WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, tak
mąz na ryby sie szykuje
i już narozrabiał
zachciało mu się malować patyczek moim czerwonym lakierem do paznokci
i oblał nim wanne
haha
szybko przede mna chciał umyś i to wręcz rozmazał
haha poleciał własnie po zmywacz do paznokci
ciekawe czy ten kolor z wanny zejdzie?
-
nick nieaktualnyPewnie ze tak kazdy ma prawo wyboru, mnie temat krwi pepowinowej tez akurat nie interesowal i do tej pory zdania nie zmienilam

a u nas remontow ciag dalszy...masakra juz mam dosyc, w dodatku pogoda znow zniweczyla moje plany na pranie ciuszkow dla malego, ale w koncu bede musiala sie za to zabrac -
nick nieaktualny1,5 godz. drzemki potrafi zdziałać cuda, pod warunkiem, że nie obudzi Cię pierd stulecia i mąż chcący zostać bohaterem domu, po odpakowaniu pieluchy zawołał o pomoc, a przy okazji Filip raczył go fontanną siuśków
Dzierzba, sarcia123, mmargol, bbeczka91, mysza0406, stardust87, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wsadzić bobasa i wyjąć to nic skomplikowanego w wiaderku bo pływa jak korek
Liczę na to, że się sprawdzi, szczególnie chodzi o kręgosłup mój. Ponoć dzeci się bardzo relaksują w tych wiadrach bo czują się jak w brzuszku. Sprawdzę i dam znać
Ja lubię takie nowinki,
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:No wsadzić bobasa i wyjąć to nic skomplikowanego w wiaderku bo pływa jak korek
Liczę na to, że się sprawdzi, szczególnie chodzi o kręgosłup mój. Ponoć dzeci się bardzo relaksują w tych wiadrach bo czują się jak w brzuszku. Sprawdzę i dam znać
Ja lubię takie nowinki, 
tez lubię takie nowinki
i moze jeszcze bym dzidzie wsadzila, ale zastanawiam sie, jak ją wyjąć
wylać?
więc nie mam odwagi hihi
zdjecia pokażą wszystko
ja zatem z niecierpliwościa czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 17:10
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:może w końcu sie nauczy, że z kupą pod umywalkę się idzie, zamiast wykorzystywać pół paczki chusteczek. Dojdzie do wprawy

wiesz, ze ja takich kup nie pamietam ???4 chysteczki i dupcia czysta, tylko kilka wpadek było
ciekawe od czego to zależy?
-
nick nieaktualny
-
mmargol
na szybko zmywał-ale rozmazal
i mówię zmywaczem (choć wiem, że nie ma
)
uzył domestos i sie smiałam do niego, czy kiedykolwiek widział, żebym czyms takim zmywała paznokcie ?

biegusiem leciał do sklepu :d
ale zeszło-na jego szczęście
mmargol lubi tę wiadomość

[

o wiaderkach czytalam same pozytywy, ale balam sie i postawilam na klasyke