WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySophia wrote:Dziewczyny, podtrzymując temat włosów.
Może te z Was, które już mają za sobą rewolucje hormonalną po porodzie mają jakiś sposób na te cholernie wypadające włosy ok 3-4 miesiąca po porodzie.
Szczerze mówiąc ostatnio to moje główne zmartwienie. Po urodzeniu dziubka przy każdej kąpieli zbierałam tyle włosów, że mogłam sobie kota perskiego zbudować.
Ostatnio gdzie trafiłam na link do artykułu o jakichś odżywkach siarkowych ale zgubiłam.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:U mnie tak samo
od 2 miesięcy prawie mam miękka, skrócona z małym rozwarciem i daje radę. W tym przecież dwa pobyty w szpotalu. Glowa do góry
Kurczę dzisiaj wizyta i żałuję że się na usg nie umowilam. Ciekawa jestem co tam u naszej małej -
nick nieaktualnyJa nie zauważyłam żeby mi mniej włosy wypadaly w ciąży. Na pewno u mnie przestały rosnąć. Myślałam że w ciąży nadgonie z długością a tu nic.
Ja miałam problem z wypadaniem włosów już przed ciążą i zdążyłam zrobić 6 zabiegów mezoterapii. Ostatni był na początku grudnia i potem miałam pójść w lutym. Szkoda że podczas karmienia piersią nie można bo bym poszła na 2-3 przypominające po porodzie, a tak muszę czekać co najmniej pół roku. Mam nadzieje że nie wylysieje do tego czasu -
Znam te teorię, że to co nie wypadło w ciąży wypadnie po ale ale...
Ja nigdy nie byłam tak łysa jak po ciąży i znam jeszcze kilka osób, które jak ja po ciąży wyglądały marnie. Zapewne wypada to co miałoby wypaść w czasie ciąży ale mi się robią jakieś mega zakola więc chciałabym to ograniczyć i stracić tylko tyle włosów ile muszę. -
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Hehe po co ci motyw gruszki
?
Powiedzmy ze pasuje do nazwiska
I wymyśliłam, ze chce ubranko z gruszka
Sa ładne materiały (np. http://www.belleparis.pl/pl/p/Tkanina-bawelniana-gruszki-kolorowe/1643), wiec moze jakies szycie na zamowienie
Ale tez nie wiem gdzie.
Takie ładne, ale jednak drogie
http://www.ittikid.com/collections/featured-items/products/blue-pear-organic-playsuit
Bede szukać. A jakbyście na cos wpadły przypadkiem to dajcie znac -
witam się w ostatnim dniu 34 tygodnia:) wczoraj chciałam poczytać ale zasnełam, poczym obudziałam się na siku i nie mogłam znaleźc pozycji do spania;/ ale jakoś się udało. dziś dzień luźniejszy.
Dziś rocznica ślubu, zamówiłam stolik na kolację, obawiam sie tylko bo ma byc jakaś wycieczka ale może nie będzie mega głośno.
a to my:)
od kilku dni próbuję wstawić zdjęcie z sesji ale są za duże i muszę się pobawić ale może dziś znajdę chwilę
Pirelka ja też myślałam zeby sobie zrobić fotoksiązkę właściwie to chciałam album ale nie znalazłam zeby ktoś robił tylko gotowe albumy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:19
Ulfenstein, kamciaelcia, Macioszczyczka, bisacz, Sabina, violett, mmargol, _izunia_, A_n_k_a_80, AJrin, marta258, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po dość ciężkim wieczorze z mężem...
Pracuje teraz po 12h i obiad spakowałam mu do pracy. Zawsze jak jedzie na delegacje coś sobie kupuje jeszcze, ale tym razem oczywiście nie. Wpadł do domu, zgarnął placki które zrobiłam i bez słowa poszedł na siłownie. Wraca i z krzykiem czy jest coś na kolacje. Ja powiedziałam, że zaraz zrobie coś dobrego. Obrażony poszedł się wykąpać. Ja coś tam zrobiłam - nawet tego nie ruszył i poszedł spać. Wkurwiłam się i dziś o 4.30 robiłam jeszcze jeden obiad i spakowałam mu dwa. Ma szczęście, że jak się obudził to mnie mocno przepraszał za wczoraj, bo jeszcze trzeci na siłę jadłby w domu.
Co do włosów to nie pamiętam czy z Filipem mi wypadały czy nie, ale chyba nie aż tak tragicznie. Na chwilę obecną nie wypadają mi w ogóle i mogę je myć raz na 5 dni mimo tego, że zawsze używam odżywek.
Mi lekarz powiedział, że Hania będzie raczej ważyła w granicach 3,5kg.Skali89 lubi tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki z labu
wszystko ok, jeszcze czekam na toxo. Cukrzycowe ok.
Morfo ok, mocz ok na szczęście bez białka i ketonow, hemoglobina 13,5.
Macioszczyczka, Skali89, bisacz, Sabina, sarcia123, mmargol, _izunia_, Bratek, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia jaka hemoglobina śliczna u mnie mi es iac temu11. Dziś też byłam słabo. Wyniki wieczorem. Posiew za 3 dni. W piątek wizyta.
A ja wczoraj spakowałam torby. Mogę jechać doszpitala.
Skurcze miewam rzadziej ale bardziej bolesne. Miesiączkowe bóle też, do tego krzyżowe. Najgorzej chodzić. Najgorzej leżeć. Brak Złotego środka.
Śliczne te wasze brzuszki, takie zgrabne. Nie to co mój, wisi w kroku...
Rzućcie pomysł na obiadek.
-
Ja wczoraj też robilam zdjęcie brzucholka
22 dni do poznania Piotrusia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/551e3b38c054.jpgmartta, Skali89, Sabina, bisacz, Pysiaczek89, violett, mmargol, _izunia_, Bratek, bbeczka91, A_n_k_a_80, AJrin, marta258, Anulka01, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySophia wrote:Znam te teorię, że to co nie wypadło w ciąży wypadnie po ale ale...
Ja nigdy nie byłam tak łysa jak po ciąży i znam jeszcze kilka osób, które jak ja po ciąży wyglądały marnie. Zapewne wypada to co miałoby wypaść w czasie ciąży ale mi się robią jakieś mega zakola więc chciałabym to ograniczyć i stracić tylko tyle włosów ile muszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:23
-
w pierwszej ciązy poszłam do fryzjera włosy podciąć z myślą, że po ciąży wypadaja. Fryzjerka mówiła, że nie zawsze tak jest, na szczęście jej slowa sie sprawdziły
teraz na poczatku ciązy wypadały, ale to raczej decydował ich stan, po obcięciu sa super, zobaczymy później -
Kamcia piękna piłeczka
Dziś znowu będzie gorąco, byłam w sklepie po ciastka bo koleżanka ma przyjść na kawę , chciałam ją poczestowac arbuzem ale mój zapomniał ze ktoś oprócz niego bo je bo otwieram lodówkę patrzę a tam pół arbuza w środek wbita łyżeczka i środek wyzarty i już inaczej nie zjesz te chłopy są okropnekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny