WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:ja nawet nie wiem, czy po ciązy mam się badac...dlatego jutro pojadę do diablo
ale ja jestem bez rejestracji, czyli okaże sie ile czasu tam spędzęMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja znam normę 140 2h po posiłku i do 100 na czczo
Ale głupia wcześniej nie spytałam czy w ogóle mam się badać
A pielęgniarka mówiła ze robie krzywa i wtedy do nich dzwonie
a krzywa 3 punktowa co mnie zdziwiło. ..
No trudno
Zbiorę się w sobie i pojadę
Najgorsze to jest to wstawanie po 5 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 18:10
-
kamciaelcia wrote:Ja znam normę 140 2h po posiłku i do 100 na czczo
Ale głupia wcześniej nie spytałam czy w ogóle mam się badać
A pielęgniarka mówiła ze robie krzywa i wtedy do nich dzwonie
a krzywa 3 punktowa co mnie zdziwiło. ..
No trudno
Zbiorę się w sobie i pojadę
Najgorsze to jest to wstawanie po 5 ranoi mówiła cos o krzywej dwupunktowej, nie trzy... Ale to pewnie po tych 6 tyg po porodzie da mi odpowiednie skierowanie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:Ja juz skierowanie noszę od miesiąca
A jak ją spytałam o procedurę prowadzenia nietolerancji glukozy -bo tego spodziewam się po ciąży - to nic mi nie odp
..
Jutro wypytamMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Agatia, gratulacje!!!!! Powiększa nam się grono małych wrześniówek
Ja dzisiaj byłam ustalić termin cc- w szpitalu w któycm chce rodzić-lekarz okropny,oschły, brakowało mu tylko munduru SS- ustalił mi termin na 30.08- bede wtedy w 40+2 tc- więc mu mówię, że to nawet już po moim terminie a on do mnie, że on liczyć umie. To ja do niego, że mam już szyjkę skróconą i rozwarcie na opuszek- a on, że najwyżej przyjade jak coś sie bedzie działo...wrrr ale jestem zła bo okazało się, że jakas pacjentka zapisana na 30 jest już nieaktualna więc nie chciał sobie "brudzić" w notesiku!
Angela- wszystkiego najlepszego!!! -
Babeczka 120x 90 kojarzy mi się z lozeczkiem dla niemowlaka a 130 x 100 z takim pojedynczym łóżkiem
Źle to nazwalam
Miałam na myśli to większe łóżeczko co często można przerobić na łóżko z barierka dla starszakaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 18:34
-
nick nieaktualnyBabeczka
wydaje mi sie ze 120x90
claudiuszek
Ja tez juz sie przekonalam ze lekarze niktorzy to sa swinie i nie warto nerwow na nich tracic, ja rez juz z takimi ludzmi mialam stycznosc a raz sie okazalo ze ten doktorek co mi zalazl za skore zwrocil sie pozniej do mnie o pomoc i to przypadkowo bl jakis znajomy mu mnie polecil, to pomysl jaka wtedy mial mineclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi dzis sasiadka przyniosla reklamowke ciuchow dla corki bo ma starsza o 3 lata corke, a taka byla zmieszana ze nie wiedziala co ma powiedziec i ma nadzieje ze mnie nie obrazila itd a mi sie smiac chcialo bo 1 raz w życiu dostalam ciuchy dla corki od kogos
a to tez pani prpkurator to ciuchy wiadomo same firmowki i mowi ze zal jej wyrzucic nie dziwie sie , ale rozbawila mnie ta sytuacja bede musiala jej kupic ptasie mleczko i zaniesc zeby nie myslala ze tym gestem nas obrazila
-
nick nieaktualny