WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej z rana!
Czekam na śniadanko po euthyroxie.
Ksosiu jak powiedziałam wczoraj mamie, że jeszcze 2 tygodnie i będę myć okna to dostałam taką reprymendę, że myślałam, że nie skończy mówić, jak ja mogę to dziecku zrobić.
W ogóle czasami dla przyszłych dziadków tj moich i męża rodziców czuję się jak inkubator. Też tak macie? Mój teść to w ogóle już do mnie nie mówi po imieniu tylko - Karinka, jak ktoś mi coś daje do jedzenia to zawsze - dla Karinki, moja mama przejmuje się dolegliwościami do momentu, gdy nie powiem, że Małej to nie zagraża. Dla mnie też Mała jest najważniejsza, ale oni tyle czekali na wnuka( 60 lat) że mnie już nie ma.
U Was tez tak?
Agatia jak wyliczyłam jej średni przyrost od usg do usg tp wychodzi na termin ponad 3850g. Ja mam 159cm i przed ważyłam 48kg, więc patrzę pod tym kątem, no i dr mówił, że będzie duża.
No ale urodzę, po prostu zaczęłam się tego bać, wcześniej nie bałam się porodu.
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Silny chłopak skoro już się tak wierci.
-
nick nieaktualnyMi przy takim liczeniu wychodzi 3,5 kg. Czyli mniejsza troszkę niż Filip. Ale nie wiadomo czy nie spowolniła lub przyspieszyła.
Ja lubię rozwiązywać sudoku, ale ostatnio ze średnim sobie nie radzę... A rozwiązywałam trudne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 08:49
-
nick nieaktualny
-
Ja już po sniadanku i zaraz idę ogarniac wiadome tereny do lekarza :)a potem idę w odwiedziny do malutkiej kruszynki
Dziś komoda będzie pomalowana w całości wczoraj mąż już mnie pytał kiedy to się w końcu skończy hehe a tu jeszcze dekoracje ale już ostatnia prosta oczywiście miałam nie robić pokoju nie malować np mieszkanie wynajmowane no ale chyba hormony silniejsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ostatnio na usg lekarka przewodywala na 40 tydzień wagę 3900, ale my tyle nie dotrwamy coś czuję.
Sabinka współczuję tej kroplowki, mi się tak ręce trzesly że nie mogłam normalnie zjeść śniadaniaale najważniejsze że działa na brzuszek
A szyjke Ci badali? Trzyma się?
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Cześć Brzuchatki
jestem głodna, Tomek w brzuchu woła jeść, syn też jest głodny wiec jak sie nakarmimy to Was nadrobię
Powiem Wam ze ciężko ogarnac kto jest kim na fb. To trudne ćwiczenie dla ciezarnego mózgu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA czy ilość AFI jest dobrym zwiastunem zb!zbliżającego się lub nie porodu?
Kamcia mam pytanie serduszkowe. Lekarz ciut zaniepokoił się serduszkiem biło 159 pytał czy jestem zdenerwowana, a naprawdę nie byłam. Czy to bardzo źle?
Sabinka ja nigdy kroplówki nie miałam, ale trzymaj się, na pewno Ci pomogą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny