X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Kamcia piękna piłeczka :)
    Dziś znowu będzie gorąco, byłam w sklepie po ciastka bo koleżanka ma przyjść na kawę , chciałam ją poczestowac arbuzem ale mój zapomniał ze ktoś oprócz niego bo je bo otwieram lodówkę patrzę a tam pół arbuza w środek wbita łyżeczka i środek wyzarty i już inaczej nie zjesz te chłopy są okropne
    Normalnie jakbym czytała o swoim mężu, zawsze proszę żeby pociął w tójkąty to nie, zostawia w lodówce arbuzową łódkę z masztem w postaci łyżki :)

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak ja dziś na szybki obiad zrobiłam już barszcz biały a w lodówce mam jeszcze mój ukochany gotowany kalafior.

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Mam do Was prośbę. Jakbyście gdzies w czeluściach internetow (bądź sieciówek) trafiły na ładne dziecece ubranko z motywem gruszki to dajcie znac prosze :)

Ulfiku, u mnie gruszek od groma.... Tylko jak to teleportować?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej dziewczyny :) ja wstalam godzine temu, wczesniej po 5 oczywiscie siusiu o dziwo z zasnieciem problemu nie mialam ! Zjadlam musli z mlekiem ale nadal jestem glodna o.O

ja dzis na obiad robie zurek walsie parze biala kielbase i za chwile wstawie wywar na zuper, a moj maz pojedsie po chlebki do piekarni, dodatkowo skocze do marketu po cwiartki zkurczaka bo chodzi za mna j0od wczoraj jakis kawalek miesa :)

A jakie dzis mialam erosomonistyczne sny hahah chyba dlatego tak dobrze mi sie spalo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sie witam :)
    Behemotka, ja przez osstatnie kilka miesiecy musialam pilnowac naszych specjalistow podczas remontow i rozumiem Cie doskonale :)
    Gdyby nie brzuszek to czesc rzeczy wolalabym zrobic sama :p

U nas dzis znowu upal, nic mi sie nie chce, jakos tak leniwie jest.

Jak czesto Wasze maluchy maja czkawke? Bo moj maly to tak srednio 2-3 razy dziennie, z czego raz sie zdarza w nocy lub nad ranem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak zupelnie zbocze z tematu, polecicie jakis bank z dobrym kontem wspolnym, takim malzenskim?
    Bo musimy zmienic bank i tak sie rozgladam powoli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy z mezem 4 lata w alior banku i jestesmy bardzo zadowoleni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też ma czkawkę ze 3 razy dziennie, dziś czkał chyba z 10 minut z samego rana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mojej to co czkawka czesciej wystepuje, powiedzialabym 5-6 razy dziennie. wlasnie ma teraz :D i zazwyczaj rano po obudzeniu i tez na wieczor

• AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Co on Już Cię pakuje? Jeszcze masz czas :) No chyba że pozbyć się Ciebie chce ;)
    Angela bo w weekend jedziemy 300 km do znajomych nad jezioro warunkiem wyjazdu M postawil spakowana torba, ktora jedzie z nami ;) Wogole to nie chcial sie zgodzić na wyjazd ale ja sie dobrze czuje pozatym troche odpoczynku nad jeziorem sie przyda a i warunki tam są super.

Sabina lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechałam do szpitala aby zapisać się na cc no i kurde muszę tu odbyć wizytę I ktg a przede mną 6 pacjentek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avha, czyli czkawka jest normalna :) bo juz zaczelam myslec, ze tylko moj Jaś tak czesto ja ma :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mała ma czkawkę średnio 2-3 razy na dobę, ale tak silną, ze całym ciałem czka;D

Ja pierwsze ktg mam 11 sierpnia. Czeka mnie 2 lub 3 godzinne czekanie w poczekalni

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, fajnie, ze bedzie wizyta, szkoda tylko, ze tyle osob. Moze zajmij kolejke i do jakiegos kiosku skocz po cos do przekaszenia i poczytania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, ze ja jeszcze nie mialam ktg? Nie wiem czy to standard, jutro mam wizyte i sie dowiem wszystkiego.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po kawusi i zaraz zaczynam pakowanie toreb nie wiem jak ja to ogarne później muszę do galerii skoczyć bo ccc mi naprawulo buty i przy okazji kupię coś mężowi tylko nie wiem co :p

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Angela, fajnie, ze bedzie wizyta, szkoda tylko, ze tyle osob. Moze zajmij kolejke i do jakiegos kiosku skocz po cos do przekaszenia i poczytania?
    Na szczęście jest automat w ostateczności bufet.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A wiecie, ze ja jeszcze nie mialam ktg? Nie wiem czy to standard, jutro mam wizyte i sie dowiem wszystkiego.
    Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to ktg w szpitalu robia w terminie porodu wcześniej nie ma potrzeby. Oczywiście to od szpitala zależy i lekarza bo nie którzy od 36 robią

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali ale słodki brzusio :)
    Angela powodzenia, oby szybko poszło
    Odebrałam toxo i ufff ujemne :)

A to standardowo my w dzień przed zakończeniem kolejnego pełnego tygodnia :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cca636bdaeb.jpg

Skali89, bbeczka91, Bratek, bisacz, mmargol, martta, A_n_k_a_80, Sabina, _izunia_, Anulka01 lubią tę wiadomość

‹‹ 1807 1808 1809 1810 1811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ