WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda
pomysl jak ja w xiazy 2 razy bralam antubiotyk w ciazy po10 dni i co mialam zroobic, malo ktora ciaza jest ekstra perfekcyjna. A jak bym w ten sposob myslala to nie wiadomo czy dsis jeszcze w tej ciazy bym byla...wierzylam ze musze wziac dla dpbra dziecka i antybiotyki i paracetamol i w ten sposob trzeba myslec, bo od jednej tabletki sie daiecku nic nie stanie -
nick nieaktualny
-
Przyszedł Pan hydraulik od praleczki
ale super wszystko jednego dnia przywieźli i podłączą
Mmargol wujek google samo zło, przekonałam się o tym już kilka razy i.teraz nic, a nic nie czytam. Jak coś mnie martwi pytam ginki
Co do ciąży donoszonej to nie ma fo liczyć do dnia i godzinyto sprawa indywidualna. Są dzieciaczki, które sobie super radzą w 36 i takie które w 38tc mogą mieć problem. Ważne, żeby Nasze szkraby były zdrowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Bbf kłamie
Dopiero 37+0 jest ciąża donoszona
ale bbf mówi tak właśnie: w 37+0 mam w kalendarzu info o donoszonej ciązy.
27 sierpnia u mnie. -
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:To ja...
Zdążę wytrzeć buzie po grzankach,a już sięgam po brzoskwinie. Ale co to jest brzoskwinia? Gotujemy makaron.
Chyba sobie wmawiam, że Kostek jest mały, bo ja za mało tyje
Chociaż to już będzie 9kg w pt.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:U nas położna mówiła, że 2/3 ciężarnych mają dodatni GBS.
Na bbf pisze, że 36+0 to ciąża donoszona, bo już zaczynasz 37tc. Więc nie wiem, jak to w końcu jest.
Pochwalę się moim przewijakiem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d484959d7875.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb282baf477b.jpg
Masz talent, amzdradz mi tajemnice gdzie dostane taki otulacz do nosidelka co Ty masz?.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Byłam po zakupy w Tesco i F&F ma wyprzedaże no i...kupiłam pajac z polaru dla małej Jestem uzależniona
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Agatia najpierw "pomocny" sąsiad teraz hydraulik...sama się prosisz o skojarzenia;)
ale żonaty, więc odpada
Wstawiłam pierwsze pranie czyszczące, pralka cichutenkajeszcze muszę sprawdzić, jak wiruje, żeby sąsiadom nocy nie umilić.
Angela bardzo ładnie to wygląda. Mialam nie kupować falbanki, ale chyba się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 16:02