WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja się tak ostatnio zastanawiałam kiedy będziemy mogli kłaść w bujaczku Małego
u nas względny spokój, wieczór dużo spokojniejszy od poprzednich, ale scenariusz się powtórzył, najpierw karmię jednym cycem, po kilku minutach domaga się drugiego i nadal jest głodny, a sprawdziliśmy już pieluszkę, przytulanie, masaże i dopiero po butli się uspakaja. Nie chciałabym go dokarmiać, ale nie widzę póki co innego rozwiązania problemu, może coś podpowiecie? w sumie to niewielka ilość i tylko w nocy, ale zawsze...
czekam aż Bąbel się obudzi, dzień zaczęłam od noworodkowej kupy na swojej piżamie, a więc może być już tylko lepiej! -
nick nieaktualnykamcia, kupa nie wyszła
a używamy pampers premium care póki co - zerówki.
Po prostu jak zobaczyłam tą kupę stwierdziłam, że nie dam rady inaczej jak Bobasa pod umywalkę z dupcią wsadzić i źle go chwyciłama jego ubranka są brudne od kupy jak mąż przebiera, bo nie podwija ich na tyle żeby wiercący Maluch się nie upaćkał
dojdziemy do wprawySabina lubi tę wiadomość
-
Hej, dzięki za słowa pocieszenia
Przespałam się i już się tym tak nie martwię.
Straszna cisza jakoś, zarówno tu jak i na FB.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Mówicie, że pełnia 18.08. W urodziny mojej teściowej? Tak żartowałam ostatnio, że 17go mam donoszoną ciążę to 18go Zula może wyjść na wolność. Mama męża miałaby urodziny życia, bo bardzo czeka na wnuczkę
Mąż 20go ma wieczór kawalerski swojego kolegi i już się przeraziłam, że będą tam pić i nawet jeśli ktoś go na porodówkę dowiezie, to go nie wpuszczą. Chyba niestety będę musiała mu wybić alko z głowy...
Foksiku- i tak świetnie sobie radzicie. Myślę, że ty wiesz najlepiej czego Małemu trzeba, a myślę, że dzięki temu, że wywalczyłaś kp w dzień to może i w nocy się mu jeszcze odmieni
Ja mam dziury w pamięci- przeczytałam wszystko i nie pamiętam już większości. Cieszę się, że noc przetrwana mamusie:) Żabka się odzywała?
A czy macie jakieś info na temat innych leżaczków niż Tiny love? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja wlasnie wstalam i jem smiadanie natomiast moj maz jeszce spi, kolega poszedl o 2.30 wiec teraz bidulek musi odespac, zeby ogniem nie zionac
co do alko, ja moje, u mezowi powiedzialm ze jak zaczne 9 miesiac to abstynencje ma calkowita zeby nie bylo, bo jak zaczne rodzic to raczej sama sie nie zawioze do szpitala, takze teraz ma jeszcze zielone swiatlo -
nick nieaktualnyA traz czekam na corcie bo spala dzis u tesciow, bo my po 20 wczoraj bylismy na bilardzie i pizzy a po 22 zladowalismy do domu a mala chciala zostac to dziadki ja dzis przywioza nie dlugo
Ogolem dzis wolne, jutro wolne a my planow jako takich nie mamy na weekend pewnie bedzie nuda w domu -
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
U nas sasiedzi mieli impreze do 3 i nie moglam zasnacmam nadzieje, ze to nie bedzie sie czesto powtarzac. O dziwo byly tam tez dzieci, w tym jedno niemowle, nie wiem jak oni spalo w tym halasie.
Za to cos sie zaczyna dziac z tym slawnym instynktem macierzynskim, bo rano 3 razy budzil mnie placz tego maluszka. A byl bardzo cichyMaz oczywiscie ani drgnal, a jak sie sam obudzil i mu mowie, ze dziecko u sasiadow placze, to dopiero jak sie mocno skupil to uslyszal : D
A zawsze mial dobry sluch
Sierpniowa pelnia to juz zaraz, na mnie to troszke za wczesnie. A wrzesniowa juz po moim terminie, zobaczymy jak to bedzie
-
nick nieaktualnyWitam się i ja dopiero
uparłam się i pospałam do tej pory
co do alkoholu to pora letnia sprzyja grillom i spotkaniom towarzyskim więc panom trudno oprzeć się butelce zimnego piwa, też wczoraj z moim o tym rozmawiałam bo nie marzy mi się podróż na porodówkę z sąsiadem
hm pełnia 16.09 mówicie to idealnie w mój termin ciekawe czy się pokryje
Pirelko niech dziewczynki jeszcze trochę z mamą w brzuszku posiedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to prawda, ale nasi mezowie mjsza zachowac zdrowy rozsadek wiedzac ze maja zony w wysokiej ciazy i moj maz jest o tym poinformowany niech sobie nie mysli, skoro my mozemy miec przez 9 miesiecy abstynencje to nasi mezowie pzrez miesiac ez moga :ad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf ale przecież mm to nie jest jakiś napój szatana czy inne zło. To jest cudo które zostało wymyślone właśnie na takie sytuacje jak u Was. Ja rozumiem że jest presja kp i rzeczywiście mleko mamy jest najlepsze w pierwszych miesiącach, ale chyba lepiej podać mm niż żeby dziecko głodne było? Nie miej wyrzutów sumienia - nie podajesz Filipkowi mm bo Ci się nie chce cyca z bluzki wywalac tylko dlatego ze po prostu chce mu się jeść. Głowa do góry, butla w dłoń i spokojnych nocy życzę
Ulfenstein, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny