X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Kamcia piękna piłeczka :)
    Dziś znowu będzie gorąco, byłam w sklepie po ciastka bo koleżanka ma przyjść na kawę , chciałam ją poczestowac arbuzem ale mój zapomniał ze ktoś oprócz niego bo je bo otwieram lodówkę patrzę a tam pół arbuza w środek wbita łyżeczka i środek wyzarty i już inaczej nie zjesz te chłopy są okropne
    Normalnie jakbym czytała o swoim mężu, zawsze proszę żeby pociął w tójkąty to nie, zostawia w lodówce arbuzową łódkę z masztem w postaci łyżki :)

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak ja dziś na szybki obiad zrobiłam już barszcz biały a w lodówce mam jeszcze mój ukochany gotowany kalafior.

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Mam do Was prośbę. Jakbyście gdzies w czeluściach internetow (bądź sieciówek) trafiły na ładne dziecece ubranko z motywem gruszki to dajcie znac prosze :)

Ulfiku, u mnie gruszek od groma.... Tylko jak to teleportować?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej dziewczyny :) ja wstalam godzine temu, wczesniej po 5 oczywiscie siusiu o dziwo z zasnieciem problemu nie mialam ! Zjadlam musli z mlekiem ale nadal jestem glodna o.O

ja dzis na obiad robie zurek walsie parze biala kielbase i za chwile wstawie wywar na zuper, a moj maz pojedsie po chlebki do piekarni, dodatkowo skocze do marketu po cwiartki zkurczaka bo chodzi za mna j0od wczoraj jakis kawalek miesa :)

A jakie dzis mialam erosomonistyczne sny hahah chyba dlatego tak dobrze mi sie spalo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sie witam :)
    Behemotka, ja przez osstatnie kilka miesiecy musialam pilnowac naszych specjalistow podczas remontow i rozumiem Cie doskonale :)
    Gdyby nie brzuszek to czesc rzeczy wolalabym zrobic sama :p

U nas dzis znowu upal, nic mi sie nie chce, jakos tak leniwie jest.

Jak czesto Wasze maluchy maja czkawke? Bo moj maly to tak srednio 2-3 razy dziennie, z czego raz sie zdarza w nocy lub nad ranem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak zupelnie zbocze z tematu, polecicie jakis bank z dobrym kontem wspolnym, takim malzenskim?
    Bo musimy zmienic bank i tak sie rozgladam powoli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy z mezem 4 lata w alior banku i jestesmy bardzo zadowoleni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też ma czkawkę ze 3 razy dziennie, dziś czkał chyba z 10 minut z samego rana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mojej to co czkawka czesciej wystepuje, powiedzialabym 5-6 razy dziennie. wlasnie ma teraz :D i zazwyczaj rano po obudzeniu i tez na wieczor

• AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Co on Już Cię pakuje? Jeszcze masz czas :) No chyba że pozbyć się Ciebie chce ;)
    Angela bo w weekend jedziemy 300 km do znajomych nad jezioro warunkiem wyjazdu M postawil spakowana torba, ktora jedzie z nami ;) Wogole to nie chcial sie zgodzić na wyjazd ale ja sie dobrze czuje pozatym troche odpoczynku nad jeziorem sie przyda a i warunki tam są super.

Sabina lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechałam do szpitala aby zapisać się na cc no i kurde muszę tu odbyć wizytę I ktg a przede mną 6 pacjentek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avha, czyli czkawka jest normalna :) bo juz zaczelam myslec, ze tylko moj Jaś tak czesto ja ma :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mała ma czkawkę średnio 2-3 razy na dobę, ale tak silną, ze całym ciałem czka;D

Ja pierwsze ktg mam 11 sierpnia. Czeka mnie 2 lub 3 godzinne czekanie w poczekalni

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, fajnie, ze bedzie wizyta, szkoda tylko, ze tyle osob. Moze zajmij kolejke i do jakiegos kiosku skocz po cos do przekaszenia i poczytania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, ze ja jeszcze nie mialam ktg? Nie wiem czy to standard, jutro mam wizyte i sie dowiem wszystkiego.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po kawusi i zaraz zaczynam pakowanie toreb nie wiem jak ja to ogarne później muszę do galerii skoczyć bo ccc mi naprawulo buty i przy okazji kupię coś mężowi tylko nie wiem co :p

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Angela, fajnie, ze bedzie wizyta, szkoda tylko, ze tyle osob. Moze zajmij kolejke i do jakiegos kiosku skocz po cos do przekaszenia i poczytania?
    Na szczęście jest automat w ostateczności bufet.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A wiecie, ze ja jeszcze nie mialam ktg? Nie wiem czy to standard, jutro mam wizyte i sie dowiem wszystkiego.
    Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to ktg w szpitalu robia w terminie porodu wcześniej nie ma potrzeby. Oczywiście to od szpitala zależy i lekarza bo nie którzy od 36 robią

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali ale słodki brzusio :)
    Angela powodzenia, oby szybko poszło
    Odebrałam toxo i ufff ujemne :)

A to standardowo my w dzień przed zakończeniem kolejnego pełnego tygodnia :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cca636bdaeb.jpg

Skali89, bbeczka91, Bratek, bisacz, mmargol, martta, A_n_k_a_80, Sabina, _izunia_, Anulka01 lubią tę wiadomość

‹‹ 1807 1808 1809 1810 1811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ