WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo mnie przyszła dzisiaj zamówiona foto książka z sesji, ładna ale już wiadomo czemu tańsza niż gdzie indziej, bo jakość zdjęć nie powala, mimo że są bardzo dobrej jakości w rzeczywistości, chyba taki druk byle jaki mają.
Ale nie rzuca się tak w oczy, za taką cenę to będzie na pamiątkę fajna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Anka80 ja odkupowałam od takiej babeczki na grupie mojego miasta, ale jeżeli chodzi o firmę to Snoozebaby.
http://www.biomaluch.pl/pl/p/Spiworek-otulaczek-z-metkami-szary-0-mies.-Snoozebaby/11761
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia
bo ja miałam sama frajde cos takiego kupić...przecież ja wyprawke miałam, ciuszki tylko chłopiece potrzebowałama minky (cały zestaw) kupiłam, bo za pierwszym razem chciałam, ale pieniązkow pozałowalam...
i zamiast koca ciągle zsuwajacego sie mam taki własnie spiworekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 18:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak czytam tą mądrą księge o dzieciach
i właśnie wczytałam się w opis odruchu Moro i zastanawiam się, czy to nie jest właśnie to drżenie które czujemy w brzuchu czasami. Ciekawe czy ten odruch występuje już w brzuszku u naszych maluchów
ale tego nie piszą
częściowo opis by się zgadzał z tym nagłym trzepotaniem
-
Wróciłam od radcy
Pisemko odebrałam (ale nie czytam)
Pieniazek zostawiłam
Co dalej? ????nie wiadomo. ..albo sąd okręgowy odrzuci apelacje, albo unieważni pierwszy wyrok, albo odbędzie się ta apelacja
radca kręci nosem bo zawinil po części sąd rejonowy (ze nie wezwał mojego pracodawcy )choć tak naprawdę pracodawca nie ma tu znaczenia
Radca obstawia 3 miesiące i się dowiemy -
nick nieaktualnyKamcia
pzreciez przez ten pieprzony zus czlowiek oszaleje!! naprawde...banda idiotow az sie gotuje we mnie jak czytam ze w dalszym ciagu masz jakies pzreboje...
No a co do mojego odwołania to do konca tego tygodnia maja czas zeby odpowiedziec na nie, noo a zusowi sie jak zwykle nie spieszy i oczywiscie wysylaja na ostatnia chwile, czekam z niecierpliwoscia na korespondencje od tych pajacow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny