WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarta258 wrote:Dziewczyny, czy macie albo kupujecie poduszkę do karmienia?
Bo ostatnio mnie naszło żeby kupić, bo przy karmieniu pewnie będzie wygodniej z taką poduszką dziecku i mnie dla rąk i kręgosłupa. W internecie szukałam i dobre opinie mają fasolki motherhood i się zastanawiam czy to dobry wybór. -
nick nieaktualnymarta258 wrote:Dziewczyny, czy macie albo kupujecie poduszkę do karmienia?
Bo ostatnio mnie naszło żeby kupić, bo przy karmieniu pewnie będzie wygodniej z taką poduszką dziecku i mnie dla rąk i kręgosłupa. W internecie szukałam i dobre opinie mają fasolki motherhood i się zastanawiam czy to dobry wybór. -
nick nieaktualnySarcia ja to jestem taki typ co lubi wszystko wiedziec i dzialac wedlug planu, a niestety nie wszystko mozna przewidziec i to mnie stesuje
Angela fajny gest, milo ze maz tak wspiera i docenia
Ja z moimi tesciami na szczescie problemow nie mam, bardzo ich lubie, mieszkaja kawalek od nas, wiec tez nie mamy kontaktu na zywo na codzien.
Po porodzie raczej w szpitalu odwiedzi mnie tylko maz, pozniej jak juz bedziemy w domu przyjedzie rodzinka.
Troche dzis posprzatalam i jestem wymeczona, ale chyba cos jeszcze upieke, bo slodkiego mi sie chce
-
nick nieaktualny
-
Angela śliczny bukiecik
Strażaczka też mam niedobór białka, leżę w szpitalu i we wtorek cc.
Był u mnie synek godzinę, teraz pojechał z babcią do domku, a jutro znowu na działkę jedzie. Łza mi się w oku zakręciła, ale byłam twarda i nie płakałamTęsknię okropnie
nawet mój ex na chwilę przyszedł z moją mamą, nie bardzo wiem po co...
-
nick nieaktualnyJa tez mam niewielki niedbor bialka, ale moj lekarz sie tym nie przejmuje. U Was wprowadzono jakies zalecenia?
Agatia, wyobrazam sobie jak musi byc ciezko, ale juz niedlugo, dobrze ze termin przyjscia Liwki na swiat niedaleko
A ex, hmm moze cos do niego dociera? -
Ksosia wrote:Angela kochany maz...
Ja wróciłam od mamy i biorę sie sa ograbianie... Pytanie brzmi... Jak sie zabezpieczanie przed chemia do sprzątania... Same rękawiczki czy cos jeszcze? -
Violett
Ja mam zalecenie pić dużo 4l, jeść dużo białka - na diecie szpitalnej to jest go bardzo dużo ha ha hano i spadły mi albuminy i dla tego też chcą wcześniej ciąć.
Co do ex to wątpię czy coś dociera, zresztą zamieniłam z nim raptem 2 zdania o szczepieniu. Nie mam z nim o czym gadać. Nawet nie zapytał jak się czuję. Szkoda gadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 17:52
-
Ja czekam na telefon poloznejbo chyba mam jakąś infekcje myślałam że ten śluz to jakiś jedno urazowo ale doszło pieczenie a dopiero we wtorek gdzieś można się dostać dobrze ze ona pracuje w szpitalu ma nocke to może jakiś lekarz z oddziału mnie zbada
-
Ja tez mam poduche z motherhood do spania i do karmieniaja mialam to szczęście, ze dostalam po bratowej z dodatkowa poszewka na obie
Agatia jak ja ciebie kobieto podziwiam to nie masz pojęcia nie dosc, ze szpital brak mlodego a do tego ex sorry ale popierdzielony a w tobie taka siła.
A moj M zabral mnie na kolacje po rybachfakt przeglodzil mnie na maksa do 17 o kanapce i batonie ale za to prawdziwa restauracja w nagrodę
Ja w tej ciąży musze przyznać, ze mam syndrom nie marudzenia tzn czasem wam sie wyzale ale ogolnie nic do M nie marudze jakoś tak mam anielska cierpliwość. -
nick nieaktualnya my skonczylismy z mezem prace na dzisiaj, nowy stol stoi panele w wiekszej czesci polozone, dumna jestem z niego sie napracowal pieknie wyglada wsyztsko:)
teraz skonczylm odkurzac bo wszedzie wiaodmo milion smieci, i za chwile jedziemy corke podrzucic tesciom i idziemy na bilarda ze znajomymi taki maly reset
Strazaczka wpsolczuje przezyc, oby teraz bylo tylko lepiej!
Agatia , moze Twoj ex sie zjawil bo chce ci na kleczkach blagac o wybaczenie tylko nie wie jak sie za to zabrac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny doradzcie, leżąc poczułam że mi coś cieknie, myślałam że śluz, wstałam szybko i jeszcze raz troszkę, wyglądało jak woda, bez zapachu, zalało mi wkładkę, ale nic nie przeciekło.
Trochę się przestraszyłam i nie wiem czy to mogą być wody ?? -
nick nieaktualnypirelka wrote:Dziewczyny doradzcie, leżąc poczułam że mi coś cieknie, myślałam że śluz, wstałam szybko i jeszcze raz troszkę, wyglądało jak woda, bez zapachu, zalało mi wkładkę, ale nic nie przeciekło.
nick nieaktualnypirelka wrote:Dziewczyny doradzcie, leżąc poczułam że mi coś cieknie, myślałam że śluz, wstałam szybko i jeszcze raz troszkę, wyglądało jak woda, bez zapachu, zalało mi wkładkę, ale nic nie przeciekło.
Trochę się przestraszyłam i nie wiem czy to mogą być wody ??
Pirelko spokojnie.ja mam takie uplawy? Ale z rana czasami białawe ale wodniste bardzo
Wody plodowe mi odeszły jak rodziłam córkę i to było hlusniecie jak wstalam i nacisk do WC na siku
Ale oczywiście nie mamy pewności że to sa wody czy uplawy.
Pozostaje obserwacja siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 19:35
-
nick nieaktualny