WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyteż się zastanawiałam nad takim wiaderkiem, ale ostatecznie dostaliśmy w prezencie wanienkę ze stelażem i jakoś nam wygodniej w niej kąpać Małego
tak poza tym złapał w nosie jakiegoś gluta i okrutnie się boję że coś mu uszkodzę przy ściąganiu, a nie mam wody morskiej do noska, czy sól fizjologiczna też się sprawdzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:też się zastanawiałam nad takim wiaderkiem, ale ostatecznie dostaliśmy w prezencie wanienkę ze stelażem i jakoś nam wygodniej w niej kąpać Małego
tak poza tym złapał w nosie jakiegoś gluta i okrutnie się boję że coś mu uszkodzę przy ściąganiu, a nie mam wody morskiej do noska, czy sól fizjologiczna też się sprawdzi?
wodę w sprayu używalam "profilaktycznie" a sół szła w użycie w przypadku wielkiego, twradego glutaa nie było o takiego trudno wprzy ogrzewaniu w bloku
sól go rozmiekczała i po chwili mała sama gluta wydmuchiwała np płacząc
a nawet takiego suchego gluta bym nie wyjeła
lałam kropelke, dwie tej soli do dziurkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 17:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
winowajców masz dwóchi knoppers pyszny i racuszki
Ale warto było.
Dobrze ze mam insulinę podałam 30min temu 4j.
Tylko się teraz zastanawiam czy podać przed kolacja znowu bo zaraz będę jeść a przed posiłkiem muszę dać 5j.
Nie wiem zglupialam...... -
Ja tez dzisiaj byłam na ostatniej wizycie u diabetologa
i bardzo sie ciesze, bo tam zawsze jest ponad godzinne opóznienie!!!
Dostałam zapas pasków na czas po ciazy i oby to był koniec mojej przygody z cukrzyca!!!martta lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Dziewczyny, jakie badania trzeba zrobić pod koniec ciąży?? toxo? i cmv? oba igg i igm??
Toxo i cmv przechodziłam, moze dlatego nie?
No i pobierze gbs w sobotę.
Każdy lekarz co innego powtarza, jak widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 18:04
-
Dzierzba ja gdyby nie fakt ze dostalam wanienke tez pewnie to wiaderko bym testowala same dobre opinie słyszałam. Do tego mój M jak tylko kikut odpadnie chce mlodego ze soba pod prysznic brać wiec mysle ze nawet wannienki długo używać nie będziemy ale wyjdzie w praniu.