WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka, coś tam jest, ale póki co bardziej liczę na małego ssaka, bo on chyba lepiej ciągnie od mojego laktatora
ze snem też jest coraz lepiej, boję się tylko że podczas nocnego karmienia zasnę i Młodego na podłogę opuszczę
do fryzjera chyba pójdę przed chrzcinami Filipa -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Anulka, coś tam jest, ale póki co bardziej liczę na małego ssaka, bo on chyba lepiej ciągnie od mojego laktatora
ze snem też jest coraz lepiej, boję się tylko że podczas nocnego karmienia zasnę i Młodego na podłogę opuszczę
do fryzjera chyba pójdę przed chrzcinami Filipa
A staniki 75a do karmienia na pewno ma HM w swojej ofercieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 21:52
-
Mi powyskakiwalo pełno pieprzykow na szyji ale to już od początku ciąży.
Byłam u lekarza mam jakąś infekcje ale nie mógł mi dac recepty ze szpitala więc we wtorek mój musi mnie zbadać koniecznie dał mi coś bez recepty. No i muszę leżeć a do Krakowa wracać w pozycji pollezacej jak nie chce urodzić wczesniaka.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wyszłam właśnie z wanny i zauważyłam, że całą górną część brzucha mam obsypaną. Wysypka jest drobna i czerwona. Brzuch swędział mnie od wczoraj w tych miejscach, ale zrzuciłam to na rozciągającą się skórę. Dziś też swędział, ale dopiero podczas kąpieli to zauważyłam ;(
Dodam, że nie zmieniłam kosmetyków ani proszków, uczuleń nie mam żadnych.
Kurcze co to może być?
-
violett wrote:Bierzecie kapiele w jakims plynie zapachowym do kapania, czy w ciazy nie bardzo?
-
inzynierka wrote:Dziewczyny, wyszłam właśnie z wanny i zauważyłam, że całą górną część brzucha mam obsypaną. Wysypka jest drobna i czerwona. Brzuch swędział mnie od wczoraj w tych miejscach, ale zrzuciłam to na rozciągającą się skórę. Dziś też swędział, ale dopiero podczas kąpieli to zauważyłam ;(
Dodam, że nie zmieniłam kosmetyków ani proszków, uczuleń nie mam żadnych.
Kurcze co to może być? -
nick nieaktualny
-
Ja męża będę oddzielala od młodego poduszką. A jak będzie jadł z drugiej strony to nasz łóżko będę jego lozeczkiem zastawiala żeby nie spadl (specjalnie na tę okazję montujemy kółka w łóżeczku żeby się latwo przysuwalo jedną ręką). a ze mną problemu nie bedziś bo mam bardzo lekki sen. Ale rzecZywiście jeśli twardo śpisz to może być problem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:posmarowałam, ale dalej swędzi ;/ zawsze się coś musi przyplątać ;/
zobaczymy, wypiję wapno i rano sprawdzę sytuację. Chybs, że dodrapię się do samej macicy :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka wspolczuje i trzymam kciuki, zeby zadne paskudztwo sie nie przypaletalo!
Angela piekne kwiatki, tez lubie dostawac, ale u nas to rzadkosc i tylko z okazji jakiejs
Co do poduszki do karmienia kupilam sobie z polecenia w motherhood o ktorej juz pisalyscie, jest bardzo fajne i mysle ze bedzie super sluzyc - marta mam kupon rabatowy, jak chcesz to priv
A ja sie pochwale, ze na podsumowanie tego dnia maz zabral mnie do kina
To chyba ostatnie takie wyjscienie da sie ukryc, ze wysiedziec juz nie latwo, zwlaszcza jak mala bierze czynny udzial w filmie
Przed kinem kupilismy w koncu wanienkechyba juz wszystko mam
Tylko tą nieszczesna torbe do szpitala musze dopakowac
Anulka a na jakim filmie Wy byliscie? -
nick nieaktualnyOoo, zaginal moj post.
To dam sobie spokoj z kapiela w pianie, nie ma co ryzykowac, jeszcze troche czasu i bedzie moznajak maluch mame wypusci
Inzynierka wspolczuje, mnie brzuch swedzi od kilku dni, smaruje sie Bio Oil i pomaga, choc nie zawsze.
Skali lez w takim razie, ale kurcze jak jest takie duze ryzyko porodu to szkoda, ze Cie na oddziale nie zatrzymali dla swietego spokoju.
Oby bylo dobrze, trzymaj sie! -
nick nieaktualnyJa tez mam poduszke z motherhood, ale ta cebuszke do spania. Bede probowac w niej karmic, ale zobacze jak sie spisze, bo jest duza. Jak cos to dokupie mniejsza.
Co do wanienki to ja kupilam taka z Ikei i ona nie ma stelaza i teraz nie moge znalezc zadnego, ktory by do niej pasowal. I nie wiem co z tym fantem zrobic. -
Od którego miesiąca sie przydaje mata edukacyjna?
Można kłaść miesięcznego dzieciaka na tym?
Bo na kilka chwil do bujaczka chyba juz można?
A jak nie to wtedy jest albo w łóżeczku albo na rękach? Cały dzien?
My mamy najzwyklejsza wanienkę. Bez stelaża bo ten zajmuje duzo miejsca.
Stawiać bedziemy na stole.
Taki jest planzobaczymy co z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 22:32
-
Violett ja stelaż dostałam w spadku i z nim pojechaliśmy do sklepu, żeby dopasować wanienkę
te w ikei mi się bardzo podobały, ale już po samym kształcie widziałam, że nie będzie pasować nam do stelaża
Skali wytrzymaj jeszcze trochę, ale dziwne rzeczywiście zachowanie lekarza i zalecenie.
A co do kąpieli to ja nic nie doradzę, bo się prysznicuje -
nick nieaktualny