WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dziwnie z tymi badaniami, ale zrobilam wszystkie dla swietego spokoju.
Fosfataza zasadowa mi wzrasta, mialam 107 norma do 105, a dzis juz 124.
Pamietam, ze Agatia tez miala podwyzszona, ale pewnie teraz ma inne rzeczy na glowie niz forum
Ktoras z Was robila jeszcze moze to badanie?
A ogolnie reszta wynikow w miare ok, te zakazne wszystkie ujemne, jutro ide na konsultacje i dodatkowo mam zlecone ktg w przychodni, poprosze na konsultacji zeby mi lekarz moze sprawdzil, czy nic sie nie otwiera przypadkiem;) -
Hej dziewczyny melduje się, że razem z Małą żyjemy tylko jakoś tak dziwnie nam ostatnio nie umiem się w niczym ogarnąć jestem wiecznie rozdrażniona i mega płaczliwa chyba bardziej niż na początku ciąży jutro wizyta więc okaże się ile mała Basia waży ale pewnie mniej niż 2 kg no cóż taki jej urok już prawie wszystko mamy kupione a Wy? zostało mi głównie prasowanie ale nie umiem się z tym ogarnąć jak zresztą z całą resztą dziś mój M poszedł do pracy po 2-tygodniowym urlopie byliśmy nad morzem tydzień w Dźwirzynie trochę stresu było bo to był 33tc ale żyjemy odpoczęłam trochę od upałów
claudiuszek na Twoim miejscu zmieniłabym szpital/lekarza CC najpóźniej wykonuje się w 39tcchyba, że chcesz dać dzidzi lepszy start to jedź dopiero jak coś zacznie się dziać
Okropnie gryzą mnie komary wrrfenistil mało co pomaga a jeszcze dziś w radiu usłyszałam, że wirus ZIKA jest w Polsce no i masz Ci babo placek i już panikuje
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Dzieciaczki dupka odwrócone
Dupolkiem (oraz kulfonem )to ja zawsze Emilke nazwalam
No jeszcze brzydal mi się zdarzało
Oszolom tez
I matulu! !jaka ja byłam niedobra matka
Łeeeeeee to mój się nie zalicza do dupolkow((((
Oj tam nie dobra matka!!!!
Ja na córkę od urodzenia mówiłam balbinka bo jakoś mi tak się w głowie ułożyło a mąż na mnie krzyczał że to jakaś bajka???o krowie???? Nie wiem nie znam a teraz na nią mówię że jest menda bo ja mam jej już dosyć z tym jej buntem!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Niezmiennie od 12. tygodnia chlopczyk:)
Ja termin swojego cc poznam dopiero 25.08 wiec moj bedzie ostatnim dupolkiem:P
25.08 prawdopodobnie przytulę już moją EmilcięAnia91, Dzierzba, Pysiaczek89, mysza0406, Broszka lubią tę wiadomość
-
mmargol wrote:A jakie imię wybraliście dla Waszego dupolka? bo nie widze na pierwszej stronie
25.08 prawdopodobnie przytulę już moją Emilcię
Jejku trochę Wam zazdroszczę, że już za 10 dni będziecie tulić swoje maleństwa a ja mam jeszcze tyle czekania u nas niezmiennie i na 100% dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 19:18
-
Ania91 teraz im bliżej końca to napięcie rośnie i niecierpliwość, myślę że u wszystkich
Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej to stracha mam jak to będzie, czy sobie poradzimy itp itd
Ania a jak Wsza dziewczynka będzie miała na imię?Ania91 lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Ania91 teraz im bliżej końca to napięcie rośnie i niecierpliwość, myślę że u wszystkich
Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej to stracha mam jak to będzie, czy sobie poradzimy itp itd
Ania a jak Wsza dziewczynka będzie miała na imię?
Dzierzba to już jutro, ale że na poród serio czy jak? bo ja nie w temacie -
Dzierzba, w gazetce jakieś kocyki są? w jakiej cenie? też by mi się taki przydał 'podłogowiec'
ja zamówiłam jeszcze 3 pieluszki bambusowe przed chwilątyle wokół mnie osób ostatnio je chwaliło, że stwierdziłam że jednak kupię
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość