WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez dzis mam jakiegos gloda
I przez LRF zrobilam dziś leczo
Jestem przerażona dziewczyny jak ja urodze sn skoro dziś prawie zeszlam jak zacielam sie nożemserio slabo mi sie zrobiło pozniej niedobrze i gorąco myslam ze zwymiotuje na bol i krew
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:A kupujecie do wózka te poduszki typu motylek? Czy maluszek bez poduszki ma jeździć tak jak spać do któregoś miesiąca? Możecie jakieś polecić?
My mamy poduszkę motylek, u nas się sprawdziła bo młoda miała asymetrię i mogłam ją ułożyć jak chciałam.mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpiesze doniesc ze misja panele po 2 tygodniach zakomczona powodzeniem !
Pojechalam zaplacilam za calosc od reki, pod konoec dojada nasze drzwi ktore w tym samym sklepie zamowilismy i wszystko przywioza jednym transportem takze super jestem zadowolonaagatia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Agatia
no ja nie wiem co ty samych zonatych zapraszasz haha ;P chyba zeby cie nie kusilo co xD (zarty,bez obrazy)
wiesz niektorych facetow pociagaja babki w ciazyhaha
mój chirurg lubi ciężarne, ale on też żonaty ha ha ha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka80 ja odkupowałam od takiej babeczki na grupie mojego miasta, ale jeżeli chodzi o firmę to Snoozebaby.
http://www.biomaluch.pl/pl/p/Spiworek-otulaczek-z-metkami-szary-0-mies.-Snoozebaby/11761A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Przez Was mam zachcianke!
Wiecie na co? Na mleko w proszku
Ja mleko w proszku to mogę kilogramami jeść, dopóty dopóki dupa się nie zatka;P
Sarcia ja miałam ziemniaki gotowane z wczoraj. Zrobiłam ciasto na kopytka i posmażyłam na patelni i jem z keczupem;DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 17:23
Sabina lubi tę wiadomość