WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Ulfiku, u mnie gruszek od groma.... Tylko jak to teleportować?
Wiedziałam, że w Ameryce na pewno się znajdąBehemottka lubi tę wiadomość
-
Mały brzunio jak u mnie
Skali89 wrote:witam się w ostatnim dniu 34 tygodnia:) wczoraj chciałam poczytać ale zasnełam, poczym obudziałam się na siku i nie mogłam znaleźc pozycji do spania;/ ale jakoś się udało. dziś dzień luźniejszy.
Dziś rocznica ślubu, zamówiłam stolik na kolację, obawiam sie tylko bo ma byc jakaś wycieczka ale może nie będzie mega głośno.
a to my:)
[
od kilku dni próbuję wstawić zdjęcie z sesji ale są za duże i muszę się pobawić ale może dziś znajdę chwilę
Pirelka ja też myślałam zeby sobie zrobić fotoksiązkę właściwie to chciałam album ale nie znalazłam zeby ktoś robił tylko gotowe albumy ...
-
Wróciłam
ja to zawsze mam nerwa, jak wydam za dużo pieniędzy
po prostu uwielbiam zakupy w rossmanniea tylko drobiazgi(farba do wlosów, kosmetyczka, szczotka do zebów i mm...), nawet smoczkow lovi 0+ nigdzie nie ma, kupilam zatem buteleczkę. Rachunek 270zł
jak mi miło
wjazd na cmentarz+ postój 115złmilutko
i mam mały problem...nadal mysle nad tym hyalobarrier gel...musze myśleć skoro apteki podały mi cenę 640 zł oraz 800 zł (ładna rozbiezność)
ale jest inny problem-żel jest na czarnej liście, tzn w hurtowniach braktoż teraz mi sie problem zrobił: ani jeszcze decyzji nie podjęłam, a go nawet nie moge kupić! ten tańszy nawet w hurtowniach sie na liście leków nie wyswietla
przemiła pani w naszej aptece zaproponowała poszukiwania w Gorzowie (a będe tam na usg w poniedziałek)-w dwóch sieciach aptek
nawet chyba jestem zła, ze na taki problem trafiam
pozostaje mi szukac apteki, której hurtownia akurat żel ma...
a co do ktg-mam w czwratek rano w poradni gin -
Musiałam skoczyc szybko do rossmanna i apteki po reszte brakujących pierdołek do torby szpitalnej i chyba już wszystko mam. Jedyny problem to z recznikami mam same jasne w domu i to tak jasno białe wiec sie zastanawiam czy nie kupić jakiś ciemnych byle jakich. Bo moje to grube, że pół torby zajmą.
-
nick nieaktualny
-
A i jeszcze zamówiłam koszule do porodu taka co można fajnie odpiąć na kangurowanie. Planowałam rodzic w byle czym ale w ramach pozytywnego podejścia do sn i lepszego samopoczucia niestety, moj typ tak ma, że jak w byle czym to i czuje się jak lump.
Zakupiłam taką z kompletem szlafrok bo u mnie z tym kiepsko.
http://allegro.pl/sliczny-komplet-koszula-ciazowa-szlafrok-xl-xxl-i6251976950.html
-
nick nieaktualnyOgolem mi polozna mowila ze na ktg sie chodzi jak cos sie dzieje a jak ciaza przebiega prwidlowo to sie przychodzi w 38 tc, bo wczesniej nie ma potrzeby, dlatego ja tam sie nie stesuje tym lezenie 30 minut w niewygodnej pozycji pod pasami to wcale nic przyjemnefo tak naprawde
wystarczymse caly porod sn ma sie to na brzuchu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja generalnie mam 4 koszule ta bedzie piąta
Ale obawiam sie ze bedzie ze mnie sie lało wiec wole miec zapas dwie kupilam po 25 zlotych wiec zaden majątek.
Wczoraj była dyskusja o spiworkach do fotelika ja ne planowalam zakupić gdyż slyszalam opinie, że nawet te zakladane pod pasy to zawsze dodatkowa warstwa i ryzyko zlego przypiecia.
No ale właśnie teściowa zakupila wczoraj
Zobaczymy czy bedziemy korzystać jak cos to jest.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fde298c88273.jpg -
w pierwszej ciązy ktg miałam jakoś od 30tc-na szkole rodzenia
zawsze byłam pierwsza do ktg, podczas słuchania lezałam sobie podpieta
i oprócz tego przed wizytami u gin jakos ze 3 razy było ktg
u kolezanki własnie ktg pokazało , ze rodziona nic nie czuła, a musiała juz pedem jechać do naszego szpitala, bo miała mieć cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć. Ja byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia i mogę spokojnie chodzić na ktg od 35 tyg
wystarczy, że zadzwonię do położnej i się umówię.
Od kilku dni bolą mnie krzyże tak miesiączkowo i czuję kłucie w dole brzucha, dzięki bogu jutro wizyta, bo nerwy mnie zżerają. U mnie dopiero 32 tydzień, a Wy już znacie daty cc ;)zazdroszczę, bo ostatnio wpadłam chyba w jakieś załamanie.
przyznam, żę mam już dosyć, jestem zmęczona, boli wszystko, sił brak na cokolwiek. Mąż mnie tak niemiłosiernie wkurza a tu jeszcze 53 dni do tp. Może jeszcze jakoś szybciej by zleciało gdyby nie ta moja niemoc, od tygodnia tylko leżę, nawet nie mam siły gotować ;(
A jeśli chodzi o koszule to mam 3.
2 odpinane po bokach a jedną z dekoldem na krzyż, ale wkurzyłam się, bo te 2 są sztuczne, a Pani w aukcji zapewniała, że to czysta bawełna. Kosztowały śmieszne pieniądze i nawet nie chce mi się kłócić i odsyłać, muszę znaleźć jeszcze jakąś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:02