wg usg wychodzi mi 36,6 tc... Ogolnie lekarka powiedziała, ze wszystko jest dobrze... Ale on jest taki duzy, jak tak bedzie rósł, to zrobia mi cesarkę raczej... Troche jestem zmartwiona jego wielkością/wagaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Byłam na tym usg. Marcel wazy 3042g, ale +/- 444g, cały czas 90 centyl. Rośnie proporcjonalnie, przepływy ok, łożysko tez. Ale ja i tak sie martwie... Wg usg wychodzi mi 36,6 tc... Ogolnie lekarka powiedziała, ze wszystko jest dobrze... Ale on jest taki duzy, jak tak bedzie rósł, to zrobia mi cesarkę raczej... Troche jestem zmartwiona jego wielkością/waga
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek
Są duże i małe dzieci
A Marcelek akurat dorodny chłopaczek
To narazie 3 kg
Nie martw się bo jest w normie a przed samym porodem dokładnie jeszcze pomierza
No i macie najwyższą odnotowana wagę dzidziusia
Ale słodko juz brzmi to 3 kgPysiaczek89, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek
Ma pewno będzie tak ze któraś z nas urodzi największe i najmniejsze dzieciątko ale wszystkie będą silne i zdroweszczegółów się dowiemy juz po
teraz można sobie pogdybac na usg
Ale fajne te nasze dzieciAngela89, Pysiaczek89, mmargol lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Ale ja wiem, ze to przez ta cukrzyce cholerna... Teraz chyba do końca ciazy juz nie pozwolę sobie na mleczna kanapkę czy knoppersa. Bede jadła tylko te obrzydliwe kanapki i gotowane mięso na obiad... Niby ok, a jednak sie wystraszyłam. Lekarka mnie zapytała, jak było w 13 tyg na pierwszych prenatalnych. I wtedy Marcel juz o tydzien wyprzedzał i ona twierdzi, ze mogłam mieć wczesniej te owulacje i tak naprawde moge byc jakby tydzien dalej w tej ciazy... Postaram sie nie stresować, ale wiecie. Nie przypuszczałam, ze on bedzie taki gigantyczny...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek
Ale Piotruś tez jest duży a cukry mam w normie i diabetolog wyraźnie powiedziała ze to nie cukrzyca. Gin natomiast powiedział ze mieści się w normie a nie znacznie odbiega od normy. Kochana
Geny tez maja znaczenie. Cukrzycowe mamy rodzą tez malutkie (i za malutkie )dzieci
Twój Marcelek juz taki jest i od początku to pokazał.
Emilka w teorii tez nie była mała wiec czemu brat musi być mniejszy? ??ciesz się ze synuś rośnie. Wkrótce się spotkaciePysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Wrocilam ze spaceru dziś znowu 10 km wydreptane ale za to w domu nic nie ogarnelam procz obiadu. Mam plan jutro ogarniac prasowanie bo obiad zrobiony na 2 dni wiec będzie czas.
Pysiaczek nie martw sie wazne ze dzodzia zdrowa 3 kilo jeny jak to fajnie brzmi, w senise to już tuż tuż, u nas pewnie 2500 skoro niecaly tydzień temu 2300.
Teraz nie wiem kiedy bede miala usg raczej juz w szpitalu chyba ze pojde prywatnie.
-
nick nieaktualny
-
A i jeszcze sie pochwalę wszystkie zaproszenia na ślub i wesele rozdane jupiii
Behemottka, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
Ale Piotruś tez jest duży a cukry mam w normie i diabetolog wyraźnie powiedziała ze to nie cukrzyca. Gin natomiast powiedział ze mieści się w normie a nie znacznie odbiega od normy. Kochana
Geny tez maja znaczenie. Cukrzycowe mamy rodzą tez malutkie (i za malutkie )dzieci
Twój Marcelek juz taki jest i od początku to pokazał.
Emilka w teorii tez nie była mała wiec czemu brat musi być mniejszy? ??ciesz się ze synuś rośnie. Wkrótce się spotkacie
kurde nie przypuszczałam, ze można tak kogoś pokochać, chociaz nawet sie go nie widziało. Ahhh te moje emocje, co ta ciaza robi z człowiekiemkamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny