WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, tak
mąz na ryby sie szykujei już narozrabiał
zachciało mu się malować patyczek moim czerwonym lakierem do paznokci
i oblał nim wanne
haha
szybko przede mna chciał umyś i to wręcz rozmazał
haha poleciał własnie po zmywacz do paznokciciekawe czy ten kolor z wanny zejdzie?
-
nick nieaktualnyPewnie ze tak kazdy ma prawo wyboru, mnie temat krwi pepowinowej tez akurat nie interesowal i do tej pory zdania nie zmienilam
a u nas remontow ciag dalszy...masakra juz mam dosyc, w dodatku pogoda znow zniweczyla moje plany na pranie ciuszkow dla malego, ale w koncu bede musiala sie za to zabrac -
nick nieaktualny1,5 godz. drzemki potrafi zdziałać cuda, pod warunkiem, że nie obudzi Cię pierd stulecia i mąż chcący zostać bohaterem domu, po odpakowaniu pieluchy zawołał o pomoc, a przy okazji Filip raczył go fontanną siuśków
Dzierzba, sarcia123, mmargol, bbeczka91, mysza0406, stardust87, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wsadzić bobasa i wyjąć to nic skomplikowanego w wiaderku bo pływa jak korek
Liczę na to, że się sprawdzi, szczególnie chodzi o kręgosłup mój. Ponoć dzeci się bardzo relaksują w tych wiadrach bo czują się jak w brzuszku. Sprawdzę i dam znać
Ja lubię takie nowinki,
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:No wsadzić bobasa i wyjąć to nic skomplikowanego w wiaderku bo pływa jak korek
Liczę na to, że się sprawdzi, szczególnie chodzi o kręgosłup mój. Ponoć dzeci się bardzo relaksują w tych wiadrach bo czują się jak w brzuszku. Sprawdzę i dam znać
Ja lubię takie nowinki,
tez lubię takie nowinkii moze jeszcze bym dzidzie wsadzila, ale zastanawiam sie, jak ją wyjąć
wylać?
więc nie mam odwagi hihi
zdjecia pokażą wszystkoja zatem z niecierpliwościa czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 17:10
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:może w końcu sie nauczy, że z kupą pod umywalkę się idzie, zamiast wykorzystywać pół paczki chusteczek. Dojdzie do wprawy
wiesz, ze ja takich kup nie pamietam ???4 chysteczki i dupcia czysta, tylko kilka wpadek byłociekawe od czego to zależy?
-
nick nieaktualny
-
mmargol
na szybko zmywał-ale rozmazal
i mówię zmywaczem (choć wiem, że nie ma)
uzył domestos i sie smiałam do niego, czy kiedykolwiek widział, żebym czyms takim zmywała paznokcie ?
biegusiem leciał do sklepu :d
ale zeszło-na jego szczęściemmargol lubi tę wiadomość