X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurcze, chyba eksploduję... od punktu 5 rozpoczeli, to ich pytam, a co z 1-4? "A to na razie sobie przymierzamy gdzie mają być gniazdka, a potem wrócimy"... OK... 2h później, realizują punkty 1-4 i jest problem. No i co? I "jakoś to będzie, zrobimy, że będzie dobrze." Grrrrrr.....

mychakruszyna lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotko napisałabym ze lepszych "specjalistów" niż u nas nie znajdziesz... Ale prawdopodobnie nie masz Polskiej firmy tylko amerykańska :D
    Tak wiec nie wiem czy oni potrafia, bo Polak to w sumie wszystko potrafi :)

Ta koleżanka juz wczoraj zaprosiła gości do siebie na wieczór.... Wiec może jednak nie jest jakoś tragicznie z nią.
    Może to przez to ze po prostu wpadli... Nie wiem jak bardzo chcieli dzidziusia na tym etapie...

Ja sie obudziłam i myśle co robic... Póki co banana z zamkniętymi oczami zjadłam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka wściekła na moja kosmetyczke;/
    Mam problem z wrastającym paznokciem w stopie, a ona minkę obcięła tak jak u rak zamiast prosto :/
    I żnow mnie boli.... Ja nie wiem gdzie ta dziewczyna sie uczyła!?!?!:/
    Chyba czas na zmiany...:/

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana i jadę do labu :)
    Udanego dziobka :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, no zainstalowali i działa, ale nerwów co nie miara.

Ksosiu - przykro mi z powodu paznokcia, to podstawowy błąd i kosmetyczka nie ma prawa takiego popełniać.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja z rana :)
    Ksosia ja tez mam problez z wrastajacym paznokciem najgorsze jest to ze on sam mi sie łamie na bokach. Kurde generalnie w ciazy ani paznokcie nie są lepsze ani włosy.
    Do tego wczoraj sobie na pół przecielam paznokcia u kciuka nożem wrrr.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja już nie śpię powoli ogarniam się bo czas odebrać auto.

Zastanawiam się gdzie Foxsik się podziewa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 07:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja
    Też myślałam o Foxiku i o Dzierzbie często.
    Angela my dziś jedziemy obejrzeć vw tylko tourana, wczoraj nam nie poszło zobaczymy jak będzie dzisiaj.
    Ja to bym chciała żeby moje paznokcie były takie jak w ciąży: twarde, bez plamek i rosną jak szalone a jeśli chodzi o włosy to jakoś nie widzę specjalnej różnicy.

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę o Foxiku czemu nic nie pisze, a zawsze aktywna...
    Dzierzba też by mogła skrobnąć ze 2 zdanka...

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was prośbę. Jakbyście gdzies w czeluściach internetow (bądź sieciówek) trafiły na ładne dziecece ubranko z motywem gruszki to dajcie znac prosze :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF to się pewnie szykuje do rozpakowania. Choć faktycznie bardzo brakuje tych jej kulinarno porządkowych opowieści.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie uśmiałam M dzis do mnie z rana przygotuj wszystko do torby do szpitala ja dziś ciebie spakuje

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe po co ci motyw gruszki :P ?

Witam się z rana :) dziś spalam jak zabita, oczywiście kilka razy siku ale ogólnie super wyspana:) ale to efekt wczorajszego zmęczenia - walczyłam wczoraj z lodowka i zamrażalnikiem który zamarzl nam w całości bo drzwiczki zostały niedomknięte :/ więc prawie 2 godz suszarką ogrzewałam żeby cokolwiek puściło.potem mycie itp. A po poludniu latałam z mężem załatwiać sprawy budowlane i zakupy. Bylam padnieta...bo niby nakaz leżenia...

Ajrin ja chwaliłam paznokcie do ok 28tc ze ładne twarde...i nagle łamliwe cienkie stały się :/ chyba Wiktorek podkrada mi z organizmu to co najlepsze bo włosy też jakieś matowe:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Witam i ja
    Też myślałam o Foxiku i o Dzierzbie często.
    Angela my dziś jedziemy obejrzeć vw tylko tourana, wczoraj nam nie poszło zobaczymy jak będzie dzisiaj.
    Ja to bym chciała żeby moje paznokcie były takie jak w ciąży: twarde, bez plamek i rosną jak szalone a jeśli chodzi o włosy to jakoś nie widzę specjalnej różnicy.
    trzymam w takim razie kciuki aby udało się znaleźć odpowiednie auto. A opcja 5 czy 7 osobowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ale sie uśmiałam M dzis do mnie z rana przygotuj wszystko do torby do szpitala ja dziś ciebie spakuje
    Co on Już Cię pakuje? Jeszcze masz czas :) No chyba że pozbyć się Ciebie chce ;)

AJrin lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podtrzymując temat włosów.
    Może te z Was, które już mają za sobą rewolucje hormonalną po porodzie mają jakiś sposób na te cholernie wypadające włosy ok 3-4 miesiąca po porodzie.
    Szczerze mówiąc ostatnio to moje główne zmartwienie. Po urodzeniu dziubka przy każdej kąpieli zbierałam tyle włosów, że mogłam sobie kota perskiego zbudować.
    Ostatnio gdzie trafiłam na link do artykułu o jakichś odżywkach siarkowych ale zgubiłam.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Tylko że u mnie szyjka już jest miękka i mamy rozwarcie.
    U mnie tak samo :) od 2 miesięcy prawie mam miękka, skrócona z małym rozwarciem i daje radę. W tym przecież dwa pobyty w szpotalu. Glowa do góry :)

Kurczę dzisiaj wizyta i żałuję że się na usg nie umowilam. Ciekawa jestem co tam u naszej małej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 08:34

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio położna na szkole rodzenia opieprzyla dziewczynę ze w 34tc jeszcze nie jest spakowana do szpitala bo od 32tc powinnyśmy wszystkie być spakowane...więc też juz jestem z 2 tyg spakowana ;)zwłaszcza ze ciągle mam skurcze, ale jak to położna stwierdziła nawet książkowej ciężarnej mogą na tym etapie nagle wody odejść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 08:35

AJrin lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela 5 osobowa.
    Sophia czytałam, że ta burza włosów w ciąży jest utrzymywana przez hormony, po porodzie zmienia się gospodarka hormonalna i te właśnie zachomikowane w ciąży włosy tak czy inaczej wypadną.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja
    później, bo po wczorajszych wrażeniach długo nie mogłam zasnąc i budzik przestawiłam o pół godz. Ale, mimo to, ledwo wstałam...kawunie popijam, ale dzis raczej będzie tylko jedna-zbraknie dnia na posilki :D
    mąz juz wraca ze słuzy, ogarnie na cmentarzu, potem musimy zalatwiać sprawy formalne(komunalka liczy sobie za wjazd na cmentarz firmy z nagrobkiem!!)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1805 1806 1807 1808 1809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ