WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Lrf jakaś nieudana ta Twoja położna, ciekawe czy mogłabyś ją jeszcze zmienić.
Kamcia to super ktg, ja jeszcze nie miałam, ale od 38tc mam za free w szkole, więc wtedy się wybiorę.
Ja pewnie gdybym miała cc też bym się na taki żel zdecydowała.
dylematy sa przez cene
a ja nie wiem, czy mam tendencje do zrostów...one sa po prostu w srodku, i jak mnie otworzą, to sie wszystko okaże...ale chce o siebie zadbać żeby ładnie było do trzeciej cesarki...czy pomoze? nikt nie da gwarancji...na pewno nie zaszkodzi...kasa? dzis jest, jutro nie ma...PZU mi tyle da za urodzenie Piotrusia
czy za pierwszym razem bym wzieła? raczej nie...bo człowiek wtedy inaczej o zyciu myslał... -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ja już po obchodzie, jutro USG z kontrolą AFI i biometria Liwki
Mmargol Twój doktorek sam robił obchód, fajny lekarz i można o wszystko wypytać
Dokladnie, on zawsze chetnie odpowiada i rozwija temat jak o cos sie pyta. Ja go sobie bardzo chwale a i wizyty ma tanie w porownaniu do innych wiec same plusy
Ci lekarze maja jakies harmonogramy dyzurow czy co tydzien tak samo? Bo myslalam, ze codziennie inny lekarz jest
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:dylematy sa przez cene
a ja nie wiem, czy mam tendencje do zrostów...one sa po prostu w srodku, i jak mnie otworzą, to sie wszystko okaże...ale chce o siebie zadbać żeby ładnie było do trzeciej cesarki...czy pomoze? nikt nie da gwarancji...na pewno nie zaszkodzi...kasa? dzis jest, jutro nie ma...PZU mi tyle da za urodzenie Piotrusia
czy za pierwszym razem bym wzieła? raczej nie...bo człowiek wtedy inaczej o zyciu myslał... -
Angela89 wrote:zrosty można zaobserwować przez Usg. Ja przed staraniami miałam dokładne Usg blizny aby być pewnym że wszystko jest ok
lekarze twierdzą ze na usg nie wszystko widać...można blizne ocenić, ale to, co pod nią np na jelitach, juz nie -
nick nieaktualnyWitam po śniadanku
Magdziulla Ty się martwisz, że Karinka wagowo szybuje w górę a ja, że mój bąbel spowolnił, tak źle i tak niedobrze
Ja wstałam o 9 ale po piątej miałam kryzys bezsenności, pies sąsiadów chyba oszalał bo darł się jak opętany i w końcu musiałam się wynieść do salonu gdzie mniej słychać, niedawno skończył koncert.
Foxiku chyba czeka was pierwszy choć przymusowy spacer.
Agatia, Sabina i Żabcia samych dobrych wiadomości w szpitalu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i może inne dziewczyny wiedza, jaką metode cięcia cesarskiego zastosowali u was lekarze????
moze to też ma znaczenie w gojeniu???ale nie spytam przecież o to lekarza na wizycie, bo znów powie, ze za duzo w necie czyatam(a ja właśnie nie czytam i nie wiem)
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
nie mam pojecia jaka metoda standardowo robi sie w Polsce cc...tzn jest duzo metod, ale jaka dominuje, to nie wiem
wiem tylko jaką u mnie zastosowali (z wypisu)
a u ciebie? -
Angela89 wrote:Wiadomo jakbym miała mieć 3 cc też bym rozważala żel.
moja mama miała zrosty, ale i duzo operacji na brzuch...ciąza pozamaciczna, skret kiszek 2 x, potem operacje ginekologiczne przy raku...
650 zł to duzo
ale zrobie co w mojej mocy żeby było lep[iej, a jak będzie, to wyjdzie po latach -
nick nieaktualnyBisacz już się nie martwię, bo teraz jak porównałam moją ilość wód do Waszych to myślę, że może urodzę wcześniej i Mała będzie dopasowana do wymiarów mamy:)
A ja już dawno nie miałam pobudki w nocy, cudowne to jest, oczywiście poza siusiu, no ale aż tyle nie wymagam.
A pies to tak bez powodu chyba nie szczekał, może ktoś tam się kręcił, albo kot. -
nick nieaktualny