WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:Co do poduszki do karmienia kupilam sobie z polecenia w motherhood o ktorej juz pisalyscie, jest bardzo fajne i mysle ze bedzie super sluzyc - marta mam kupon rabatowy, jak chcesz to priv
Dziękuję, chętnie skorzystam, wysłałam zaproszenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrażaczka dobrze, że już jesteś.
Pirelka super, że fałszywy alarm. Niech dziewczynki trochę podrosną.
LRF poszukaj stanika 60-65B.
U nas czop odpadał wczoraj pełną parą. Co wizyta w łazience to kawałek.
Od wczoraj jestem u teściów i pilnujemy psów, bo oni wyjechali na długi weekend. Mąż z torbą dojedzie o 15.
-
Ja już obudzona, nie wzięłam śwojej poduszki i złe mi sie śpi a jeszcze łóżko twarde.
Także dlugi dzień przede mną.
Z dobrych wieści koleżanka która miala termin na 23 od wczoraj rodzi a jeszcze w piątej u niej byłam i nie miała żadnych oznak a wczoraj wieczorem sms ze jest w drodze na porodowke
-
Witam się z rana narobiłam Was wreszcie, bo wczoraj coś net szwankowal. Słabe wifi w szpitalu
Mmargol super, że byliście w kinie - romantic
Pirelko dobrze, że to był fałszywy alarm.
Sarcia raczej przeprosiny na kolanach nie wchodzę w grę ha ha ha, nie ten typ. Może czekał, aż ja przeprosze? Ha ha ha niedoczekanie
Jak pisałam mam słaby net, więc gdybym nie pisała, to nie rodzeczekamy grzecznie do wtorku
Udanej niedzieli dziewczynyAJrin lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:O tym samym myślę. Słyszałam dużo pozytywnych opinii i mam nadzieję, że Nam się sprawdzi. Tylko nie wiem czy będę korzystała z tej opcji wibracji. Czytałaś coś na ten temat?. Ponoć są różne opinie, też negatywne.
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
Witam sie po mało przespanej nocy zaczynam myśleć, ze natura chciala nas przygotowac na nieprzespan3 noce w 9 miesiacu ciąży. Kurde co obrót to sie budze z niemilosiernym bólem czegoś a to biodro a to skurcz a i konczy się wstaniem na siku. Po wczorajszej obiado-kolacji późnej w knajpie to i zgaga sie odezwała.
A zaraz jedziemy do teściów M bedzie wedzil a ja chyba zalegne gdzies z książką albo kolorowankami dla dorosłych.
Bbabeczka ospa sie nie mart ja nie zachorowalam jak sienokazuje jako dziecko prz3d ciążą zdazylam sobie zrobic tylkon1 szczepienie i niestety w pracy mialam kontakt z rodzicem ktorego dziecko mialo ospe pkus dzieciaka przyprowadzilo po lekarzu do pracy dać zwolnienie! Na szczęście nie zalapalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 08:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie w 38 tc
wiedziałam, ze dotrwamy, ale juz wzgledny spokój jest
jeszcze tydzień, w sumie nasz ostatni tydzień
chipsy na ostatnia kolacje super na moje cukry podziałały, ja wyspana, mąz śpi (hihi nie jęczy przez sen...), dzis waga pokazała 83,2 kg, a to oznacza 2,8 kg na minusie(tzn rośnie)
stardust87, violett, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Czołg po mnie w nocy przejechał, czołg po ciężarówce!
Stardust dzięki za info, a od kiedy i jak go stosujesz? Od urodzenia i kładziesz na pleckach i włączasz, no ile?ale wcześniej też bo te wibracje są bardzo delikatne. No i sam leżaczek super bo bez ruszania dziecka można jak już będzie większe przestawić z kołyski na leżaczek albo krzesełko. Młody do tej pory czasem tam wlazi i sobie siedzi choć już dawno przekroczył próg wagowy
Magdziulla lubi tę wiadomość