WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Kamcia piękna piłeczka
Dziś znowu będzie gorąco, byłam w sklepie po ciastka bo koleżanka ma przyjść na kawę , chciałam ją poczestowac arbuzem ale mój zapomniał ze ktoś oprócz niego bo je bo otwieram lodówkę patrzę a tam pół arbuza w środek wbita łyżeczka i środek wyzarty i już inaczej nie zjesz te chłopy są okropneSkali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeej dziewczyny
ja wstalam godzine temu, wczesniej po 5 oczywiscie siusiu o dziwo z zasnieciem problemu nie mialam ! Zjadlam musli z mlekiem ale nadal jestem glodna
ja dzis na obiad robie zurek walsie parze biala kielbase i za chwile wstawie wywar na zuper, a moj maz pojedsie po chlebki do piekarni, dodatkowo skocze do marketu po cwiartki zkurczaka bo chodzi za mna j0od wczoraj jakis kawalek miesa
A jakie dzis mialam erosomonistyczne sny hahah chyba dlatego tak dobrze mi sie spalo -
nick nieaktualnyTeż sie witam
Behemotka, ja przez osstatnie kilka miesiecy musialam pilnowac naszych specjalistow podczas remontow i rozumiem Cie doskonale
Gdyby nie brzuszek to czesc rzeczy wolalabym zrobic sama :p
U nas dzis znowu upal, nic mi sie nie chce, jakos tak leniwie jest.
Jak czesto Wasze maluchy maja czkawke? Bo moj maly to tak srednio 2-3 razy dziennie, z czego raz sie zdarza w nocy lub nad ranem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Co on Już Cię pakuje? Jeszcze masz czas
No chyba że pozbyć się Ciebie chce
Wogole to nie chcial sie zgodzić na wyjazd ale ja sie dobrze czuje pozatym troche odpoczynku nad jeziorem sie przyda a i warunki tam są super.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:A wiecie, ze ja jeszcze nie mialam ktg? Nie wiem czy to standard, jutro mam wizyte i sie dowiem wszystkiego.
-
Skali ale słodki brzusio
Angela powodzenia, oby szybko poszło
Odebrałam toxo i ufff ujemne
A to standardowo my w dzień przed zakończeniem kolejnego pełnego tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cca636bdaeb.jpgSkali89, bbeczka91, Bratek, bisacz, mmargol, martta, A_n_k_a_80, Sabina, _izunia_, Anulka01 lubią tę wiadomość